Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rockalone2k

mateo1ch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówił ,że na samym pisaniu na blogu zarabia się grosze i nie da się z tego wyżyć ,chyba ,że masz jeszcze kanał youtubie i codziennie wrzucasz po parę filmików...

Ale wiecie żeby on was zadowolił musi kupować od cholery gier ,jak pracuje np. w gry-online to i tak tam dają 1-2 dwie sztuki na redakcję ;P

1331059428-U215643.gif

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mateo zboczyliśmy z tematu lekko , wiadomo z partnera yt ludzie kupują sprzęt / gry / akcesoria to wiadome , ale sprawa cała dotyczy tego , że powiedział , że zarabia grosze / promował się na tagach popularnych ludzi . A tym informacją zaprzecza i twierdzi , że to kłamstwo .

Opublikowano

Nie chodzi mi o hajs (HAJS MUSI SIĘ ZGADZAĆ) Chodzi o to, że Rock okłamuje widzów, i zarabia na ich nie wiedzy a przy okazji się promuje.

Według mnie najgorszy vloger, PEWDIEPIE RULEZ!

*BROFIST*

Opublikowano

ratunkumaly.jpg

(sygnatura Gimpera)

:D

Lolz. Ogólnie do was ludziki. Tu nie chodzi o to, że on zarabia, bo YouTube już ma tyle pieniędzy, że rozdaje je na boki

-.-. Chodzi tutaj o to, że on w swoim Vlogu powiedział, że zarabie małe pieniądze, gdzie stawki są duże i zarabie 6-10 tyś miesięcznie. Tutaj cała afera. Ogólnie do jego materiałów nic nie mam, ale sam w sobie jest trochę chujowy. Lolz.

he?

Opublikowano

Ten "skandal" zaczął się głównie przez Szoguna który powiedział ,że youtube płaci około 50$ za 100k wyświetleń a sam na tych 2 filmach zarobił ponad 75$

(według jego słów)

Tworząc takie afery tylko inni zarabiają a później sprawa przycichnie i będzie cicho.

A to tego ,że wybił się na tagach to zrobił o tym film i rozmawiał z buraczkiem, więc nie mówcie ,że to ukrywał.

A o zarobkach ostatnio też mówił zarabia pewnie kilka tysięcy miesięcznie. Jak ktoś mu zazdrości to będzie hejtować i wyzywać.

Opublikowano

Taki z niego chuj i wgl. a subów nadal mu przybywa

Gimbusy przychodzą napierdalać mu minusami pod każdym filmem , a on ma wyjebane i dalej trzepie swoje grosze

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Mam beke z tych, którzy myślą, że Sebastian (shogun) rozpętał tą "wojenkę". Nie można mieć nawet zdania o innych vlogerach? Sebastian mówi tutaj prawdę, że rock zarabia tony kasy z YT. Dla przypomnienia w Europie YT ma przelicznik na euro, a euro, a w dniu dzisiejszym kurs wynosi 4.19 zł. Pan "maciaszek" ponadto bardzo kłamie. Mówił, że "dostał" swój set (słuchawki, key i mice) i "dostał" sprzęt z GTX680 (h4h4h4h4h4),a geyosso rojo mówił, że to kupił ^^

@UP

Dla niego to "grosze" dla nas to fortuna.

Opublikowano

Bo po co mają być włączane ?

Żeby ludzie spamowali i się wyzywali .

Powiem ,że na live były dowcipy,było przyjemnie ,przepraszał widzów ,widać ,że się stara i że go stresujecie ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Kłamie dobrze mu wychodzi i za to go cenie :)

On jak na was zarabia to płaczecie i patrzycie na ręce a jak politycy tak robią to nie widzicie nic.

Szkoda mi was ;) a jemu gratuluje że sie dorabia na yt i hejtach :)

Opublikowano

Wystarczyło by być mężczyzną, przyznać się i wyjaśnić sprawę. Ale Rock jak zwykle kołuje. I jeszcze ta sprawa z hax0rem, który włamał mu się na konto...

A jak ktoś myśli, że na youtubie można dużo zarobić, to niech sprawdzi twitcha - tam to jest dopiero kasa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przez dłuższy czas nie miałem komputera i teraz gdy wchodzę tu to nie dowierzam...

