Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MeLePety SkyBlock Multiplayer (AKTUALIZACJA) (Własne receptury craftingu) 40 SLOTÓW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na serwer! (Jak znajdziecie slota :3) o 21:25 Będzie event wieczoru! Więcej info na serwerze!

Screeny z Eventu:

jS00j.png

x0bWe.png

oQyJg.png

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up Latwo powiedziec :P hosting ma ograniczenia też dla innych serwerów :P

@top

Współwłaściciel "szorkejs" zwolniony ze swojego stanowiska z powodu lenistwa, od początku Ja sam zajmuję się tym serwerem, za to on się obija, powiedziałem mu dzisiaj, że to moje pliki więc mogę je usunąć, po czym zmienił hasło na Hosting oraz FTP, niestety nie wiedział, że strone miałem włączoną i byłem dalej zalogowany, więc też zmieniłem hasło, Po tym wszystkim powinien dostać tylko w łeb, ale zostawiłem mu Serwer na OwnServer, z 200 zł na koncie :)

Opublikowano

Pogratulujcie szorkejsowi, który wbił się na Host oraz FTP i pozmieniał hasła, to chyba koniec mojej kariery na MeLePety, sprawa idzie do sądu za kradzież, dokładniej chodzi o kradzież plików serwerowych, oraz za oszukanie kilku młodziaków, którym szorkejs wmówił, że sprzeda pliki serwerowe MeLePety a sprzedał puste konto za 350 zł :) Tak więc, dzieki ze graliście na serwerze, szorkejs możesz mi possać, sprawa do sądu idzie, możesz być pewny :)

Opublikowano

No i padł ... Po takiej administracji nie było się co spodziewać innego zakończenia .

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

uuuuuuuuuuuuu Wieziałem arofaz to (anty warn) ale szorkejs to zajebista osoba, od poczatku mozna byla z nia normalnie pogadac. I teraz jeszcze bardziej go szanuje bo rozpierdolil serwer arofazowi:)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Zaxer ? serio ? Szorkejs na tym serwerze gówno robił, nawet się nie odzywał do graczy. Gdyby nie Arofaz ten serwer w ogóle by nie powstał ;]

Sm9zemltX19fZXVuZV9fXzEwNl9fX0RYIEFybXlfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzFfX18zX19fMkIzMkZGX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Arofaz dzisiaj 9.08.2012 szorkej odalil serwer i weszlem bo pomyslelem ze odzyskales pliki i to ty ale to to byl szorkejs i kilku innych z ekipy adminow i oni sie klocili czemu ukradl pliki i ja za to prze oskarzylem go o kradziez i dostalem perm-bana

Opublikowano
uuuuuuuuuuuuu Wieziałem arofaz to (anty warn) ale szorkejs to zajebista osoba, od poczatku mozna byla z nia normalnie pogadac. I teraz jeszcze bardziej go szanuje bo rozpierdolil serwer arofazowi:)

Buahhahah, gdyby nie ja tego serwera by nie było, i to ja cały serwer rozwaliłem za to co szorkejs zrobił, więc możesz mi laske zrobić patafianie ;)

@

w dodatku szorkejs dał admina, czy nawet Wlasciciela Pikusowi bo sam się gówno zna na serwerach, tylko kase potrafi wyłudzać.

Opublikowano

Noi dobrze ze dal pikusiowi bo on chociaz ma pojecie na ten temat nie tak jak ty.

A co do tematu to serwer jeszcze kiedys wstanie?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Nie tak jak ty? Powiedz mi Zaxer, kto od początku, dobierał pluginy, konfigurował je, i to wszystko robił sam przez kilka dni? Same się chyba pliki nie zrobiły ;)

Opublikowano

Pikuś gówno się zna na prowadzeniu serwera, miał swój który stał OFF 2 miesiące bo się mordował z paroma linijkami permissi przy ktorych mu pomagalo 5 osób... Ten serwer upadnie za tydzień dwa bo szorek to kupa i złodziej :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...