Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze mają konia trojańskiego w klient.I już w topce 73lvl a serwer stoi 1H i 45min.Serwer medium chyba serwer Easy.

NIE POLECAM SERWERA!!!!

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Era Avalonu minęła i tyle !

Drop Yangów w ogóle nie dopasowane do cen innych przedmiotów.

Nie stać na broń na 30 lvl, nie mówiąc o pelerynkach.

Nie wiem dlaczego wszyscy się tak tym podniecaliśmy, przecież takich serwerów jak ten są setki.

30 lvl na psach można dobić. Jutro z rana 100 lvl będzie zdobyty i 50 graczy online w szczycie.

Odradzam wszystkim ten serwer.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Daro nie pieprz że nie ddosują bomam na gg kilka ha konkurencji i pisząże startują z robotą props ziomuś ;3

Kolego ja się tak zastanawiam i przy okazji uśmiecham. Skoro tak szykują ci twoi "koledzy" te ataki to czemu serwer dalej działa? Widzę że masz moderatora a zachowujesz się jak szczeniak, twój post nie wnosi nic do tematu i oczywiście leci raporcik. Za głupotę trzeba płacić.

Odnośnie serwera to dmuchałem na zimne i chciałem zobaczyć jak sprawy się potoczą, właśnie rozpoczynam rozgrywkę i innych także do niej zapraszam.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Serwer słaby. Drop yang mizerny, w ogóle nie dopasowany do expienia i cen. Exp jest zdecydowanie za duży. Jutro ludzie wbiją max lvl i co dalej?

Opublikowano

Nie dość że p. zareczynowy w is a u handlarzy nie ma to ślub zbugowany...

Ogarnijcie to .

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Przeczytałem prezentacje, pobrałem patchera - pobieranie ; >

Jeśli to co napisali gracze jest prawdą (zbyt mały drop yang) no to nie będę grał tutaj dłużej : )

Opublikowano

narzekacie na poczatku zawsze tak jest pozniej bedziesz mial kasy tyle ze nie bedziesz wiedzial co z tym zrobc ,,,

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Wszystko ok fajny serwer, TYLKO WPROWADZCIE PIERSCIEN TELEPORTACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ble ,ble ,ble chujowy drop yang ,exp smieszny [ jak na medium] - bm'em ciagniesz do 40lvl majac jedna rzecz wybonowana [ z 500pz ] i jak masz farta do ulepszania to fms +9 / jak masz pecha napierdzielasz mieczem +9 na 1lv pozdro . server nie dla mnie - jutro sie zobaczy.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

zapowiedz była niezła lecz sam serwer juz tak nie imponuje

poczekam pare dni i dopiero wbije

fffffffa.png

Opublikowano

Drop yangów oraz exp nie jest ani trochę proporcjonalny do siebie. Administracja powinna:

- albo zmniejszyć exp

- albo zwiększyć drop yangów.

Opublikowano

Drop z metków 85 to jakiś żart ? 3 ubite metki na 72 lv'lu i drop to konar zelkova ? pff.

Wejdźcie do v2 to zobaczycie jak na wężach yang leci zajebiście, + zmieńcie te zwoje cofania umiejętności żeby wchodziło na 17 .

Opublikowano

Drop z metków 85 to jakiś żart ? 3 ubite metki na 72 lv'lu i drop to konar zelkova ? pff.

Wejdźcie do v2 to zobaczycie jak na wężach yang leci zajebiście, + zmieńcie te zwoje cofania umiejętności żeby wchodziło na 17 .

Aha czyli trzeba latać z mieczykiem na 1 lvl +9 aż do tego lvl'a żeby w V2 expić? ty to masz łeb..

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Administracjo tego Serwera:

Miejcie chociaż trochę szacunku do innych ludzi (w tym przypadku najbardziej chodzi mi o założycieli innych privów), a z pewnością reputacja (Twoja, daronian) będzie o wiele lepsza, bo ja już się tyle naczytałem twoich postów, że to wszystko wychodzi już uszami. Gdybyś ty, daronian był trochę bardziej kulturalny wobec innych, miałbyś gwarancję, że ściągnąłbym Waszego clienta i przynajmniej sprawdził czy jest ciekawy, bo prezentacja oszołamia, jednak ty swoim zachowaniem na forum psujesz każdą prezentację, także swoją. Jak wyczytałem wcześniej było 1,5k osób, potem 1k, okazało się, że nie dopracowany serwer - skargi na yangi. Dam sobie spokój z twoimi "dziełami".

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Cześć , pewnie większość z was nie pobiera klienta bo ma wolnego neta i zaraz na forum zacznie się spam , chociaż chyba już się zaczął więc daje wam tu gotowe serverinfo do kamermoda

http://www.speedyshare.com/7gHcP/serverinfo.py

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Spoko Administaracja uprawia nie zdrową konkurencje

Ddosuje inne serwery

mfcw.jpg

@Top radze sie trzymać z daleka od tego serwera.

Btw właśnie daro za to zebrał perma h3h3

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Wielkie oczekiwania, wielkie rozczarowanie..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

bo bug na bugu

Zdradź mi swój sekret mistrzu i powiedz mi jakie Ty bugi tutaj znalazłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...