Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MachinesCraft [Survival\Freebuild + Mody][Dedyk][NO-WL][80 slotów][Mody: IndustrialCraft2+RedPower+BuildCraft i wiele innych]

PicMejkers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja01.png

Czemu miałbyś zagrać na serwerze?

Ponieważ oferujemy gre długoterminową, bez crashów, lagów czy też restartów.

Aby dojść tutaj do czegoś trzeba naprawde poświęcić dużo czasu co najważniejsze

nie jest to w żaden sposób nudne ponieważ mody wgrane na serwer to uniemożliwiają.

Co wnoszą mody na serwer?

Mody które są na serwerze najprościej mówiąc wnoszą automatyzacje, maszyny

a także udoskonalenia związane z elektryką w minecrafcie, lecz to tylko niewielki

procent zastosowań.

Czy na działke musze czekać pare godzin a nawet dni?

Ależ skąd! Każdy z adminów codziennie zagląda na serwer a h@ przebywa na nim

po 5-10 godzin dziennie a nawet jeżeli nikogo z administracji nie ma na

serwerze jest podany kontakt gg więc okres czekania na działke najczęściej wynosi pare minut.

Czy serwer w jakiś sposób się rozwija?

Oczywiście że tak, administracja na bieżąco eliminuje drobne bugi oraz niedociągnięcia które nieraz występują

w najbliższym czasie najprawdopodobniej do końca miesiąca powstanie

kolejny serwer lecz narazie nie jest to sprecyzowane. Dodatkowo w budowie jest autorski launcher i panel

gracza.

Czy na serwerze są jakieś konkursy\eventy?

Tak, są to między innymi: spleef arena czy najlepsza fabryka. Spleef arena odbywa się niemal codziennie

i dla początkujacych graczy to dobre miejsce do zarobienia trochę żelaza czy rzadkich itemów.

Czy na serwerze jest ranga VIP czy też inna forma dotacji?

Tak, jak każdy serwer potrzebujemy utrzymać maszyne co wcale nie jest takie tanie. Na serwerze jest

dostępna ranga VIP I S-VIP umożliwiaja one miedzy innymi teleport graczy czy też posiadanie większego

cuboida, ranga ta jest dobrowolna i nikt nie zmusza ciebie do jej zakupu. Na vipach nikt nie zarabia z

administracji, vipy pokrywaja jedynie lwią część związana z oplatami serwera.

prezentacja2-2.png

teamspeak_3_logo.png

TS3: 46.29.23.162:9997

Aby wejść na serwer musisz posiadać naszą paczkę modów.

Wystarczy tylko pobrać i zainstalować.

UWAGA! Twój minecraft musi być "czysty"... Najlepiej przed wypakowaniem usunąć folder .minecraft i zaktualizować grę.

DOWNLOAD NOWY CLIENT:

SKAN:

POSZUKUJEMY:

• WebMastera (php, html)
  • Programisty

Reklama serwera edytowana dla BartekPob

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno co mi się nie podoba to ze główny admin czyli BartekPob się podłącza go jakiejś zasranej serwerowni która nie ma serwera i ciągnie kasę z bartka

Opublikowano

Jedno co mi się nie podoba to ze główny admin czyli BartekPob się podłącza go jakiejś zasranej serwerowni która nie ma serwera i ciągnie kasę z bartka

Ta sieć dopiero powstała, i będzie mieć pewnie nie jeden serwer :P

Pierwszy wbijam na nowiutki serwer polecam jest pro super admini są spoko chyba, że łamiecie regulamin :P

sogoane znów w akcji ?? xD

Opublikowano

Serwer dostaje ogromnego + ! BartekPob ogarnia ;) Czasami nie mogę go ujarzmić bo to niezły ogier ;) Powoli się rozrasta jeszcze 60 slotów wolnych wbijać!!

Kappa.

Opublikowano

Serwer dostaje ogromnego + ! BartekPob ogarnia ;) Czasami nie mogę go ujarzmić bo to niezły ogier ;) Powoli się rozrasta jeszcze 60 slotów wolnych wbijać!!

Dziękuję za dobre opinie :)

Czasami nie mogę go ujarzmić bo to niezły ogier xD xD xD

Prace nad autorskim panelem gracza i launcherem trwają! Już niebawem będziecie mogli sami dodawać skiny bez potrzeby kupowania premium :)

Opublikowano

Zastosowałeś sie do tego? Aby wejść na serwer musisz posiadać naszą paczkę modów. Wystarczy tylko pobrać i zainstalować. UWAGA! Twój minecraft musi być "czysty"... Najlepiej przed wypakowaniem usunąć folder .minecraft i zaktualizować grę.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Hah... Pobrałem paczkę. Chcę wbić na serwer a tu error. Pff

Zastosowałeś sie do tego? Aby wejść na serwer musisz posiadać naszą paczkę modów. Wystarczy tylko pobrać i zainstalować. UWAGA! Twój minecraft musi być "czysty"... Najlepiej przed wypakowaniem usunąć folder .minecraft i zaktualizować grę.

Opublikowano

Zapraszam!

Najlepszy serwer z modami :)

Nie wbijać na ten poje.. serwer. BartekPob wkradł mi sie na all konta ukradł mi wszystko. To jest poprostu złodziej. I wiedz kur.. ze ja Ci nie dam, sprawa już jest zgłoszona na policje.

Straciłem tak :

konto na mpc forum

konto na ownserwer (40zł)

konto na maxrate (34zł)

I jeszcze wiele wiele więcej.

Kolego, policja się tobą zajmie. Ja nie żartuje.

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Nie placz takie zazalenia to na pw a nie serwer zajebisty najlepszy na jakim gralem tylko ts lipny tylko 5 slotów ;/ zaparszam pomagam graczom na serwerze Pozdro TATRA ;]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

"

Nie wbijać na ten poje.. serwer. BartekPob wkradł mi sie na all konta ukradł mi wszystko. To jest poprostu złodziej. I wiedz kur.. ze ja Ci nie dam, sprawa już jest zgłoszona na policje.

Straciłem tak :

konto na mpc forum

konto na ownserwer (40zł)

konto na maxrate (34zł)

I jeszcze wiele wiele więcej.

Kolego, policja się tobą zajmie. Ja nie żartuje. "

To nie jest temat do kłótni, pogadaj z nim o tym na pw.

Kappa.

Opublikowano

Miłe zaskoczenie, wchodze o tej godzinie na serwer a tu prawie 30 osob. Serwer naprawde prężnie się rozwija i myśle ze to tylko kwestia niedługiego czasu jak te 80 slotów będzie zapełnione.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Miłe zaskoczenie, wchodze o tej godzinie na serwer a tu prawie 30 osob. Serwer naprawde prężnie się rozwija i myśle ze to tylko kwestia niedługiego czasu jak te 80 slotów będzie zapełnione.

Cieszymy się z tego powodu, a głównym powodem naszego sukcesu jest nasze zaangażowanie w serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...