Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MachinesCraft [Survival\Freebuild + Mody][Dedyk][NO-WL][80 slotów][Mody: IndustrialCraft2+RedPower+BuildCraft i wiele innych]

PicMejkers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać po zmianie maszyny na stabilność serwera nie można narzekać, od tego czasu nie było żadnego poważniejszego błędu czy też cofki co zachęca ludzi do gry.

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admini znający się na rzeczy - duże doświadczenie i cierpliwość. Serwer bez lagów, restartów i crashów. Miła Atmosfera. Jak najbardziej pozytyw :)

-Amputator

Opublikowano

Admini znający się na rzeczy - duże doświadczenie i cierpliwość. Serwer bez lagów, restartów i crashów. Miła Atmosfera. Jak najbardziej pozytyw :)

-Amputator

Dziękujemy za opinię i zapraszamy.

Opublikowano

Proszę o oddanie mi S-Vip'a kupiłem go za sms'a na SkallCraft 2h przed zamknięciem serwera !!

Mój nick : Frizi

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz jakieś dowody płatności zgłoś się z tym bezpośrednio na pw do administracji podajac dowody + jezeli wykonywales przelew to swoje dane a jezeli wysylales sms to swoj numer telefonu, kontakt gg z administracja jak cos znajdziesz na serwerze

b_560_95_1.png

Opublikowano

Proszę o oddanie mi S-Vip'a kupiłem go za sms'a na SkallCraft 2h przed zamknięciem serwera !!

Mój nick : Frizi

Na reaktywacji wojen gildii oddamy Ci VIP'a. ;)

Opublikowano

Serwer jest świetny - co prawda trafiają się dzieciaki czy neokidy, ale administracja póki co świetnie sobie z takimi radzi. Na serwie panuje miła atmosfera, można normalnie pogadać na ts'ie także w 100% polecam - jeśli nie jesteś idiotą ...

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Wczoraj był mały reset z powodu lagów na serwerze. Teraz jest wszystko dobrze, 40 online !! Wbijać, wszystko już działa.

Kappa.

Opublikowano

Właśnie skończyłem filmik prezentujący serwer, może nie jest najlepszy ani profesjonalny ale zawsze jest. Postaram się go dzisiaj jeszcze dodać.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zdaje ci się, napisałem w pierwszym poście ze trzeba zmienić ip w cliencie na Skallcraft.pl:1234 poniewaz nie jest zaaktualizowane, czytaj dokladniej.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Niedojebana jak już. Jeżeli jesteś człowiekiem myślącym podziel się dokładniej z nami swoimi przemyśleniami bo inni też zapewne chcieliby wiedzieć dlaczego jest takie twoje zdanie na temat tego serwera. Po drugie zapewne straciłeś domek lub dostałeś bana nie stosując sie do regulaminu i teraz chcesz się pożalić na forum. Jeżeli tak jest a uważasz że zostałeś dotknięty proszę abyś przeczytał jeszcze raz regulamin.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...