Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MeLePety SkyBlock Multiplayer (AKTUALIZACJA) (Własne receptury craftingu) 40 SLOTÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę przeczytajcie całe :) - Pozdrawiam arofaz, były Właściciel SkyBlock MeLePety

<p>Witajcie, w tym krótkim poście piszę moje pożegnanie.<br />

<br />

Wczoraj wywaliłem szorkejsa z teamu, przez jego lenistwo i zerowe zainteresowanie serwerem, miał własciciela tylko dlatego, że zapłacił 20 zł za nasz 1 serwer Survival, został wywalony także przez to, że zagroziłem mu, że usune pliki BO SĄ MOJE, pliki robiłem sam od początku, a on nagle zmienił hasło na Dedyk oraz na FTP, niestety stronę miałem zapamiętana na zalogowaniu, więc zmieniłem hasło, jednakże dzisiaj szorkejs wbił się na dedyk, pozmieniał wszystkie hasła a mnie wyrzucił, oraz zbanował na serwer, sprawa pójdzie do sądu za kradzież plików, jeszcze bezczelnie mówi, że są to jego pliki bo wgrywał je ze swojego Konta na FTP, Jeszczę mogę powiedzieć o 1 rzeczy, kilka dni temu, kilka młodych panów chciało zakupić nasze pliki serwerowe, szorkejs chciał nieźle zarobić więc im wkręcał ze te pliki są bardzo drogie, i wynegocjował 350zł, Młodzi uwierzyli, i wysłali przelewem te 350 zł do szorkejsa, a szorkejs sprzedał im gówno, puste konto bez żadnych plików, na Skype chciał, żebym go bronił, mówiąc "Wykupiliście dedyk na którym mozna stworzyć serwer taki sam jak MeLePety" młodzi, powiedzieli że idą na policję jednak chyba są za głupi, ja taki nie będę, zgłoszę sprawę na policję za kradzież plików.<br />

<br />

<br />

Wycinek z naszej rozmowy <br />

<br />

Pliki sa moje razem z kontem<br />
[12:07:08] Daniel Kania: ;p<br />
[12:07:14] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: Ty je robiłeś?<br />
[12:07:18] Daniel Kania: Tak.<br />
[12:07:18] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: Wgl dodałeś coś od siebie?<br />
[12:07:19] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: nie bardzo<br />
[12:07:24] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: więc sprawa idzie do sądu<br />
[12:07:25] Daniel Kania: Pozdrawiam i dowidzenia<br />
[12:07:26] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: za kradzież<br />
[12:07:34] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: odrazu, dodam, że te gnojki wyrobiłeś <br />
[12:07:44] Daniel Kania: jakies dowody ?<br />
[12:07:50] Daniel Kania: Nie wiem o czymn mowisz ;p<br />
[12:08:03] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: Szorkejs nie rób z siebie dziecka <br />
[12:08:09] Daniel Kania: Nie robie.<br />
[12:08:10] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: dobrze wiesz o czym mówie, oni też, ja też<br />
[12:08:28] Daniel Kania: Dzieciaki są zadowolone, sprzedalem im moje pliki serwerowe<br />
[12:08:33] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: Nie<br />
[12:08:37] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: sprzedałeś im gówno<br />
[12:08:39] Daniel Kania: Za to Ty zachowujesz sie jak gowniarz<br />
[12:08:49] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: powiedziałeś ze sprzedajesz pliki serwerowe MeLePety<br />
[12:09:20] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: "Jak coś to mów, że sprzedaje im konto Z MOŻLIWOSCIĄ STWORZENIA takiego samego serwera MELePety" kojarzysz to?<br />
[12:10:00] Daniel Kania: eeee, raczej nie<br />
[12:10:26] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: napewno?<br />
[12:12:00] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: wiec daniel, troche lipa, z czego sie teraz utrzymasz? "Dobry zarobek z serwera" nie będzie bo gracze wyjdą z tego powodu ze mnie wywaliłeś<br />
[12:12:52] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: zapraszam do czytania moich postów<br />
[12:12:52 | Usunięto 12:12:57] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: Wiadomość została usunięta<br />
[12:12:55] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: http://www.mpcforum.pl/topic/667926-melepety-skyblock-multiplayer-aktualizacja-wlasne-receptury-craftingu-40-slotow/page__st__60<br />
[12:14:33] Daniel Kania: Arofaz kochanie<br />
[12:14:41] Daniel Kania: Uwierz że gowno mozesz mi zrobic<br />
[12:14:45] Daniel Kania: Po primo<br />
[12:15:05] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: Stary, sprawa pójdzie na 100% na policje<br />
[12:15:06] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: za kradzież<br />
[12:15:06] Daniel Kania: Pliki serwerowe są moje bo wgrywalem je na moje ftp na moim koncie<br />
[12:15:16] Daniel Kania: Wiec ;-0 ?<br />
[12:15:23] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: a od kogo masz te pliki he?<br />
[12:15:26] Daniel Kania: Chyba nie znasz definicji kradziez<br />
[12:15:47] Daniel Kania: Mam ojca prawnika ktory wraca w tym miesiącu do polski\<br />
[12:15:55] ☜✩♥ ★❤arofaz❤★ ♥✩☞: w dupsku to mam<br />
[12:15:57] Daniel Kania: Z nim sobie pogadasz<br />
[12:16:13] Daniel Kania: To Ci kilka rzeczy wyjasni