Ma smykałkę do tego, pomysł.. oglądając filmik który podesłał NupBuster domyślam się, że wcale nie miał zamiaru prowadzić działalności na YT...

Dzięki projektowi postanowił poprowadzić dalej swoje dzieło i całkiem dobrze mu to poszło...

Ludzie są wścibscy wtykając nosa do cudzych zarobków... zajmijcie się swoimi sprawami, a jeżeli jesteście zazdrośni o to ile zarabia... wymyślcie coś równie dobrego... kto wam broni... ?

Dodatkowo wyzywając go od Grubasów zaniżacie znacznie poziom swojej wypowiedzi... wiem, że zabrzmię jak stary buc... ale co by było gdybyście się wy tacy urodzili,

nie wiecie jak to jest... on nie ma na to wpływu ale za to dostał z góry coś czego wam brakuje... tolerancji...

Mówicie, że nie podoba wam się to, ile zarabia.. to po co go oglądacie.. jeżeli się komuś podoba to może sobie ten ktoś, życzy aby on zarabiał lecz jeżeli nie to witaj w XXIw....

i tak nic nie tracisz więc co Ci szkodzi.............

Jest wiele osób którzy otrzymują za dużo, a Rock poświęca mnóstwo czasu dla widzów, dlatego chyba należy mu się kasa na utrzymanie rodziny...

Jeżeli w tagach używa nazwy popularnych ludzi to nie oznacza, że jest oszustem... po prostu chcę się wybić, nie jest to łatwe... jeżeli wam się coś nie podoba zróbcie to samo,

zobaczymy czy staniecie się popularni...

Ile zarabia... ? Nie wiem i nie obchodzi mnie to....Możliwe, że oszukał widzów troszkę... ale na pewno nie zrobił tego w złej intencji, lecz dlatego, że ludzie do tego nie dojrzeli...

OMG....

Opublikowano

Przez dłuższy czas nie miałem komputera i teraz gdy wchodzę tu to nie dowierzam...

Ma smykałkę do tego, pomysł.. oglądając filmik który podesłał NupBuster domyślam się, że wcale nie miał zamiaru prowadzić działalności na YT...

Dzięki projektowi zyskał poprowadzić dalej swoje dzieło i całkiem dobrze mu to poszło...

Ludzie są wścibscy wtykając nosa do cudzych zarobków... zajmijcie się swoimi sprawami, a jeżeli jesteście zazdrośni o to ile zarabia... wymyślcie coś równie dobrego... kto wam broni... ?

Dodatkowo wyzywając go od Grubasów zaniżacie znacznie poziom swojej wypowiedzi... wiem, że zabrzmię jak stary buc... ale co by było gdybyście się wy tacy urodzili,

nie wiecie jak to jest... on nie ma na to wpływu ale za to dostał z góry coś czego wam brakuje... tolerancji...

Mówicie, że nie podoba wam się to, ile zarabia.. to po co go oglądacie.. jeżeli się komuś podoba to może sobie ten ktoś, życzy aby on zarabiał lecz jeżeli nie to witaj w XXIw....

i tak nic nie tracisz więc co Ci szkodzi.............

Jest wiele osób którzy otrzymują za dużo, a Rock poświęca mnóstwo czasu dla widzów, dlatego chyba należy mu się kasa na utrzymanie rodziny...

Jeżeli w tagach używa nazwy popularnych ludzi to nie oznacza, że jest oszustem... po prostu chcę się wybić, nie jest to łatwe... jeżeli wam się coś nie podoba zróbcie to samo,

Ile zarabia... ? Nie wiem i nie obchodzi mnie to....Możliwe, że oszukał widzów troszkę... ale na pewno nie zrobił tego w złej intencji, lecz dlatego, że ludzie do tego nie dojrzeli...

OMG....

Ty nie rozumiesz nic ?, tu nie chodzi już o kase tu chodzi że Rock kłamie nie mówi prawdy...

Opublikowano

Możliwe, że oszukał widzów troszkę... ale na pewno nie zrobił tego w złej intencji, lecz dlatego, że ludzie do tego nie dojrzeli...

