Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rockalone2k

mateo1ch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To nie jest hejtowanie, to się nazywa negatywna opinia...

Film jest o starcraft, więc jak powiem, że rock to chuj i dam mu łapke srapke w dół bo niby skłamał o tym ile zarabia, bo jakiś random tak powiedział to to będzie negatywna opinia o filmie.

To po co ich oszukiwał? Sam sobie naważył tego piwa, a teraz musi je wypić.

Rzecz się stała straszna. Rock powiedział, że mało zarabia z yt. Przejebał sobie życie.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Film jest o starcraft, więc jak powiem, że rock to chuj i dam mu łapke srapke w dół bo niby skłamał o tym ile zarabia, bo jakiś random tak powiedział to to będzie negatywna opinia o filmie.

Rzecz się stała straszna. Rock powiedział, że mało zarabia z yt. Przejebał sobie życie.

Zrozumiesz w końcu, że tu nie chodzi tylko o zarobki? -.-

7m9a.png

Opublikowano

Mógłbym chociaż link do filmiku ,w którym tak mówił ?

Kiedyś dawno temu ,mówił ,że zarabia grosze na blogach pisemnych ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Może rock pochodzi z bogatej rodziny i pieniądze które dla was mogą wydawać się dużymi dla niego są groszami ?

Pomyśleliście o tym że może od początku mówił prawdę ,a wy biedaki ułożyliście sobie historyjkę której się teraz trzymacie ?

xD

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

lacki oczywiście, że możesz się dołączyć ;p

, to Rock nie może powiedzieć dokładnie ile zarabia,

Może powiedzieć :) Szogun powiedział, że przez całą działalność zarobił bodajże 1500$. W Europie jest przelicznik na euro, a na Polskie pieniądze * 4.20(obecny kurs)

Opublikowano

lacki oczywiście, że możesz się dołączyć ;p

Może powiedzieć :) Szogun powiedział, że przez całą działalność zarobił bodajże 1500$. W Europie jest przelicznik na euro, a na Polskie pieniądze * 4.20(obecny kurs)

Jaką masz pewność że powiedział prawdę ?

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

To dolary, czy kurwa euro w końcu?

I więc skąd wam się wzięło to jebane 8k zł na miesiąc?

Opublikowano

A mnie to huj za przeproszeniem obchodzi ile zarabia. Wasza teoria jest w huj hujowa... A informatyk/skrypter jak zarabia? Też miesięcznie 7-8tyś a siedzi 24/7 przy kompie... Jego też będziecie hejtować za to, że siedzi i zarabia przed kompem? Rock zarabia tak samo tyle, że kręci filmy. Zarobek to jego prywatna sprawa i nie ma obowiązku mówić wam ile zarabia. Pokażcie mi jakiś punkt w regulaminie gdzie pisze, że jest się zmuszonym do powiedzenia ile zarabia... Nikt nie powinien się wtrącać i wymuszać powiedzenia ile zarabia. Takie moje zdanie...

Opublikowano

@ danielhinz

Cała prawda i nie ma usprawiedliwania się ,że nie o pieniądze tu chodzi .Rock mówił ,że grosze zarabia na blogach ... A z tym usuwaniem komentarzy ,to kasuje hejtów ,rozumiem go ...:) Promowanie się na innych vlogerach ? Dzisiejsze realia świata ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Okłamał, bo powiedział, że mało zarabia? A czy ktoś w ogóle wie ile on zarabia, oprócz jakiegoś randoma co wziął jakąś z dupy kwotę i robi z tego niewiadomo co? Jeszcze pragnę zaznaczyć, że to właśnie widzowie, czyli ci co najwięcej narzekają, przyczyniają się do jego zarobków, a wcale nie muszą.

A gdzie powiedział, że mało zarabia? Te wszystkie wasze oskarżenia, shoguna są bezpodstawne bez jakichkolwiek dowodów, naopowiadał wam głupot i tyle.

