Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto EU west ?

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jezeli serwery maja porownywalny poziom..to prosze cie nie pisz juz wiecej na tym forum.

NA do EUW moze ma minimalnie taki sam lecz i tak NA ma wiekszy poziom.

A EUNE nie bede porownywac bo to inna bajka.

Alexowi Ich też jest przykro.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

3 dni temu przenioslem sie na west. Powiem ci, ze nawet normale sa na wiekszym poziomie. Ludzie kupuja wardy, zawsze jest jungler, a nawet support sie znajdzie. Do tego jest lepsza atmosfera.

Euw > na > eune

Czyli mówisz że lepiej sie gra? bo mnie dziś szlak bierze, trafił się Polaczek grający Ashe a staty 0/14, nie mówiąc o pozostałych meczach gdzie trolle fedują.

Opublikowano

Wszędzie są tzw. noobki i trolle ... Nie ma różnicy na jakim serwerze ...

Nie aż takie jak na EU Nordic & East bo to totalna porażka, nie ma to jak się trafi noob który feeduje i nie ogarnia na 30 lvl.

Opublikowano

Ja po zagraniu ok. 900 gier na eune i chyba 7 na euw widze duza roznice.

Ofc. wszedzie sie znajda nooby ale tak juz jest

oh, 7 ?

Czyli nie porównuj, miałeś po prostu farta. Zagraj 100 na wescie, i wtedy będziesz obiektywny.

Pozatym, jak świat światem, kazdy chwali coś z czym się identyfkiuje, nawet jak tak nie jest.

Zmieniłeś na Westa, trudno żebyś pisał że jest słaby ;)

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Nie ma żadnej ale to żadnej różnice między EUW a EUNE poniżej 2k ELO

Na EUW jest tyle samo troli a może i więcej bo kraje są tam zróżnicowane i na małych lvlach każdy piszę w swoim języku i ogólnie trudno się tam dogadać.

Jednak powyżej 2k elo to EUW inna bjaka niż EUNE.

Większość dobrych graczy przerzuca się na EUW ponieważ jest tam większy poziom gry na High ELO.

Możecie to sprawdzić na stronie lola. Jak na dzień dzisiejszy na EUNE gracze z ELO większym niż 2k kończą się już początku 11 strony (252 graczy z elo 2k+) natomiast na EUW gracze z elo 2k+ kończą się 92 stronie (2284 graczy z elo 2k+) różnica ponad 2000 graczy więc nie mówcie ,że nie ma różnicy między EUNE a EUW na high elo

Opublikowano

Jak chcesz grać solo - idź na West, tam masz o połowe mniej trolli, ale większość graczy to Niemcy i niewiele zrozumiesz.

Jeśli masz kolegów na EUNE to nie przenoś się na West, ja próbowałem i ludzie są spoko, ale jednak wolę grać z kolegami bo zawsze można się zgadać i grać w 5 wtedy nie ma obawy, że ktoś nafeeduje, ewentualnie można carrować gry grając duo.

16348954809030108399.png
Opublikowano

Jak chcesz grać solo - idź na West, tam masz o połowe mniej trolli, ale większość graczy to Niemcy i niewiele zrozumiesz.

Jeśli masz kolegów na EUNE to nie przenoś się na West, ja próbowałem i ludzie są spoko, ale jednak wolę grać z kolegami bo zawsze można się zgadać i grać w 5 wtedy nie ma obawy, że ktoś nafeeduje, ewentualnie można carrować gry grając duo.

Przeniosłem się na West i jestem jak na razie zadowolony, chodź czasami się zdarzają wpadki, zresztą i tak zawsze gram prawie sam solo topa, dodajmy że nawet na zwykłej grze robią jungle.

Co do Niemca nie ma problemu od czego miało się 4 lata niemiecki z w szkole.

Opublikowano

Powiem tak zmienilem , i jest mniej ruskow ktorzy sie wogole nie komunikowali i feedowali przynajmniej jak ja bylem na EUNE.

Polecam Westa ale niewiem czy nie wroce bo podobno jest troche lepiej a tam mam kumpla wiec zobaczy sie, albo nowe konto ^^.

Opublikowano

Czy ja wiem czy west lepszy, siedzę aktualnie na ~2k elo i tylko niektóre gry sprawiają mi przyjemność.

Większy odsetek meczy to jedna wielka spina, ludzie to same tryhardy (oczywiście uogólniam) i prawdopodobnie pozabijaliby się o te kilka pktów elo.

Flame na porządku dziennym, codziennie widzę przynajmniej raz "u so fuckin* bad i hope u'll get cancer" (czyli "jesteś chujow* mam nadzieję że dostaniesz raka" ._.).

Co jakiś czas trafiają się spoko goście, ale wiadomo - żeby trafić 4 takich w jednym teamie trzeba mieć troche szczęścia.

Nie będę porównywał do nordica bo 2k elo tam nie miałem, ale przeniosłem się na 1,4k - w sumie poprawiło się o tyle, że zamiast wyzwisk po rusku leciały po hiszpańsku, niemiecku i angielsku (też rzadko :D).

/ignore all i jedziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...