</p>

@up Latwo powiedziec :P hosting ma ograniczenia też dla innych serwerów :P

@top

Współwłaściciel "szorkejs" zwolniony ze swojego stanowiska z powodu lenistwa, od początku Ja sam zajmuję się tym serwerem, za to on się obija, powiedziałem mu dzisiaj, że to moje pliki więc mogę je usunąć, po czym zmienił hasło na Hosting oraz FTP, niestety nie wiedział, że strone miałem włączoną i byłem dalej zalogowany, więc też zmieniłem hasło, Po tym wszystkim powinien dostać tylko w łeb, ale zostawiłem mu Serwer na OwnServer, z 200 zł na koncie :)

Pogratulujcie szorkejsowi, który wbił się na Host oraz FTP i pozmieniał hasła, to chyba koniec mojej kariery na MeLePety, sprawa idzie do sądu za kradzież, dokładniej chodzi o kradzież plików serwerowych, oraz za oszukanie kilku młodziaków, którym szorkejs wmówił, że sprzeda pliki serwerowe MeLePety a sprzedał puste konto za 350 zł :) Tak więc, dzieki ze graliście na serwerze, szorkejs możesz mi possać, sprawa do sądu idzie, możesz być pewny :)

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Buhahaha, chyba żartujesz ;) Bana nie ma za nic, pewnie cię konkurencja wysłała co? :) pozdrów kolegów :) Serwer cały czas full a Mynecraft padł buhahaha

Opublikowano

Nie polecam. Wbiłem i mam bana.

Sie reklamuje - Sie dostaje bana ;)

Zapraszam bardzo fajny serwer.

Administracja stara sie caly czas dodac cos nowego, tak aby gracze ktorzy maja juz wiekszosc itemow, zostali na serwerze - Ciagle jest cos nowego!

Gra na tym serwerze wogole sie nie nudzi :P

P.s. Problem jedynie z wejsciem na serwer bo jest full :P ale ja kupilem slota za 6zl sms'em (na zawsze) i nie mam problemow ;]

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER SUPER ADMINISTRACJA MIŁA ATMOSFERA AŻ CHCE SIĘ GRAĆ :)

Polecam

PS gdzie będą umieszczone receptury???

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Aha dzięki. A jest możliwość wymyślenia własnych recept ??? Jak tak to gdzie mógłbym to napisać ??

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Opublikowano

Dzięki jak coś wymyślę to na pewno napisze.

