Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rockalone2k

mateo1ch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dobrze wiecie obecnie jest skandal z tym ,że rock bierze przynajmniej 10 tysięcy złotych za swój kanał.

Ludzie spamują jego filmiki ,wyłączył on komentarze .Podobno usuwa ,blokuje nie korzystne dla niego komentarze i użytkowników ,a sławę zyskał dzięki umieszczania innych sławnych vloggerów w swoich tagach . Co o tym sądzicie ?

A tu dla jaj ,co napisał mod jego kanału live na chat :

http://desmond.imageshack.us/Himg818/scaled.php?server=818&filename=aaa11a11a11beztytuu.png&res=landing

1331059428-U215643.gif

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówno prawda, poza tym nawet jakby zarabiala 100zł za 10 wyswietleń, to komu to przeszkadza? Jeden pajac zrobił filmik o nim totalnie z dupy i teraz kazdy hejci

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Robi dobre filmiki to niech zarabia.Z tego co wiem to ludzie hejtują go nie za to ,że zarabia grubą kase na yt tylko ,że kłamie.Co do tagów to jest podobno fake i nie umieszczał ich.

Opublikowano

Na yt ma około 8 tyś miesięcznie + live na twichu około 5 tyś bo potrafi dziennie zrobić 3 live + jego udział w programie na tvn turbo to pewnie z 10tyś i promowanie różnych imprez . Co jest najśmieszniejsze on mówi że to są grosze .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

To jest gruby skurwiel, polaczek zarabiający na głupocie dzieci (i ludzi dorosłych, shogun mu pomógł zdobyć cel) :)

A jeżeli ktoś nie wie dlaczego ludzie hejtują grubasa, proszę bardzo, będziecie mieli to dokładniej wyjaśnione, mało kto to widział :D

Klik!

To nie jest forum, coś w stylu kwejka ;p

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie rozumiem mentalności ludzi. Czy komuś ubywa czegoś przez to, że on zarabia? Co ich tak wkurwia? To, że potrafił się wybić robiąc bardzo dobre filmy i zarabia, bo widzowie oglądają reklamy, których wcale nie muszą? Kto im broni samemu spróbować i zarabiać, w końcu mieli by takie ogromne zyski o jakich mówią.

W dodatku ta kwota jest nieco wygórowana, nie wiem kto ją wymyślił.

Opublikowano

No i co Was obchodzi ile On zarabia?

Znalazł dobry sposób na pieniądze, gdzie nie każdemu się udaje i każdy pewnie chciałby tak zarabiać.

W Polsce ten kto zarabia dużo to już jest ten ,,zły'' - Przy Politykach się zgodzę, są ,,źli'' i nie powinni tyle zarabiać.

Opublikowano

Mało ludzi zna tą sprawę, ale jeśli by trochę poszukali to znajdą informacje o usuwaniu negatywnych komentarzy, blokowanie "hejterów", akcje z portalem zagrajmyw.pl.

Rock jest strasznie fałszywy, w filmach widzicie jedną osobę a w rzeczywistości jest drugą, robi dobre filmy, ale nie polecam oglądania vlogów bo to w większości kłamstwa...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

8S Ludzie ogarnijcie się tu nie o to chodzi że on zarabia tylko że kłamie swoich widzów np. wtedy że nie używał w tagach nicków sławnych osób by zyskać popularność albo jak wyszło teraz że zarabia 10tyś. na youtubie a sam twierdził że to grosze -.-

Robi dobre filmiki to niech zarabia.Z tego co wiem to ludzie hejtują go nie za to ,że zarabia grubą kase na yt tylko ,że kłamie.Co do tagów to jest podobno fake i nie umieszczał ich.

Sam się przyznał w 1 z filmów że umieszczał tagi, beka zobacz w opisie tego filmu co zapodał wcześniej igordyw.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Nie jest gruby , może inaczej dla mnie może zarabiać koleś i nawet te 100 tysięcy , leje na to , bo ludzie go subują , czyli warto jednak , ale niech nie wciska kitów , że zarabia 100zł na miesiąc , bo w tym cała rzecz , że nie potrafi prawdy powiedzieć , tylko zawsze jakoś obejdzie temat i powie , że bla bla bla , ale nie poda konkretów . Ja popieram ten hate na niego i bardzo dobrze , może wreszcie zaczai , że warto powiedzieć coś mądrego co będzie prawdą , czekam na film buraka ^^ ciekawe co tam powie.

Opublikowano

Mnie dziwi ta sytuacja z filmami. Zniknęły kiedy "wojna" o pieniążki trwała.

Dla mnie wiadomo , dlaczego akurat wtedy , strach przed porażką , mianowicie mówi coś innego , a co innego robi - afera z pieniążkami nie zniknie , tak samo jak trolle , które będą go hatować , bo sam się wpędził w to bagno i jeżeli sam tego nie odkręci to wcześniej czy później straci dużo dużo ludzi. Ma co chciał , chłop wydawał się praktycznie idealnym - rodzina / idealne filmy / duża wiedza / tvn go zaprosiło a tu taka wpadka.
Opublikowano

Sh4ke dużą wiedzę miałeś na myśli Wikipedia? ^^ Historia tego Lenskiego co w odcinkach o Mafii 2 opowiada jest zerżnięta z wiki.

