Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podglądnij pracę swojego moderatora poprzez modlogs!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i po co to komu jak i tak my nic nie możemy zrobić.. (jako użytkownicy). My nie jesteśmy od opierdalania.

Jednakże pracę można kontrolować, ale nie wiem po co to nam. Patrząc od połowy w dół - zostawię to bez komentarza.

Zauważ, że niektórzy kidmodzi mają rangę od paru dni.

Na liście kilku modów ma 0 0, nie wierzę, że przez cały tydzień w dziale aż tak wieje nudą, a jeśli tak to po co modzi działów, skoro i tak nic nie robią ?

Gm'i nie ogarną tego ?

Ciekawe jak np. 2GM ogarnie całe mpc (patrz dział Metina).

Enzil cały czas górą, na prawdę nikt nie może go dogonić?

Enzil nie ma urlopu robi masowo raporty i siedzi do nocy.

@topic

Dlaczego czasami zalicza mi wykonane raporty? Oczywiście po kilkudziesięciu minutach znikają.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na liście kilku modów ma 0 0, nie wierzę, że przez cały tydzień w dziale aż tak wieje nudą, a jeśli tak to po co modzi działów, skoro i tak nic nie robią ?

Gm'i nieogarną tego ?

RMCF1902, inne elity, globale podpierdalają raporty, więc w małych działach jak raz na jakiś czas jest raport, a ktoś inny niż mod, kid, wypełni to tyle z tego jest, z tym podpierdalaniem nie chodzi mi w złym stopniu, bo przeciez o to chodzi aby na forum był porządek, a nie o jakieś ściganie się.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ciekawe jak np. 2GM ogarnie całe mpc (patrz dział Metina).

Mowa o małych działach...

@Top

Nawet nawet pomysł, tylko zawsze znajdą się tacy, co nie zrozumieją że dział jest mały, albo że ktoś ma kid'a i nie może raportów robić :)

Opublikowano

Ja tez tak mam ,że mam czasami wykonane raporty to jakiś bug.

Dlaczego czasami zalicza mi wykonane raporty? Oczywiście po kilkudziesięciu minutach znikają.

Ponieważ mija 7dni(168h) i raporty Ci liczy tylko w tych 168godzinach.

Opublikowano

Hmm generalnie no to wiekszosc sie ma opierdaling mode on ale trzeba cos z tym zmienic i tyle. Co do samego modlogs to mi sie bardzo podoba , aktualizacja co godzine , pokazuje wg kolejnosci zrobiony raportow i wszystkoe git ;)

Opublikowano

Mi chodzi bardziej o to, że po co trzymać modów w małych działach, gdzie raporty są raz na 2 tygodnie. Global sobie nie poradzi?

Nie chodzi o urlopy albo coś.

Opublikowano

Jak na te kilka godzin które poświęcam na MPC chyba z moimi statystykami nie jest źle.Ale wiadomo nie tylko to się liczy :)

Co do pomysłu żeby userzy mieli wgląd do ModLogs to chyba dobrze.Niech wiedzą kto dba o ład i porządek na forum

Opublikowano

Mi chodzi bardziej o to, że po co trzymać modów w małych działach, gdzie raporty są raz na 2 tygodnie. Global sobie nie poradzi?

Nie chodzi o urlopy albo coś.

Globale nie są takimi specjalistami w danych grach jak modkowie, którzy potrafią (/powinni potrafić) szybko rozwiązywać problemy userów. ;)

rydah for life

Opublikowano

ja proponuje zeby rmcf mial globala na wierzchu zamiast ukrytego pod elita

elo

@top

nie wiem co userow ma obchodzic ile akcji moderatorskich ktos ma

malo przydatny bajer

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Albo zrobić tabelę według alfabetu - łatwiej byłoby się odnaleźć

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

nie zapisuje co godzinę :D

bo od 2 dni zrobiłam około 30 raportów a pisze , że 0 :D

Jako kid nie możesz robić raportów.

rydah for life

Opublikowano

nie zapisuje co godzinę :D

bo od 2 dni zrobiłam około 30 raportów a pisze , że 0 :D

zrobiony raport = będąc moderatorem - wejście w raport i np nadanie warna za spam, a nie jego wysłanie :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jeśli chcielibyście jakieś dodatkowe statystyki to mówcie :)

Zniknął ten panelik po prawej z wysłanymi, wykonanymi raportami oraz akcjami. Jeśli już nie zostanie przywrócony to przydałby się jakiś link, gdzie można by było to sprawdzić. ;)

Opublikowano

Jeśli chcielibyście jakieś dodatkowe statystyki to mówcie :)

Kokosz jak możesz to dodaj ile w sumie ma ktoś logów oraz wykonanych raportów ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ponieważ mija 7dni(168h) i raporty Ci liczy tylko w tych 168godzinach.

Im chodziło o to ,że jako kid mają wykonane raporty do których nie mają dostępu,

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

TCQ jest 2 razy, xamzio 2 razy, kierzek również, Jamajkas, Geo - Coś wam się zrypało. ;)

kokosz mógłbyś dodać też logi z całego miesiąca ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Przez chwile bylem nawet 5x, ale po odświeżeniu juz jest dobrze ;)

Jakbym dalej sie dwoil i troil, to kliknijcie ctrl+f5, a jezeli nadal ktos bedzie sie powtarzac, to pewnie ktos tam grzebie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...