Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podglądnij pracę swojego moderatora poprzez modlogs!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TOP USERS RAPORTS ;)

Tabela Userów, którzy wysłali najwięcej raportów.

"MOD"logs czyli tyczy się Administracji, nie Goldów, Membersów etc.

TCQ jest 2 razy, xamzio 2 razy, kierzek również, Jamajkas, Geo - Coś wam się zrypało. ;)

kokosz mógłbyś dodać też logi z całego miesiąca ;)

F5 i będzie git, też tak miałem

kokosz mógłbyś dodać też logi z całego miesiąca ;)

Hmmm nawet dobry pomysł, można zobaczyć kto ile zrobił dla forum. Także czy w małym dziale, można wiele zrobić:)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kokosz jak i wiele innych ma 0 ! - Wylatują <3

A tak poważnie, chętnie zobaczymy jaki moderator rzeczywiście nadaje się na to stanowisko :>

footer_logo.png

Opublikowano

kokosz - zrób skrypt zliczający czas który dziennie poświęcasz dla nas, dla forum.

lolol

Opublikowano

Kokosz jak i wiele innych ma 0 ! - Wylatują <3

A tak poważnie, chętnie zobaczymy jaki moderator rzeczywiście nadaje się na to stanowisko :>

Jeśli moderator zrobi mało akcji i będzie miał mało wykonanych raportów to nie znaczy, że się nie nadaje. Wszystko zależy od działu. W większych działach zawsze ma się więcej akcji i wykonanych raportów.

kokosz - zrób skrypt zliczający czas który dziennie poświęcasz dla nas, dla forum.

Jeśli będziesz wchodzić na profil kokosza to tam masz czas online, wchodzisz raz dziennie o tej samej godzinie co zawsze i liczysz o ile ten czas się zmienił.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dramat. Wyszło na jaw jakim jestem nierobem ;-(

przynajmniej Wy, Admini pomagacie na Tsie :)

Nie płacz :D

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A ja bym proponował zrobienie takiego rankingu raportów użytkowników myśle że to by zachęciło ich do raportowania spamu. :) Na MPC jest ich bardzo dużo więc trzeba by było jakoś to rozwiązać nie wiem może TOP 100 albo od iluś tam postów.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

A ja bym proponował zrobienie takiego rankingu raportów użytkowników myśle że to by zachęciło ich do raportowania spamu. :) Na MPC jest ich bardzo dużo więc trzeba by było jakoś to rozwiązać nie wiem może TOP 100 albo od iluś tam postów.

"MOD"logs czyli jak widać po nazwie strona poświęcona Moderatorom. Jeżeli ktoś wysyła większą ilość raportów i chce się dowiedzieć ile ich ma to wystarczy napisać do któregoś z Adminów/GM'ów.

Opublikowano

Liczba postów, tematów, wysłane raporty? :D

Wydaje mi się, że jak ktoś chce zobaczyć na liczbę postów i tematów użytkownika to lepiej wejść na jego profil niż zaśmiecać tabele. Co do wysłanych raportów to całkiem ciekawy pomysł :)

Nie dziwcie się też, że nie którzy moderatorzy mają np. 0, 5 bo moderatorzy z działu Niezbędnik cheatera czasami nie mają co robić.

Kocham mame

Opublikowano

kokosz, można dodać też wynik podsumowujący czyli podliczyć raporty i akcje, jako sort=2 ;)

Mam jeszcze pytanie, dlaczego zniknęła strona z ilością raportów?

replogs.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Panie Kokosz coś Ci powiem ; o, pomysł fajny, ale jak zauważyłem przez ten modlogs ostatnio rozwinęła się rywalizacja między modami, kidami, wszystkimi, ponieważ każdy chciałby być lepszy od każdego, a co z tym idzie podwoiły się warny ;o.

@down

Więc jak mniemam nie każdy o tym wie ;o.

Opublikowano

Panie Kokosz coś Ci powiem ; o, pomysł fajny, ale jak zauważyłem przez ten modlogs ostatnio rozwinęła się rywalizacja między modami, kidami, wszystkimi, ponieważ każdy chciałby być lepszy od każdego, a co z tym idzie podwoiły się warny ;o.

Nadawanie ostrzeżenia nie wlicza się w akcję moderacyjną.

Opublikowano

Witajcie, Lord Makin mnie przycisnął i dodałem dodatkowe funkcje do modlogs :

- Ilość postów napisanych w ciągu 7 dni

- Ilość tematow napisanych w ciągu 7 dni

- Ilość raportów wysłanych w ciągu 7 dni. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...