Więcej niż trochę. Nie zrobił w złej intencji? To zwierzak, któremu sukces się marzy. Ludzie nie dojrzeli? To ci dopiero :) Idź słuchaj jakiego to on "grosze" zarabia, a ostatnio kupił sprzęt za przeszło 12k zł... Dla niego "grosze" to dla większości z nas kupa kasy.. -:-)

To jest JEGO wina, że tak wygląda. Gdyby UCZCIWIE zarabiał, jak normalny polak (tzn nie siedział z dupą 24/7 i kręcił durne hejterskie filmy) to by tak nie wyglądał, a uwierz mi, że byłby chudy, jak PATYK.

po prostu chcę się wybić, nie jest to łatwe... jeżeli wam się coś nie podoba zróbcie to samo,

Niech sam się wybiję, a nie na popularności innych

a Rock poświęca mnóstwo czasu dla widzów, dlatego chyba należy mu się kasa na utrzymanie rodziny...

Przecież on niby to robi z pasji. BTW. Za zamiłowanie do swojej pasji nie powinno się brać za to zysków.

Opublikowano

@Up

Jeżeli można zarabiać na hobby to czemu ma tego nie robić? I co się czepiliście do jego wyglądu. Spójrzcie w lustro i siebie oceniajcie. On pracuje nielegalnie, no tak...

Tylko najgorsze jest to, że Ci co czuli się oszukani czy coś w tym stylu już cofnęli suby, ale połowa z nich nadal go hejtuje, bo chce, aby jeszcze inni ludzie cofnęli suby.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

trochę nie ogarniam o co tu wszystkim chodzi. o co jest ta cała spina bo nie jestem w temacie :c

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

trochę nie ogarniam o co tu wszystkim chodzi. o co jest ta cała spina bo nie jestem w temacie :c

stone alone oszukiwal widzow ze zarabia grosze z partnera a podobno zbija gruba kase

dodawal nicki slawnych osob do tagow

blokuje wszystko co nie jest pozytywne

nie gwarantuje prawdziwosci powyzszych teorii

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

aha? i o to jest ta cała wojna? jebać go i te jego pieniądze, kogo to interesuje?

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Jak myslicie ze zarabia chociaz 5k(z yt) miesiecznie to jestescie skonczonymi idiotami lol

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jak myslicie ze zarabia chociaz 5k(z yt) miesiecznie to jestescie skonczonymi idiotami lol

No co ty ponoć zarabia 10k

Poza tym i tak ma 155tyś. widzów więc i tak za dużo nie stracił po prostu robi dobre gameplaye i tyle ;)

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Gimperr ostatnio wstawił to jako zabawne spojrzenie na to wszystko

Da sie da sie tylko Polacy nie rozumieją że za coś takiego leci kasa tak samo ze streamowaniem ;).

Mnie to zbytnio nie obchodzi ile on zarabia ;)_.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

SamotnaSkała2k swego czasu rozpętał małą wojnę na forum zagrajmyw(trollował, robił wycieczki osobiste). Chciał tam dostać moderatora, ale administracja się nie zgodziła i zaczął wojnę, którą przegrał a kilka dni później wrzucił film, w którym powiedział, ze na tamtym forum działa zorganizowana grupa trolli i hejterów a on jest biedną pokrzywdzoną osobą z tytułem psychologa internetu. Była też afera z zablokowaniem OO za rzekome szpiegujące komentarze. Niedawno kolejnym failem kamienia była afera z zarobkami z yt. Teraz znowu jest lament o to, że cały czas ktoś zamawia mu pizze(ktoś znalazł jego numer telefonu i adres rozpoczął akcję zamawiania). Ogólnie cała ta drama ciągnie się od wakacji zeszłego roku i jest Waterloo naszego kochanego Psychologa Internetu. Jakby ktoś nie załapał: jeśli ktoś zarzuca naszej gwieździe hipokryctwo jest blokowany, i okrzyknięty hejterem(tak nawiasem hejterzy nie istnieją) zamieszczającym szpiegowskie komentarze przez co psycholog internetu leczy kolejnego osobnika ze strasznej choroby o nazwie hejting.

A co do afery z tagami: rock się przyznał w rozmowie z buraczkiem, ale w innym filmie zaprzeczył temu, ze stosował takie praktyki i ukrył film w któym sie przyznał. Na nieszczęście dla niego ten film jest dostępny na kanale BrzydkiegoBuraka(albo r2k zapomnial dogadać się z burakiem, albo burak nie usunął filmu bo nie chciał brać udziału w tej dramie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...