Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto EU west ?

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na EUW tak samo jak na EUNE spotkasz trolli, idiotów, noobów, pedałów, flamerów - tego nie unikniesz, ale na 2,5k elo będziesz mieć dobre gry na soloq :>

Ogólnie ELO Hell obejmuje większość serwera - takie moje zdanie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Na low elo nie masz tam czego szukać.

A co do pytania o NA - to nie, ponieważ tylko EU było rozdzielane i dlatego udostępnili transfer.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

z dwojga zlego Eu West , mniej ruskich ale trolli spotkasz na kazdym serwerze

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Na EUW tak samo jak na EUNE spotkasz trolli, idiotów, noobów, pedałów, flamerów - tego nie unikniesz, ale na 2,5k elo będziesz mieć dobre gry na soloq :>

Ogólnie ELO Hell obejmuje większość serwera - takie moje zdanie.

To ze ktos jest pedalem nie znaczy ze jest noobek w grze lub debilem.

piszesz o tym 2.5k elo..lecz pewnie sam masz 1500..

Prawda jest taka ze na 2.4k elo + nie ma dobrych gier poniewaz kazdy (prawie) proboje nowych rzeczy i na takim elo przewaznie graja profesjonalni gracze a im elo lata. Wiec czesto trolluja .

Dobre gry masz 1900 - 220 elo.

@Kurwa przestancie pisac o elo hell! Nie ma czegos takiego. Ja pierdole.

Opublikowano

Polecam eu west na nordicu wbilem 30lvl i moge ci powiedziec ze na west po 50 czy tam 70 wygranych na 15 lvl jest owiele wiekszy poziom niz na rankedach na nordicu

Nie ma tam tylu troli i 5 letnich dzieci

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Wybieranie serwerów zależnie od tego, gdzie jest większy poziom. Taaaaaa....

Graj tam, gdzie masz znajomych. Serwery mają porównywalny poziom, a "trolle" są wszędzie (po prawie dwóch latach gry może ze 2-3 razy miałem trolla w teamie, ale widocznie wy ich jakoś do siebie przyciągacie i macie po 4 na grę).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up

Jezeli serwery maja porownywalny poziom..to prosze cie nie pisz juz wiecej na tym forum.

NA do EUW moze ma minimalnie taki sam lecz i tak NA ma wiekszy poziom.

A EUNE nie bede porownywac bo to inna bajka.

Opublikowano

Teraz ja się wypowiem.

Niedawno kupiłem konto na West a sprzedałem moje na Nordic.

Jestem mega zadowolony, MNIEJ trolli lepsza gra i wgl bardzo zgrani ludzie, grałem 10 meczy z czego każdy trwał ok 50-65 minut.. Czyli gra była zacięta co świadczy o lepszym poziomie gry.

POLECAM WESTA!! Wszystkim którzy mają dość rusków i trolli !

eune

Opublikowano

No tak, tak, oczywiście na NA jest dużo większy poziom... chyba żartujecie. Skąd macie takie informacje? Poziomem na serwerze przejmują się tylko low'y, które myślą że jak zmienią serwer to ich elo wzrośnie o tysiąc...

Poza tym granie na 200 pingu mija się z celem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Widzę że tutaj wypowiadają się tylko "High ELO gracze" elo 2000+.... Na każdym z tych serwerów grają i dobrzy gracze i słabi. I tutaj rada do was "pro elo gejmerzy" jak chcecie wygrywać to nie użalajcie się nad swoim teamem , nie ignorujcie wszystkich na start tylko znajdźcie z nimi wspólny język i grajcie drużynowo. Bo ja znam takich kozaczków co wchodzą do gry ignorują wszystkich a potem całą grę płaczą ...

graphic.png

Opublikowano

Nie przenoś się. Grałem i żałuję. Ping 200+ co wyklucza sprawne last hity itd. Troli jest prawie tyle samo ( na east ruski, na west niemcy ) - ogółem gra ta sama. Lepiej graj na NA.

Opublikowano

@UP

Pozdro da neta i kompa..

Ja mam ping z 29-40 FPS 50-70 czyli jak na nordic, to nie ma różnicy

eune

Opublikowano

@up

Fpsy nie mają nic wspólnego z serwerem. A ping nie zależy w tym wypadku bardzo od prędkości, bo serwery są bardzo daleko i ciężko jest osiągnąć niski ping.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

eMode prosze wyjdź ok?

Na west mam 29 pingu bo akurat Polska lezy w centrum i to nie ma znaczenia gdzie w europie a zawsze bedzie niski ping.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

eMode prosze wyjdź ok?

Na west mam 29 pingu bo akurat Polska lezy w centrum i to nie ma znaczenia gdzie w europie a zawsze bedzie niski ping.

Proszę, czytaj ze zrozumieniem. Rozmawialiśmy o North America.

Bóg to twoje sumienie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 dni temu przenioslem sie na west. Powiem ci, ze nawet normale sa na wiekszym poziomie. Ludzie kupuja wardy, zawsze jest jungler, a nawet support sie znajdzie. Do tego jest lepsza atmosfera.

Euw > na > eune

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...