Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze ulubione gry

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battlefield 1942,The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda Majora's Mask, Super Mario 64, Silent Hill 1-3, To the Moon, A Bird Story, Mortal Combat 4, Max Payne 1-2, Quake 1-3, Unreal Tournament 1999, NFS: Most Wanted (2005), Devil May Cry III, Gothic 1-2, TES III: Morrowind + Tribunal + Bloodmoon, PoP 1-3, Shogun: Total War, Rome: Total War, Europa Universalis II, Rise of Nations, CoD 1, Fallout 1-2, Wolfenstein: Return To Castle.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Na pewno serię gothica będę wspominał zawsze, wiedźmin 1, bo następnych części jakoś nie chce mi się przechodzić, a pogrywać, pogrywam w CS:GO, ale od lipca pewnie zacznie się giercowanie w Cabala 2.

Opublikowano

Tera Online, Metin2, CS 1.6, Zoo Tycoon, The Sims (w sumie wszystkie części) + dodatek "Zwierzęta", Desperados Wanted Dead or Alive, RollerCoaster Tycoon, Dungeon Keeper, Serious Sam, Heroes of Might and Magic, nie wiem co jeszcze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Seria The Settlers. Mogę przy tym siedzieć godzinami i się nie nudzi. ;)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Metin 2, wspomniam sobie przy te czasy przy piwie xD

Wiedźmin 1 klimat wymiata po prostu przepiekny..szczegolnie w akcie 4

no i myth moja gra z dzieciństwa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...