Wczorajsze jego zachowanie było gorzej niż skandaliczne. Rynsztokowe wręcz tak powiem. Poblokował setki ludzi, którzy mówili z sensem, wyłączył komenty i ocenianie, a na dodatek ukradł film z innego kanału.

Opublikowano

A co kogo obchodzi ile On zarabia kasy? Jego sprawa, nikt nie musiał wiedzieć ile.

Ja go będę oglądał, bo jest dla mnie jedym z czterech ulubionych vlogerów i nie zmieni tego fakt, że podobno używał jakiś tagów czy powiedział, że zarabia grosze, bo mnie to nie obchodzi ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jak dla mnie, to niech sobie zarabia nawet 200tys. miesięcznie, ale niech to robi w sposób uczciwy. Też ostatnio zauważyłem, że coś jest "nie tak". Od pewnego czasu zaczęły się pojawiać durne vlogi, w których opowiadał wymyślone historyjki, mówił, jaką to wspaniałą torebkę jego żona kupiła itp. Nie kontynuuje już serii "Zapytaj Rocka" lub innych, dzięki którym była jakaś interakcja z widzem i zastąpił je filmami, które samą nazwą ściągają trolli z całej sieci. Co prawda niektóre filmy dalej trzymają poziom, ale np. Battlefield 3 już nie jest tym starym bf'em w jego wykonaniu. Film 20 minut, a on raz na jakiś czas wyrzuci z siebie tekst typu "Och! Uciekł mi skubany!"

7m9a.png

Opublikowano

A co kogo obchodzi ile On zarabia kasy? Jego sprawa, nikt nie musiał wiedzieć ile.

Ja go będę oglądał, bo jest dla mnie jedym z czterech ulubionych vlogerów i nie zmieni tego fakt, że podobno używał jakiś tagów czy powiedział, że zarabia grosze, bo mnie to nie obchodzi ;)

Ale patrz z tej strony Ciebie to nie obchodzi , ale ludzie chcą znać prawdę , tak było i będzie. Sam sobie nawarzył piwa i teraz ma , anoizm byłem pewien , że opowiada to z głowy , ale po obejrzeniu ponownie masz rację :D. Epean wracając do twojej wypowiedzi rock jest po prostu kłamcą , okłamał swoich subskrybentów / widzów . Oczywiście jest część widzów , którym to zwisa , można to porównać do wypadku , cześć ludzi będzie się gapić i nic nie robić - czyli widzowie , którym to zwisa , a inna część widzów będzie się chciała dowiedzieć jak doszło do tego . Ale się rozpisałem ^^
Opublikowano
Ale patrz z tej strony Ciebie to nie obchodzi , ale ludzie chcą znać prawdę , tak było i będzie. Sam sobie nawarzył piwa i teraz ma , anoizm byłem pewien , że opowiada to z głowy , ale po obejrzeniu ponownie masz rację :D. Epean wracając do twojej wypowiedzi rock jest po prostu kłamcą , okłamał swoich subskrybentów / widzów . Oczywiście jest część widzów , którym to zwisa , można to porównać do wypadku , cześć ludzi będzie się gapić i nic nie robić - czyli widzowie , którym to zwisa , a inna część widzów będzie się chciała dowiedzieć jak doszło do tego . Ale się rozpisałem ^^

Okłamał, bo powiedział, że mało zarabia? A czy ktoś w ogóle wie ile on zarabia, oprócz jakiegoś randoma co wziął jakąś z dupy kwotę i robi z tego niewiadomo co? Jeszcze pragnę zaznaczyć, że to właśnie widzowie, czyli ci co najwięcej narzekają, przyczyniają się do jego zarobków, a wcale nie muszą.

Opublikowano

Ja wam powiem tak .

Gimperr nie dość ,że spamuje tymi swoimi cienkimi filmikami z LoLa to jeszcze umieszcza na swoim kanala reflinki ...Sam ma od cholery reklam ,to też jest uczciwe ?

Szogun znowu pewnie wpadł na pomysł ,że tą swoją badziewną serią wypromuje ten swój kanał .

Rock robi dobre filmiki ,zna się na tym ,a wy go hejcicie . Niech zarabia ,jedna osoba bardziej szczęśliwa ,a tak z innej beczki przecież do twórcy reklam za to płacą ,a to że promował się na tagach kogo obchodzi ? Dobry pomysł i tyle...

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Gimperr jak ktoś podał link wypowiedział się o tym . Jest różnica jak ktoś mówi ,że zarabia grosze , a to są tysiące zł .

Macie tutaj linka do materiału szoguna :

usuńcie sobie spacje przy http. Nie wiem ile to prawdy , ale koleś podaje konkretne fakty oraz prawdy.

Tutaj macie bardzo fajnego gościa , który dużo wyjaśnia faktów :

Opublikowano

Tylko chciałbym przypomnieć ,że rock mówił ,że zarabia grosze na blogach ,a nie na youtubie ;P

Na jakich blogach , na vlogach ^^ czyli to yt , bo tam je wrzuca i tam je promuje . Ma jakąś tam stronkę , czy coś , ale chodzi tutaj zdecydowanie o yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...