Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Renaos [RPG][TS3][DEDYK][100SLOTÓW][HEROES][MCMMO][EXPIENIE][NO-PREMIUM] Najlepszy serwer RPG w Polsce!

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam , zero balansu pomiedzy klasami , najpierw 1h zeby UCIEC ze spawna bo wszędzie kamperzy , dalej 1h na wbicie 50 lvl i wybranie klasy , dalej 1,5h na szukanie zelaza żeby zrobić cały set i miecz zelazny , mam całą żelazną zbroje , zenchantowany miecz i jestem wojownikiem , zajebał mnie łotrzyk ze stone swordem na 2 hity .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam i nie polecam

Jest dwuch adminow ktorzy 1 H@ olewka totlna

2 H@ proboje ale nie daje rady ogarniac cheatow

Ogolonie jak chcecie grac z cheatami to macie ten serwer bo bana nie dostaniecie typ na nodusie gra z 4-5 dni i nic

McNoturne pomaga swoimi kolegom

Ale plus Prawie ogarniete heroes

Mcmmo,itp

DObra to tyle jak chcecie wbijajcie nie chcecie nie wbijajcie :(

Tak się składa, że my mamy 2 serwery, ja głównie pracuję na serwerze FB. Na RPG głównie pluginy ustawiam, Poncjusz zajmuje się kontaktem z graczami i resztą. Do mnie należą raczej sprawy techniczne.

Nie polecam, dostałem bana niby za to, że miałem FlyHacka, a admin miał laga, zdecydowanie nie polecam, server zrąbany.

Masz 7 dni by się odwołać od kary na naszym forum.

Nie polecam , admini nie odpowiedzą , mają graczy w dupie , nawet jak napiszesz na /modreq. Czekałem pół godziny na odpowiedź (2 adminów było online) i nic... jedyny plus to Heroes, tyle powiem.

Mam takie pytanie, byłeś kiedyś adminem? Wiesz ile to jest roboty? Szukamy odpowiednich ludzi na stanowiska KidModów, złóż podanie jak tak bardzo źli jesteśmy i nie mamy czasu a zobaczysz że jest ciężko ;)

Nie polecam , zero balansu pomiedzy klasami , najpierw 1h zeby UCIEC ze spawna bo wszędzie kamperzy , dalej 1h na wbicie 50 lvl i wybranie klasy , dalej 1,5h na szukanie zelaza żeby zrobić cały set i miecz zelazny , mam całą żelazną zbroje , zenchantowany miecz i jestem wojownikiem , zajebał mnie łotrzyk ze stone swordem na 2 hity .

EQ na tym serwerze tak wiele nie znaczy, tutaj głównie liczą się skille z Heroesa. Nad balansem pracujemy ciągle, właściwie codziennie jakieś skille są osłabiane, wzmocniane lub zastępowane.

Opublikowano

co z serwerem?

Mamy małe problemy techniczne, próbujemy je rozwiązać ;) Serwer jak coś działa, ale mogą być przestoje max 5 minutowe.

Opublikowano

Yonji Twój serwer spada na psy Podziekowania Dla Ncturne za rozpierdalanie serwera

Nie polecam gry na serwerz na dluzej niz na 3 dni czemu ? poniewaz kiedy zarobicie na gildie i bedziecie walczyc z innymi dostaniecie bana a gildia Zostanie usunienta Smieszne

Opublikowano

Nastąpiło połączenie kont na tym serwerze i naszym drugim FB ;) Teraz automatycznie po rejestracji na tym serwerze lub FB jest zakładane konto na forum o takich samych passach ;) Zapraszamy!

Opublikowano

Serwer dobry, ale administracja się nie wywiązała. :D Miałem dostać bana na 1 dzień, dzisiaj mija drugi dzień i bana nadal mam, a nie mam jak napisać, bo ban na hosta. Mój nick to Rannathur, zbanował mnie Yonji. A, i Yonji, jeżeli to czytasz, to wiedz, że u nas w gildi też się ktoś włamał i zniszczył enchant i połowę magazynu. Oni zapewne pozostaną bezkarni. :)

Opublikowano

Hmm dlaczego mam bana za wyzwiska..? ale mniejsza z tym

przyszedlem do domu 10 min temu wiec poczekalem az ten ban zniknie

mam bana do 22:58:33

a juz jest 23:05 i nadal mam bana..

Opublikowano

Banlista na serwerze jest o 2 godziny do tyłu, tak na prawdę miałeś bana do

00:58:33. Wynika to z strefy czasowej na serwerze, której niestety nie mogę zmienić (jest odgórnie zablokowana). Na naszej stronie jest banlista z właściwą godziną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...