ZAPRASZAM

Opublikowano

Buhahaha, chyba żartujesz ;) Bana nie ma za nic, pewnie cię konkurencja wysłała co? :) pozdrów kolegów :) Serwer cały czas full a Mynecraft padł buhahaha

Mynecraft nie padl:)

Dodatkowo wszedzie musza sie reklamowac:

http://imageshack.us/photo/my-images/688/z1z1.png/

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

serwer 10/10 jak z prezentacji potem wbije

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Nie polecam. Serwer słaby. Administracja banuje. Moze i grałem godzine na serwie i nie znam nikogo daje na NIE. Rekalowanie w trakcie wojny między użytkownikami pokazuje ze serwer nie chce tracic nowych graczy bo jest ich mało :/

Znawca
Opublikowano

Serwer jest rewelacyjny ;)

Gram na nim z miesiąc i nigdy się nie nudzi.

Administracja pomaga na miare swojej możliwości. Jeszcze nigdy się nie zdażyło żeby mnie administracja olała

Pluginy świetnie dopasowane, dużo super questów, bardzo ładny spawn..

Mógłbym wypisywać tysiące dobry rzeczy na temat tego servera... ale nie ma potrzeby.

Moja ocena: 11/10

Pozdrawiam goldpliz

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nie polecam. Serwer słaby. Administracja banuje. Moze i grałem godzine na serwie i nie znam nikogo daje na NIE. Rekalowanie w trakcie wojny między użytkownikami pokazuje ze serwer nie chce tracic nowych graczy bo jest ich mało :/

Widzę kolejny hejter od konkrecji ....

6 postów mówi samo za siebie

Jak gram na serwie tydzień to nie zauważyłem żeby ktoś dostał bana przez przypadek..

Ja sam przez ten czas nawet kicka nie złapałem, wiec jeśli dostałeś bana to oznacza tylko że cheatowałeś lub jesteś jakiś ASPOŁECZNY

To jest moje zdanie na ten temat wiec proszę cię nie pisz bzdur.

Tyle

Opublikowano

Rekalowanie w trakcie wojny między użytkownikami pokazuje ze serwer nie chce tracic nowych [url=""][color=#a8ccfd ][b][u]graczy[/u][/b][/color][/url] bo jest ich mało :/

Na tym serwie nie ma wojen, to nie są kolejne frakcje, więc jeżeli otworzyłeś ten temat tylko po to aby nabić post to idz graj na swój serwer hamachi który ma 3 sloty. U nas nie gra mało ludzi, na codzień 35+ osób. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wszystkie posty mniej więcej o tej samej godzinie czyżby odkopanie tematu za itemy w grze?

Serwera nie polecam reklamują się u innych bo dupę im żal ciśnie że inni majją lepsze serwery od nich:)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

@Zaxer - Postmaker

Wszystkie posty mniej więcej o tej samej godzinie czyżby odkopanie tematu za itemy w grze?

Serwera nie polecam reklamują się u innych bo dupę im żal ciśnie że inni mają lepsze serwery od nich:)

Kur*a proszę cie dzieciaku pograłeś u nich na serwerze i spodobał ci się Skyblock więc postanowiłeś zrobić własny serwer ...

Jeśli uważasz że ludzie będą grali u cb tylko dla tego że wbijesz na Melepety i pospamujesz na czacie

Takie zachowanie jest żałosne i wątpię żeby ktokolwiek o zdrowych zmysłach zdecydował się grać na twoim serwerze

Proszę cię masz 15 i myślisz że dasz radę prowadzić własny serwer

Naprawdę rozumiem to jeszcze że zgapiłeś serwer ale nie rozumiem po co to robisz jak jest on żałosny

Pomysły się udoskonala a nie robi z nich Shit

Dobra rozpisałem się i mam tylko nadzieję że to przeczytasz.

-Lechu :)

@Topic

Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Planujecie jakieś Evenciki w najbliższym czasie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...