Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][DE]New Private Server - Calypso-2

Kowalsky™

W jakim królestwie będziesz grać?  

168 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim królestwie b?dziesz gra??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jak wrzucalem rooty i locale do pla to mi sie nie wlaczal wiec pobierz calego klienta

moj nowy wózek

smg862.jpg

Z metka 25lv leca zbroje na 26lv +6, a z metkow wyzszych bronie+6 i zbroje+6

Proszę o kontakt ludzi którzy grają w shinsoo!

Opublikowano

Zapraszam. Mimo, że hard to eq jest bardzo łatwo zrobić. Osobiscie mam pierwsze koziki +9 śr 37 po niecałej godzinie gry.

Opublikowano

Skąd pierścień anty expa ?

o ile sie nie myle to w tym is za te monety slaris czy cos takiego, bynajmniej tak na calypso s2 bylo.

Opublikowano

Pierścien antyexpa to ta rękawica króla przepowiedni. Jest u handlarki za 2,5kk.

Zapraszam, NightKiller Jinno ;]

Opublikowano

Mi sie serwer podoba jak na razie mam 46lvl, mam nadzieje ze nie bedzie takich nud jak na calypso 2 s2 po 80lvlu

Opublikowano

Wlasnie teraz zepsules caly klimat gry, teraz zaluje ze podalem wam ta prezentacje. Wstyd mi za polaków. Jeśli ktoś chce juz to polsku bez hackow, to prosze i wyjazd mi z tym syfem, bardzo cie prosze.

http://www.speedysha...t/locale.de.rar

Kox podal wszystkim .. widzialem o tym serwie od ponad 3 tygodni o.0 wiec sie nie podniecaj ze gdyby nie ty to bysmy nie wiedzieli ..

Opublikowano

Kox podal wszystkim .. widzialem o tym serwie od ponad 3 tygodni o.0 wiec sie nie podniecaj ze gdyby nie ty to bysmy nie wiedzieli ..

Chyba każdy potrafi pakować, więc jaki problem przerobić locale_pl na locale_de, a ten plik powstał wczoraj a nie jakiegoś koxa. Więc co się spinasz?

Opublikowano

@UP drop m2 i metki klep... Jaka nagroda jest za generały a jaka za orki ?

Za Generały , 5kk i jakiś lizak który daje 20 na potwory + 2k HP , na 168 Godzin.

Za metiny (25lv.) 5kk + jakaś tam pieczęć na 470 Godzin.

Za Orki nie mam pojęcia ;x

Opublikowano

musisz pobrać całego klienta, bo nie będziesz mógł bić z wierzchowców, ani do groty nie wejdziesz, a i tak root zbugowane że trzeba mieć całego klienta

Opublikowano

Zagrałbym, ale nie zrobie tego dlatego, że nie podoba mi się to że nie ma zmianek i dodan bonow u handlarzy, tylko w darmowym is. A nie bede sie ograniczal do 400 zmianek na dzien(bo to bardzo malo)

Opublikowano

Zagrałbym, ale nie zrobie tego dlatego, że nie podoba mi się to że nie ma zmianek i dodan bonow u handlarzy, tylko w darmowym is. A nie bede sie ograniczal do 400 zmianek na dzien(bo to bardzo malo)

Tak ciezko zrobic nowe konto, zaglosowac ponownie, kupic zmianki i przelozyc na glowna postac? rusz glowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...