Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Daroniana

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh, zawiodłem się na administracji serwera. Starsza wersja avalonu była najlepsza, a tutaj aż odechciewa się grać.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Serwer jest spoko, nie wiem co wy tak strasznie narzekacie. Yang leci sporo od 70 lvl. Polecam serwer!

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

przecież to normalny serwer jak inni

chwyt jest taki ze dali nazwe z dawnego serwera, dlatego niby 012389120397123k graczy jest

ten shit tylko z nazwy jest podobny

Opublikowano

Dla mnie smieszne jest to ze ludzie mają juz po 80lvl + to jutro juz powbijają spokojnie max lvl ; )

thetrahydrocannabinol

SADZIĆ

PALIĆ

ZALEGALIZOWAĆ

!!!

Opublikowano

Prosze przyznanie sie do ddosow po banie... macie ten zajebisty team

http://www.mpcforum.pl/topic/674067-daronian/

szzz.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Lub Chu**wym rozumem jak twój.

Spr czy w ustawieniach TNL masz na auto.

Auto, probowalem juz chyba wszystkiego :/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Serwer stoi bez żadnych opóźnień, ataków czy najmniejszych lagów. Staramy się jak możemy i poprawiamy wiele rzeczy, a zamiany wprowadzimy, gdy nie będzie aż tylu osób online, czyli w godzinach nocnych.

Nikt nie miał doskonałego startu, jednak jesteśmy stabilni i tym się wyróżniamy. Czekamy na nowych graczy, wirusów nie ma. Zapraszamy!

~daronian

PS. Nie wiem po co tutaj spamujecie, chyba tylko oczekujecie ostrzeżeń od moderatora. Nikt nic nie mówił, gracze są i będzie ich przybywać. Reklamy na innych forach, tworzymy.

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

Spoko Administaracja uprawia nie zdrową konkurencje

Ddosuje inne serwery

mfcw.jpg

@Top radze sie trzymać z daleka od tego serwera.

Btw właśnie daro za to zebrał perma h3h3

Podłączamy się pod to. Rok temu mieliśmy podobną przygodę z ekipą Avalonu, która postanowiła zaatakować nasz serwer autoryzacji do gry. Byli na tyle nieinteligentni żeby atakować nas z ich własnej maszyny. Logi z ataku: http://pliki.tiveria.pl/avalonmt2.txt Adres IP nie należy już do nich, ale jako potwierdzenie, że należał wystarczy pogooglować albo po prostu... zajrzeć na ich własne forum.

http://avalonmt2.pl/forum/showthread.php?t=35459&p=207940&viewfull=1#post207940

07085125037208372771.png

Opublikowano
PS. Nie wiem po co tutaj spamujecie, chyba tylko oczekujecie ostrzeżeń od moderatora. Nikt nic nie mówił, gracze są i będzie ich przybywać. Reklamy na innych forach, tworzymy.

Bd spamować bo jesteś śmieciem który zleca ataki

dziwie się że jeszcze mastah cie trzema.

zawsze wszystko wychodzi i na to konto też powinieneś perma złapać.

@top

Serwera nie polecam drop yang niedostosowany w 1 dzień ide wbic 80+,administraja atakuje inne serwery

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

banujcie tego pajaca daro, nie bedzie sie wpierdalał w inne serwer

Opublikowano

Dobra, dobra, wszystkich atakujemy, tak. Jeden serwer sobie niestety na to zasłużył reklamą u Nas i odciąganiem graczy.

Tak bardzo wrzeszczycie, a Draenor to co? Zniszczył przed swoim startem chyba 10 dobrych serwerów, ale nikt o tym nie gada.

13 letni hejterzy.

PS. Wiesz ile moich serwerów zaatakowano? Nie robiłem z tego afery, a to pokazuje, na czym będziecie grać, czyli na serwerze gdzie nie umieją nawet zadbać o graczy zabezpieczając maszynę

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

Dobra, dobra, wszystkich atakujemy, tak. Jeden serwer sobie niestety na to zasłużył reklamą u Nas i odciąganiem graczy.

Tak bardzo wrzeszczycie, a Draenor to co? Zniszczył przed swoim startem chyba 10 dobrych serwerów, ale nikt o tym nie gada.

13 letni hejterzy.

Daj pajacu dowody że D2 atakował bo narazie żadnych nie ma.

Już nie wiesz co piszesz najpierw lizałeś dupe że pomożesz D2 z DDoSami (pewnie za zł lub banner avalona na str przestał by ddosowac i by było że "wielki znawca,programista" etc )teraz ich oskarżasz,

moge się założyć że D2 też atakowałeś

znfa.jpg

Nie masz już co robić tylko bajki wymyślać sam się przyznałeś na zlecenia ataków

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Od kiedy AvalonV2 ma ponad 3k osób online?

tutx8l.jpg

Kłamstwo na kłamstwie, przykre.

Daronian najlepszym rozwiązaniem byłoby usunięciem się na bok.

Serwer pobugowany. Grając tylko stracicie swój cenny czas.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Grałem na starym poczciwym s1...

Wbijam na s2 rzecz jasna ;D

Szkoda tylko że podkręcają liczniki...

TGLen.png

No chyba że licznik działa na zasadzie liczby zalogowań w czasie ostatnich minut.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Na tym serverze trzeba wiecej wydac aby miec skila na M1, niż na P

(34 resety i dalej na jest 17 a nie m1 -_-)

Lipa jak nic...

I przez taki ,,problem'' odechciewa się grać...

Opublikowano

Hmm a wiec tak ..

1. To mialbyc hard a widze jaki hard gdy max 105 , a w 15 h ktos mu juz 90..

2. Niewiem niby serwer nie pod Is bardzo drogo a w 1 dniu zaloze sie ze zeszlo lekko w IS'ie z 30 hwangow.

3. Dobijac 60 lvl kasy nie mialem praktycznie na nic ile to 15kk? Porownajmy, mozecie zobaczyc w rankingu gracza " Buubasek " widac ze Is nie daje mu zadnej przewagi. Cale eq +9 na 50+ gdzie trzeba perly + cale eq 6/7 do expa.

Jak dla mnie to kompletny nie wypal zycze tylko powodzenia tym ludziom ktorzy graja, a bez IS'u musza sie meczyc 10x wiecej albo wogole nic nie osiagna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...