Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial]jak Zrobic Serwer Na Hamachi

BaSicPl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pier... robię już wszystko tak jak ma być i jak włączam głowę sury i kliknę na przycisk to mi się komunikat pokazuje jakiś po chińsku kliknę na niego włączy się metin i nie działa co możne być????

Opublikowano

Mam taki problem. Jak napisałeś w ostatnim punkcie, że się logujemy to co mamy wpisać jako ID i Hasło?

Sorka za takie noobskie pytanko ale serio nie wiem

34f175c6f4fc1946.png

Daj mi

add.png

Opublikowano

mam taki problem -.- gdy loguje sie na freebsd login wpisuje normalnie a hasla juz wpisac nie moge -.- klikam na klawiaturze ale tam nic nie pojawia

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

-.- mi jakiegos bleda chyba wywala -.- bo nie laczy i jest ten dziwiek od bledu :( help

Opublikowano

12.na dole freebsd mamy taki symbol łącza klikamy prawym i w zakładce networking ustawiamy hamachi network interface

ja mam tam tylko te opcje do wyboru...

not connected

local only

shared networking

jak zrobić, by było i hamchi?

pilne! xD

Opublikowano

ja mam dziwny problem...

w netmask ipv4 albo mi sie zdaje... albo mam za dlugie ip w hamachi-.- wpisuje zwoje ip z hamachi do ivp4 5.79.120.163 i jak chce zrobic .100 to jedno 0 nie idzie o co chodzi?

Opublikowano

A ja mam takie lagi: D od 3 minut prubuje sie dostac na srodek miasta :D jestem kolo stajennego :D

Opublikowano

a ja mam caly czas connection refused klikam prnt screen i w grze blad .. a jak chce uruchomic przez ta ikonke sury z ip hamachi moim to wywala ten bledzik a z koncowka 100 dziala kient ale konto nie

Opublikowano

Kurde ludzie pomożcie!!! Wyskakuje mi blad cant connect to mysql database costam i potem pisze 5s costam i pliki leca od nowa i co chwile error cant connect i co chwile leci w dol a nie moge sie polaczyc tez z serwem, pisze jaki blad po chinsku i nie wiem co mam robic. Gdyby byl ktos super i napsial i pomogl bo nie moge tego zrobic, blagam!!! 5* pojdzie!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...