Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sura bm

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce sie robić głównie pod pvp, expie bardzo wolno, głównie biegam po rynku i zarabiam kase ;p mój dylemat poprostu polega na tym, czy jak tera wbije na takim low lvl ochronke a inty bede miał gdzieś wtedy z 50 to czy wyrobie z maną podczas jej używania ;p. expie wolno i spokojnie, nie wymagam zeby mi ta ochronka dawała milion defa ^^. poprostu wrzucam te ochronke, wale w mobki i podczas uderzania okropnie dużo ciśnie mi tej many, wiec boje sie ją maxować.

teraz zamierzam resnąć skille bo maxowałem ducha ( 14 ) i rozdac od nowa all w ochronke tak, zeby wbic na m1. potem zamierzam maxować duszka, potem mroczne.

oczywiscie all pkt w int. 1 int - 0 wit.

Opublikowano

Jak zarabiasz kase a nie masz 30 lvl'a, to rob ochronke na m1, sprawdz jak sie spisuje, potem wez sferke na 1 mke i porównaj ;)

Jeżeli full int to nie powinieneś mieć problemów, dla mnie by było męczące expienie bm'em z samym duszkiem. Ja sura wp nie moge 75 wbic, chociaż biore duzy spot w v2 na klate. Rispekt.

52287137559562145640.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema to znowu ja, odświeżam temat.

tera mam 33lvl bm, staty rozdane mniej wiecej 2int;1wit

a mimo to mając ochronke na raptem 1 punkcie zżera mi nadal niesamowite ilości many, na tym 1skillu podczas expa w 10sekund trace CAŁĄ mane... podobno jak sie na m1 zrobi to ciagnie mniej, ale to troche dziwne... czy to prawda? przeciez na m1 wiecej many per second ciągnie.

przydatne odpowiedzi lakuje

Opublikowano

Tak to prawda im większy poziom ochronki tym mniej many zżera lecz nie licz, że jak będzie na m1 to będzie jakaś duża różnica dopiero od G + naprawde mało zżera.

Opublikowano

Do tematu, jeśli chcesz expić to bierz ochronkę i ogniste uderzenie, staty zrób 2pkt w inta, 1 w wit. Wtedy powinno Ci się dobrze expić. Duszka nie warto brać pod expa, gdyż on bije tylko 1 losowy cel. Lepiej wziąć to co mówiłem, ochronkę maxować, potem ogniste uderzenie.

Opublikowano

Zrobiłeś błąd dają ochronke, ten skil daje sie wtedy jak masz inte wymaxowaną.

Nieprawda, ochronka na m1 już duzo Ci daje, pomaga Ci lepiej ekspić .

jeśli tworzysz BMa to rozdajesz w ducha, sferę i mroczne uderzenie

Jeśli chcesz wbić duży lvl w łatwy sposób walisz w ochronkę - zmniejsza obrażenia , ogniste uderzenie - atak zasięgowy który odrzuca moby plus duszek który jest uniwersalny

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Ochronka najlepszy i najwazniejszy skill bm ... do pvp tez jest potrzebny i to bardzo wbij sensowny lvl i bedzie Ci lepiej sie gralo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...