Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][DE]New Private Server - Calypso-2

Kowalsky™

W jakim królestwie będziesz grać?  

168 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim królestwie b?dziesz gra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też nie możecie się połączyć?

Bo ja czytałem kamyki i mi scrachowalo metina...

EDIT:

"Hey liebe Spieler

wir müssen einen Reboot durchführen das heißt der Server wird für 1-2 MInuten nicht erreichbar seien!

Wie es im Name steht wird dieser 19:00 kommen.

Also Kurz und Knapp:

- Grund: Reboot

- Wann: Heute

- Uhrzeit: 19:00

mfg. [sA]Kazudo"

Nic nie trzeba tłumaczyć.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sposób na wystawienie zmianek i metali w sklepie:

1.otwierasz tobołek i wystawiasz w nim np. potki za tyle yang ile chcesz za zmianki,ale nie klikasz ok tylko wpisujesz cene i zostawiasz okienko z ceną

2.WAŻNE zamykasz okno tobołku,ale nie ceny

3.Podmieniasz zmianki w te same miejsca gdzie potki

4.Ponownie otwierasz tobołek wpisujesz nazwe sklepu i wtedy klikasz ok na cene.

Z metalami tak samo.

Opublikowano

Gildia DarkTears się rozpadła. Nikt już tam prawie nie gra.

Jutro startujemy z nową, polską gildią w jinno.

HaXioR

Opublikowano

Screeny z gry:

Ilość ludzi w m1 (godz. 22):

http://imageshack.us...alypsocfai.png/

Resp metków:

http://imageshack.us...alypsodrai.png/

Mój mały fart, jak jeszcze zarabiałem na eq na metinach ^^:

http://imageshack.us...140/xaxaxa.png/

Ogólnie powiem, że serwer NIE JEST HARDEM, jest to bardzo dobre medium. Bony zawsze wchodzą MAKSYMALNE, poza HP, które wchodzi 800 (b. rzadko), 1k, 1,5k, 2k. Zmianki, dodania i 5 bon są we free shopie na stronie, czyli tj. darmowym ISie. SM dostajemy głosując w Vote4Coins. Zwykle dostaniemy za to 20k SM, za które można kupić 400 zmianek lub dodań. Ulepszacze są potrzebne tylko na bronie 65 i 75 lvl, zbroje od 48lvl'a oraz na epickie eq, te które jest też na PL (np maska strachu). 75lvl, jak ma się już eq na start można wbić w 2-3h na PDkach (wiem, bo expiłem dropka). Na wysokim lvlu najlepszy zarobek to smok, z którego zawsze dropi 3x perła, smocze łuski i szpony x2 oraz epickie eq, takie jak na pl.

Hmm myślę, że to tyle. Rozpisałem się, bo chcę żeby doszło więcej Polaków, bo jak na razie to widzę ich coraz mniej, a serwer naprawdę godny uwagi. Mój nick w grze HaXioR. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Up smoka bijesz solo czy z gildia idziesz?PS. polecam zrobic misje z golemami dostajesz amulet,który dodaje 4k hp i 20 na potwory.

Opublikowano

Zagrałbym, w sumie zacząłem już ale prosiłem o lekką pomoc.

Moje pytanie, na s2 kiedyś leciały z metków w m2 KU i to dość często, teraz wgl prawie nie lecą.. Skąd je brać i kamyki duchowe ?

Widziałem dużo osób z brońmi 75, lecą w grocie czy riper only ? Mogłbyś mi jakoś na start pomóc ;x

Opublikowano

Najlepszy zarobek, jeśli chodzi o ku, to jest na metkach cienia. Tam lecą najlepiej księgi, kamyki duchowe i kasa. W godzine można mieć ponad 120kk+(w samych, czystych yangach + drop z metków), o ile się szybko wybija(ja na dropie hity po 3,1k miałem).

Tak, w grocie lecą bronie na 75, ale oprócz żala i chyba bambusa (truta leci, bo bijąc od 80 do 90, dropnąłem 4).

Co do pomocy. Powiem tyle, że jak już wbije się te skille na g/p to później już jest tylko z górki. ;] Trzeba mieć tylko motywację i cierpliwośc, a skille g/p masz po 2 dniach gry. Poza tym zapraszam do gildii, lvl się nie liczy, chcę zebrać grupę polaków, z którymi będzie można pogadać, wychodzić na różne rajdy typu smok, czy katakumby, oraz wiele innych.

Opublikowano

Ja osobiście polecam metki morderstwa,ponieważ dropią z nich małże.Raz miałem dobry dzień to po 3 godzinach miałem 11 aur 400kk na czysto w yangach i 4 perły.

Opublikowano

Jest ktoś teraz w grze z gildi PolishElite. Z chęcią dołącze Sura Wp 40 lvl dopiero dzisiaj zaczołem grać tzn. 2 godziny temu.Pozdrawiam MichalPL

Opublikowano

Jeżeli mnie nie ma, w sprawie rekrutacji można pisać do członków gildii, bo u nas każdy ma prawo zapraszania. Ją w grze będę dopiero jutro od 9 rano, bo teraz piszę z komórki.

Opublikowano

Jeżeli mnie nie ma, w sprawie rekrutacji można pisać do członków gildii, bo u nas każdy ma prawo zapraszania. Ją w grze będę dopiero jutro od 9 rano, bo teraz piszę z komórki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...