Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial]jak Zrobic Serwer Na Hamachi

BaSicPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech ... Ja mam problem z : 10.czekamy az poprosi o login i haslo.

Czekam , czekam i pokazuje sie cos o reboot-cie i nic .

O co chodzi?

sygna.tan.png

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

14.wpisujemy sysinstall>configure>networking>interfaces>de0>no>no

15.w ipv4 wpisujemy swoje ip z hamachi np. 5.54.21.7>w ipv4 adress wpisujemy ip z hamachi ale z koncowka 100 czyli np. 5.54.21.100>w netmask wpisujemy 250.0.0.0

16.klikamy ok

17.yes

18.cancel>cancel>exit

19.wpisujemy /etc/rc.d/netif restart

20.wpisujemy ifconfig

14. rozumiem

15.nie rozumiem juz tego gdzie to wpisac i w jaki sposob bo wpisywałem to do VPC i nic dupa nie działa pisze "ambiguous output redirect" co to znaczy i co zrobiłem nie tak napiszecie mi tak naprawde dla "zielonego" krok po kroku z tym 15 punktem

Opublikowano
Ja też mam brak pliku devil.dll . Zassałem jakieś dll ale nadal błąd że nie można jakiejś ścieżki znaleźć w tym pliku ;/

musisz wsadzic tego "sure" do chinskiego clienta :D

Opublikowano

POMOCY ! ... właczam serwer jest wszystko ok .. chodzi ładnie .. gram 1 min i wylogowuje i tak cały czas ?? zła podstawka czy jak @@@ ? proszę o odp

Opublikowano
a jak tu dajecie adminow bo wlasnie ja z basiciem mamy taki problem ze on mi chce dac admina i wpisuje moje ip z hamachi i jak wbijam na chara to nie dziala ;x to jakie ip trzeba dac ?

PS. jak zrobic konto xD

Basic musi dać swoje IP z hamachi! a później chyba twoje.nie jestem pewien co do tego z twoim,ale na 101% musi dać swoje IP

Opublikowano

Mam problem ... Gdy mam freebsd i czekam az bedzie prosil mnie o haslo nic sie nie dzieje czekam juz godzine...

pisze cos takiego Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device... Prosze o pomoc

z Gory dzienki

Opublikowano

Zrobiłem serwer według tego tutka ale tylko u mnie sie loguje a na innych komputerach już nie, co mam robic by na innych sie dalo logawac na niego prosze o szybką odp.

Opublikowano
pr.creen Co to?

Pr.creen to jest taki guzik na klawiaturze.

Opisany jest Prt Sc.

A teraz moj problem.

Moge sie polaczyc z MySQL ale w konsoli wywala mi Can't connect to mysql database "nr.ip" (63)

Opublikowano
Up

złe IP wpisujesz...

nie z koncowka 100

tylko Ipv4 adress

ja mam naprzyklad

192.168.1.103 i śmiga

ale w czm to wpisac?

Teraz jak wpisuje ./start to mi wywala jakis blad

I nie moge sie zalogować. Wyskakuje mi błąd podczas łączenia się z serverem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...