Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasyczny server RPG [no-wl, no-premium, pvp, mv]

Pan_Morden

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

332pkrc.jpg

Nie mogłem się powstrzymać. Żałosny kolesiu, obawiam się, że jesteś już spalony na wszystkich poważnych i profesjonalnych serverach :]

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Przypominam raz jeszcze:

1. To jest server RPG. Wydobycie surowcow jest ograniczone do swojej działki oraz terenu, który po pewnym czasie gry na serverze można otrzymać jako stały gracz.

2. Chcesz otrzymać działkię/dom to najpier zapoznaj się z serverem, zobacz czy Ci on odpowiada. Ktoś kto wchodzi i na starcie chce ziemie, nie schodząc nawet dobrze ze spawnu, na pewno jej nie dostanie. Kiedyś rozdawaliśmy działki każdemu kto chciał i skończyło się to tak, że było 3/4 działek należących do kogoś, kto wszedł na 5 minut i już więcej nie grał.

3. Twój nick światczy o Tobie. Poszukujemy dojrzałych, odpowiedzialnych graczy. Wchodząc z nickiem typu FajnykoloPL albo EloZiom324 mozesz od razu liczyć na zbanowanie swojego IP.

4. Przekleństwa i wulgaryzmy pod adresem administracji i innych graczy skutkują również natychmiastowym banem na IP. Sorry, ale z gówniarzami nie zamierzamy dyskutować tylko ich eliminujemy.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada ale nie mogę się podłączyć ;|

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny ^^ jednak niektórzy gracze naprawdę przesadzają z tym Rpg :) Jak najbardziej polecam serwer. Profesjonalna administracja

.sygnatura_player1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...