Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasyczny server RPG [no-wl, no-premium, pvp, mv]

Pan_Morden

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest wy*ebany w kosmos, nigdy nie napotkałem sie z takim jak ten. Polecam go w 100% Admin, słucha graczy a nie tak jak inni, olewają... Wszedłem na serwer, gracz ZionTrain1990 pokazał mi co i jak, gdzie co jest.. Gracze ogarnięci, nie zabijają Cie na każdym kroku by tylko zdobyć twój ekwipunek, lecz starają Ci sie pomóc, żebyś sie odnalazł.. Odrazu mówie, odradzam pewnego świata tam... bo jest przeje*any ;d

Opublikowano

poszukujemy SPONSORA na 10 slotowego dedyka. Server ma potencjal i z czasem ilosc slotow bedzie sie sukcesywnie zwiekszac. poszukujemy tez kogos, kto ma obeznanie w html i php i moglby zajac sie przygotowaniem profesjonalnej strony servera.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@Pan_Morden szukasz administratora? a co z Poncjuszem? :P

a i jeszcze coś jest Vip czy coś? bo z chęcią bym kupił :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

@Pan_Morden szukasz administratora? a co z Poncjuszem? :P

a i jeszcze coś jest Vip czy coś? bo z chęcią bym kupił :)

Szukam administratora, a Vip bedzie jak server przejdzie na dedyka. Na razie zbieramy srodki. Osoby, ktore zloza jakis wiekszy datek beda mialy przywileje na serverze - wuzsze miejsce w kolejkowaniu, zaklete EQ na start, wiecej zlota itd.

UWAGA: zdjeta czasowo WL. Mozna wchodzic aby obejrzec server.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Panie_Morden mam pytanie

zostałem dzisiaj zbanowany za nic gralem sobie z Alanthi a tu nagle 2 kick i puzniej IP ban :(

nic tym razem nie zrobiłem przysiegam !

Opublikowano

Bardzo świetny, oraz profesjonalny serwer! :) Z chęcią zagram lecz dopiero będę wieczorkiem. Pozdrawiam, oczekujcie Kenwood25 :) . Na pewno zawitam na serwer! :D

Z twojego post'a wynika że ze profesjonalny ale nie grales ... -,-

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

za nicka

Pisał że nic nie zrobił i dostał ban na ip za nic żenada .... niby Prof server haha tak jak ja bym nazwał server hamachi bez nieczego profesionalnym serverem...

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Z twojego post'a wynika że ze profesjonalny ale nie grales ... -,-

Grałem przez godzine, więc trochę o serwie mogłem stwierdzić. W nocy przegrałem kolejne kilka godzin i stwierdzam że serwer jak dla mnie 6/10 - gdyż brakuje mu kilku ważących na opinii rzeczach ale nie będę już opisywał. Jeżeli ktoś wie, lub gra gdzieś to prosiłbym o INFO na PM. A co do tego info to szukam klasycznego survival'a . Bez faction etc. Czystego z liczbą graczy 20+. Pzdr :).

Opublikowano

Serwer nie profesjonalny i tyle

zanim zbanujesz lub dasz kicka to napisz mi o tym a nie bez żadnej odpowiedzi banujesz

mapa fajna ale admini są po prostu nie ogarnięci ..

ocena: 1/10

Opublikowano

Serwer nie profesjonalny i tyle

zanim zbanujesz lub dasz kicka to napisz mi o tym a nie bez żadnej odpowiedzi banujesz

mapa fajna ale admini są po prostu nie ogarnięci ..

ocena: 1/10

Ty podszywales sie ciagle pod rozne osoby, a to pod swojego brata, a to pod kolege. Narzekales ze jaki to zly server a ciagle chciales grac na nim. Chlopie zdecyduj sie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Polecam serwer, nie zraźcie się negatywnymi komentarzami. Admin miły i pomocny, no i dostępny praktycznie o każdej porze . Mapa bardzo ładna, rozbudowana (dużo ciekawych lokacji). Może jedyny "-" to mała ilość graczy, ale mi to osobiście nie przeszkadza. Zapraszam!

eamovs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...