Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasyczny server RPG [no-wl, no-premium, pvp, mv]

Pan_Morden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie graczy RPG!

Na początek nieco zrzutów ekranu - bo obraz mówi więcej niż tysiąc słów:

Oto Nalris, królestwo znajdujące się w jednym ze Światów naszego serverowego Multiversum. Założone w roku 1850 po upadku Cesarstwa. Sukcesywnie rozwija się, gdyż przybywa do niego coraz więcej mieszkańców. Chcesz być jednym z nich?

be79g6.png

116q54y.jpg

Kanały pod miastem pełne są tajemniczych, często niebezpiecznych zakamarków...

23ly3bn.png

A to zaginiony grobowiec legendarnego króla Nalris, Artabanusa IV. Może go kiedyś odkryjesz?

ip11ud.jpg

Teraz trochę o serverze: Jeśli jesteś nastawiony na grifowanie i bezsensowne budowanie to nie jest server dla Ciebie. Zbanowany możesz zostać dosłownie za sto rzeczy, bez ostrzeżenia - jeśli nie przeczytasz uważnie i nie zapamiętasz zasad. Pamiętaj, ta gra u nas WYGLĄDA jak Minecraft, ale to jest coś zupełnie innego! Jeśli idea RPG jest Ci obca, nie wchodź tutaj.

Oto adres IP: 178.213.220.13

Uwaga: Początkujący gracze muszą otzymać *nadanie ziemi* aby stać się obywatelami królestwa. Oznacza to przydielenie terenu (działki) na której mogą budować i czerpać surowce.

Taka uwaga jeszcze - nie wchodzcie na snapshotach najnowszych.

Oto mapa Nalris, dla początkujących podróżników:

1iny8m.jpg

Istnieją też ponoć inne światy, dziwne i nieprzyjazne. Dostać się do nich można tylko za pomocą magii.

1628u8p.jpg

1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, można ścinać tylko drzewa, nie można nic wydobywać... bo wszędzie poblokowane. Gdy powiedziałem o tym adminowi ten mnie zbanowal...

Ma z 10 lat...

NIE POLECAM

Zakus :)

Opublikowano

Zakrzack zostal zbanowany po stwierdzeniu "pierdole taki server". Oczywiscie w trybie natychmiastowym zostalo mu umozliwione opuszczenie tego gownianego servera. Na zawsze.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Dobra dobra... bujać to las a nie nas.

Tak btw. 3 tyg temu dostałem też tam bana i jakoś dziwnym trafem teraz nie miałem... widać jakieś ogarnięte dziecko...

Zakus :)

Opublikowano

Dobra dobra... bujać to las a nie nas.

Tjaa....

r2wcoy.jpg

a Tu opinie o serverze:

vfkv49.png

Pozdrawiam i zapraszam DOJRZAŁYCH graczy.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Taaak, dojrzałych graczy zaprasza dziecko w wieku 10 lat...

Gościu, wchodzisz na server, marudzisz, bluzgami rzucasz i narzekasz, to dostałeś bana. Ty jedyny dzisiaj. A potem jeszcze próbujesz wciskać kit tutaj na forum, że ja sobie coś wymyślam. No ale screenshoty mówią za siebie Zakrzack. Jesteś rozżalonym, biadolącym dzieciakiem. Tyle w temacie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zjebany serwer Gralem z kolega tam zabijalismy mobki itp po chwili zajebany kutas ciska nami w gore pisze o nas wyzywa nas killa W ogole nie zapraszam na serwer SERWER TO JEDNO WIELKIE ZAJEBANE GOWNO!

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Zjebany serwer Gralem z kolega tam zabijalismy mobki itp po chwili zajebany kutas ciska nami w gore pisze o nas wyzywa nas killa W ogole nie zapraszam na serwer SERWER TO JEDNO WIELKIE ZAJEBANE GOWNO!

drogie dziecko, za czesto uzywasz slowa "zjebany". wzbogac jakos slownictwo bo bedziesz mial problemy w gimnazjum

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Dziecko cie rodzice zwią gdy by mnie ten "Kurwiarz" nie drażnił to bym aż takich opinii ci nie wystawi "Drogie dziecko" mów do swoich rówieśnikow 3razy słowo Zjebany Bo to prawda a często to nie jest

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Dziecko cie rodzice zwią gdy by mnie ten "Kurwiarz" nie drażnił to bym aż takich opinii ci nie wystawi "Drogie dziecko" mów do swoich rówieśnikow 3razy słowo Zjebany Bo to prawda a często to nie jest

dobra, idź sobie pobuduj z wełny na jakimś freebuildzie

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Bardzo świetny, oraz profesjonalny serwer! :) Z chęcią zagram lecz dopiero będę wieczorkiem. Pozdrawiam, oczekujcie Kenwood25 :) . Na pewno zawitam na serwer! :D

Opublikowano

Zeby bylo jasne:

Zaczyna sie od malej dzialki w miescie, na ktorej mozna sadzic drzewa i zboze oraz chodowac zwierzeta, aby potem sprzedac produkty i zarabiac. Mozna tez otrzymac caly gotowy dom. Po jakims czasie (kilka realnych dni grania) gracza ktory jest zainteresowany pozostaniem na serverze, awansuje i otrzymuje wiekszy teren. Moze tez zostac przyjety do krolestwa. Dluzszy staz na serverze umozliwia swobodny dostep do budowani ana calej mapie.

JESLI WSZEDLES NA SERVER I NIE PRZECZYTALES TEJ INFORMACJI, TO JEST TWOJ PROBLEM

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...