Opublikowano

Mnie wkurwia na przyklad to ,że gdziekolwiek wejde np. Gotuj z mojom mamom to obok jest jego ryj

Wymyslacie ,że wkurwia ludzi to ile on sam zarabia bo sami nie potrafią? Gówno prawda , gdyby powiedział z góry i jasno ,że zarabia 10k per month to było by wporządku ale jeżeli grubas z ucieszoną mordą wmawia ,że zarabia grosze <aka. 10k mies.> i wy to oglądacie... Możecie konkurować w inteligencji z owcami ;)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

A gdzie powiedział, że mało zarabia? Te wszystkie wasze oskarżenia, shoguna są bezpodstawne bez jakichkolwiek dowodów, naopowiadał wam głupot i tyle.

Gdzie? Prawie WSZĘDZIE podkreśla jakie to on "grosze" z YT zarabia.

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz - dajcie chociaż jeden dowód na to.

On mówił ,w którymś Q&A o blogach ,a nie vlogach !

Hejterzy mają aferę i pole do popisu ;D

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Ale co on w tym takiego powiedział ?

"Miłego vlogera ,który mocno się myli" ,a macie dowód ,że jest inaczej ?

I przeczytajcie opis tego filmiku ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

JA pierdole ale problemy macie dzieci w Afryce umierają z głodu a wy kurwa Rockiem się przejmujecie ;/

Opublikowano

Dostaje około 15 dolarów za filmik i z tego żyje. Dodatkowo inne usługi partnerskie, więc miesięcznie ma z 4000 zł i mu starcza na życie. Niestety, inni harują, a gruby nawala w gre. xD

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

Dostaje około 15 dolarów za filmik i z tego żyje. Dodatkowo inne usługi partnerskie, więc miesięcznie ma z 4000 zł i mu starcza na życie. Niestety, inni harują, a gruby nawala w gre. xD

chyba 150 ...

bez problemu 8-12 k wyciąga miesięcznie i tak wgl to mam na niego wyjebane bo nie podoba mi się ogólnie jego tok myślenia ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

chyba 150 ...

bez problemu 8-12 k wyciąga miesięcznie i tak wgl to mam na niego wyjebane bo nie podoba mi się ogólnie jego tok myślenia ...

150$ za film? Za duzo anime sie naczytales

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Panowie wy chyba nie rozumicie, że on zarabia dzięki czemu, czyli pracuje ,, w YouTube ''. On musi poświęcić na to sporo czasu, samo nagranie filmu i przygotowanie się do niego, montowanie, renderowanie, wysyłanie wszystkiego również zabiera kupę czasu, gdyby on np. sobie nagrał filmik i od razu go wrzucił, bez żadnego przygotowania to rozumiem, ale on tyle czasu poświęca dodatkowo widać, że mu nie chodzi o pieniądze, po prostu ma z tego przyjemność. Widocznie każdy z was chciałby mieć taka ,,pracę'' bo daje to dużo zabawy, a teraz hejtujecie go za to wszystko.

Weteran
Opublikowano

W tych czasach nic nie jest za darmo. Rock wyświadcza mi taką samą usługę jak np. program telewizyjny. Z 'usług' Rocka jestem zadowolony, a co więcej nie muszę za nie płacić.

Jak dla mnie może sobie zarabiać ile chcę, bo to wolny kraj.

A co do tego, jak to nas okropnie oszukał ze swymi zarobkami:

MAM TO W DUPIE. Gdyby nie ten temat, nawet bym tego nie zauważył.

YouTube dla takich ciemnych mas jak Ja i większość z Was, służy jedynie do oglądania materiałów prezentowanych przez jego użytkowników, a nie do wyliczania i podważania poprawności źródeł dochodów poczciwych ludzi.

Oglądam Rocka, bo go lubię i nie zwracam uwagi na to ile(na mnie) zarabia.

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tego tematu... Po prostu Rock kręci materiały, a za to dostaje pieniądze co w tym dziwnego ?? Myślicie, że on od tak sobie pobierze gry, narzędzia do edycji video jak wy... Może zarabiać nawet miliony i gówno mnie to obchodzi. Robi dobre materiały, które warto oglądać. Co do tagów to nie wiem, czy to prawda, ale czasami trzeba użyć drastycznych środków aby wybić się z szarej strefy yt.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...