Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mięśnie Brzucha - specjaliści.

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Co za duzo to nie zdrowo, tak samo trzeba pic Duzo Mleka, ale nie ZA duzo bo moze to prowadzic do problemow. Tak samo z woda.

Chociażby to, że woda wypłukuje wszystko to co zostało w nadmiarze i czego organizm nie potrzebuje?

Ale jak organizm nie ma czego wyplukiwac? To co wtedy? :)

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jak organizm nie ma czego wyplukiwac? To co wtedy? :)

Nie rozumiem pytania? Jak nie będzie czego wypłukiwać to będziesz lał prawie samą wodą.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie no nie bierz sie za diete bo bedzie zle

nie pij wody bo bedzie zle

katuj sie 10 cwiczeniami dziennie

jak na niektorych wypowiedz zobaczyc to jak by nie patrzec

wiedza wszystko ale nie to co potrzeba

jesli macie cos napisac to napiszcie to z glowa

a nie totalne bzdury

zapraszam na sfd czy kfd tam masz w 100% wszystko wyjasnione

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Po 1 "

Czy muszę coś więcej zrobić, aby szybciej wyrobić mięśnie brzucha, prócz jedzenia białka?"

Białko jest na przyrost masy chodziło Ci chyba o kreatyne najlepiej 6-weidera brzuszki "luzem" dużo graj w piłke nożną siatkówkę no i oczywiście siłownia co drugi dzień obowiązkowo spalasz tłuszcz robisz tkanke miesniowa ja nie narzekam na wygląd ciała :)

Bym zapomniał jazda na rowerze dobrze robi nie mówiąc już o stosunku od czasu do czasu

Opublikowano

Wypijesz więcej wody to zmuszasz organizm do wydalenia toksyn w urynie, ale i tak przechodzą one przez nerki, więc pytanie skąd wiesz, że 3g białka na kilgram masy ciała nie jest szkodliwy?

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16174292

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10722779

Masz badania naukowe. Pewnie i tak dalej będziesz się upierał przy swoim, ale chuj z tobą.

Ciągnąc temat wody, duża ilość wody ułatwia pracę nerek, bo krew jest zwyczajnie rzadsza. Dodatkowo amoniak dobrze rozpuszcza się w wodzie, co eliminuję możliwość zakwaszenia się organizmu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Po 1 "

Czy muszę coś więcej zrobić, aby szybciej wyrobić mięśnie brzucha, prócz jedzenia białka?"

Białko jest na przyrost masy chodziło Ci chyba o kreatyne najlepiej 6-weidera brzuszki "luzem" dużo graj w piłke nożną siatkówkę no i oczywiście siłownia co drugi dzień obowiązkowo spalasz tłuszcz robisz tkanke miesniowa ja nie narzekam na wygląd ciała :)

Bym zapomniał jazda na rowerze dobrze robi nie mówiąc już o stosunku od czasu do czasu

Mój guru xD

Miszczu** mogę grać w kosza zamiast siatkówki i czy dzięki temu będę miał 6-pack'a? Ale jak rozumiem stosunek ma być na rowerze? I apropo, po stosunku masz w uj niski poziom testo co przyczynia się do odkładania tłuszczu pod skórą. fck yeah xD

Opublikowano

Chyba łatwiej będzie poszukać sobie dziewczyny ... :)

Co do CMa to wiem jak tam wyglądają studia i raczej podziękuje za ich diety. Ostatnio na imprezie koleżanka właśnie z CMa wbijała mi wenflon i raczej miło tego nie wspomiam. Nie wiem czy to kwestia umiejętności czy alkoholu ale musze zakladać obydwie opcje.

No nic w takim razie może łatwiej będzie przejść się do kogos kto prowadzi jakieś zajęcia na siłowni i odżałować troszkę grosza... Jeżeli nie ma złotego środka to niech on się tym martwi.

Dzięki wielkie. 5jona

f.png

Opublikowano

6 weidera nie pomaga, wykonuj aeroby codziennie i zapisz się na siłownię. A co do diety to wybierz lepszą, naucz się liczyć ile będzie Ci potrzebne kalorii. Zresztą napisz temat na jakimś forum o tej tematyce, a nie w pogaduszkach na MPC.

PS

A te brzuszki, których i tak pewnie nie będziesz wykonywał prawidłowo są śmieszne.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...