Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][DE]New Private Server - Calypso-2

Kowalsky™

W jakim królestwie będziesz grać?  

168 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim królestwie b?dziesz gra??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ref temacik ^^

W gildii jak narazie jest 28 osób w tym dropki i buffki. Jest to więcej niż się sspodziewałem, dodatkowo wszyscy członkowie grają aktywnie. Zapraszamy!

Opublikowano

Te wierzchowce są że tak powiem "badziewne" i nikt z nich nie korzysta. Dają takie bony jak 5% exp, 5% na potwory czy 30 atak. Polecam robić misje, bo dostaje się z nich różne pierścienie typu polksiezyca, czy lizak. Dają one 2-5k hp 30 potwory i 30/40% expa.

Co do rosek to trzeba samemu je wytwarzać, poza roska na defa, która jest u handlarki.

Opublikowano

Istnieje dużo lepszych polskich serwerów. Nie zagram

Haha.. Polskie serwery lepsze od tego? Pełne gówien, które nie maja nic wspólnego z metinem.

Najpierw zagraj, potem oceniaj.

Gram na serwerze i serdecznie polecam. : >

opojhj.jpg

Sygnatura By navid

Opublikowano

Jeżeli jest ktoś zainteresowany kupnem konta sury wp 73 lwl 4x G1 w tym Czarowane Ostrze G3 do tego bardzo dobre eq do expa, zarabiania + na koncie jest 1.4kkk yang z groszami.... ( jutro pewnie już będzie pełna sumka czyli 2kkk )

ps. Konto sprzedam za doładowanie do plusa lub przelew na konto bankowe... GG: 4465510.

@ Oferta nieaktualna

Opublikowano

Kurde, mam pytanie. Dlaczego jak idę na dt to nigdy nie mogę ulepszać?

Byłem 4x dwoma kontami, ani razu nie mogłem ulepszać. W ogóle nie wyskakuje mi to okienko do ulepszania.

Inni normalnie ulepszają a ja kurde nie mogę. Od razu mówię że gram na normalnym niemieckim kliencie i nic

co pójdę do dt to nic nie ulepszę bo się nie da.

HBV27j.png

Opublikowano

Jest, ale lidera nie widzialem już od prawie tygodnia. Ogólnie już prawie nikt z Polaków tam nie gra (ze 3 osoby może), ja też już rzadko wchodzę, bo serwer zaczyna mnie nudzić. Osiągnąłem tam prawie wszystko co było do osiągnięcia poza 99lvlem.

Opublikowano

Miałem z nim styczność, jest to 12 letni napinacz, który niestety był i chyba jest w mojej dawnej gildii. Szkoda, że takie patologiczne dzieci tu grają. ;C

Opublikowano

HaXioR & HARDZONE & Haxiorka & LechPoznan już tutaj nie gra ( czyli ja). Postacie są w bardzo dobrych rękach. Taka mała informacja. ;]

Opublikowano

jak już nikt nie gra to oddam sure 78lv i 66 buffa sura eq dobre bizu +9 stal+6 truta+7 sr 51 3 metale

za doladowanie z t-mobile

Opublikowano

No najlepszy oldschool i nie jest to żaden hard, to medium. W jeden - dwa dni można już mieć skill G lajtem, może nawet P. O eq także nie problem, gorzej z tymi rzeczami co perły potrzeba, ale da radę ogarnąć. Znikome bugi, prawie wgl nie pada, stabilny i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...