Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolejny hard lol mogli dla odmainy zrobić 4 fun'a

Jak dla mnie to jest medium/easy

Online 1k+

Strona ledwo co działa, niestety.

Opublikowano

zjebany na starcie nic nowego od taka kolej rzeczy

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

zjebany na starcie nic nowego od taka kolej rzeczy

bo mial byc po staremu a pare nowosci jest co bys chcial 200 mieczy na jedna postac i zbroii

Opublikowano

Mówiłem, że to bedzie gówno, a gimby się tym jarały jak koncertem RPK w swojej wsi.

A liczba graczy ciągle spada, powodzenia Bzyk, ile już kaski uzbierałeś? Będzie na nowe buty ?

Opublikowano

Daro nie pieprz że nie ddosują bomam na gg kilka ha konkurencji i pisząże startują z robotą props ziomuś ;3

Gość koxxxik12
Opublikowano

Bugów od chuja itp. Chciałem se pograć ,a to takie gówno nawet skilla na m1 wbić nie moge. Resetowałem umiejętność 43razy +/-. Jest jeszcze bug na yangi i na sztabki .

Kasa chujowy leci do 40lvl miałem 8kk ż

@kupiłem nie dropłem od gracza

Opublikowano

Komentujcie ale nie obrażajcie,troche docenić trzeba że ktoś pracy w przygotowanie serwa wsadził.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Komentujcie ale nie obrażajcie,troche docenić trzeba że ktoś pracy w przygotowanie serwa wsadził.

Haha serwer na starych plikach avalona z dodanymi kilkoma rzeczami ale sie Administracja namęczyła że szok...

IDcncno.png

Opublikowano

Za niecałą godzinę zostanie udostępniony pełny client (z wgranym patcherem) dla tych, którzy mają problemy z zaktualizowaniem packa.

Zmiany, które planujemy wprowadzić dziś w nocy:

• Zmiana ceny 50 szt. Peleryn Męstwa na 1.000.000 yang;
  • Zmiana questa Zwoju Powrotu Umiejętności, aby od razu dawało M1;
  • Usunięcie kilku zbędnych śmieci.

"Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz!"

Opublikowano

Jedyny - jak dla mnie to po tym jak sie gralo na tylu serwerach nie ma pierscienia TP kapa jak...

A pozatym pelerynki za 50kk jak i tak kazdy robi postacie i przeklada..

Opublikowano

Hahaha ja już zarobiłem 10kk na pelerynkach (dzieci kupują po 500kk 10 sztuk xDD) ale wszystko przesrałem na skille ;// masakra

Heh a więc "bugiem" sie wzbogaciłem ale przez "bug" to straciłem:PP (czytaj ostatni post daro)

d3eh5b.jpg

Opublikowano

To jest gówno nie serwer, że tak powiem =)

Peleryny 50kk 50sztuk - jakaś kpina, 33 level dobiłem w m1 bo ciągle do lvl'a brakuje 22 PD, bijąc w m1 i mając nie mam kasy nawet na kupno broni na 30.

Max lvl 105 - jutro tutaj będzie już 100. Wielki serwer powraca, pff szmery bajery. Nie padnie przez DDoS'y ale za to padnie z braku graczy.

Reasumując, hejty won od tego postu, hejtujcie sobie w domu. Wyrażam tylko swoją opinię o tym serwerze.

NIE POLECAM SERWERA.

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...