Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] Klethn - Your Magical World (FRAKCJE)(NPC)(QUESTY)(70 slotów) - ZAPRASZAMY

EdzioSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm grałem na serwerze nick hickari nagle mnie loglo i jak chce wejsc blad mi wyskakuje :/ "Internal exception : Java.util.zip.zipException: Not in gzip format" ma tez ktos taki błąd?

@Edit ok działa wystarczyla reinstalnac minecrafta: )

Opublikowano

Hmm grałem na serwerze nick hickari nagle mnie loglo i jak chce wejsc blad mi wyskakuje :/ "Internal exception : Java.util.zip.zipException: Not in gzip format" ma tez ktos taki błąd?

@Edit ok działa wystarczyla reinstalnac minecrafta: )

;) No ... ;]

Opublikowano

Biorę pod uwagę, że dzisiaj są przeprowadzane beta testy, jednak zostawić swoje uwagi muszę. Traktujcie to jak chcecie jednak będzie to forma krytyki.

- Mapa, a raczej spawn jest dość mizernie wykonany, nawet jeśli nie jest to serwer FB to i tak spawn powinien być wykonany starannie, bo w takim wypadku jak wasz serwer, to on musi wręcz emanować zajebistością, a tego nie ma jest po prostu - mizerny i brzydki.

- Na spawnie nie ma odpowiedniego regulaminu, nic nie przedstawione rzetelnie. Oprócz notki, która twierdzi, że sami nie wiecie jaki to typ serwera, a to jest najgorsze co może być - mieszanka wielu typów na jednej mapie. Gracz "x" woli sobie budować, a grac "y" lubi zabijać. Więc informacja, że są to wszystkie typy serwera, mnie osobiście odrzuca. Podsumowując - "Wolna Amerykanka".

- NPC - czyli kukły do handlu. Oprócz handlowania te NPC praktycznie stoją w miejscu i robią pod siebie. Ani nie można z nimi porozmawiać, by się dowiedzieć niczego ciekawego, ani też nic ciekawego nie sprzedają (no może alchemik).

- Kolejną rzeczą jest zlewka adminów, na pytania, obelgi - ogólnie cokolwiek od graczy wychodzi. Nie wspomnę o przerażającej ortografii graczy, a czego admini choć w najmniejszym stopniu nie egzekwują. Dla potwierdzenia, tego, że administracja jest jaka jest 2 screeny (Dla niekumatych, na jednym gracz obraża admina, a ten się pyta, czy on go obraża, a na drugim padają dwa pytania do admina, który sobie kopie...).

http://img822.images.../3238/edek1.jpg

http://img689.images.../4500/edek2.jpg

Na koniec dodam, że każdy hejt na moją osobę, ze strony administracji, będę odbierał jako przyznanie się przez nią do tego o czym napisałem wyżej, lecz nie mając kontrargumentów by się wybronić. No bo proście wyzwać mnie od ch*ja, który trolluje ? Mam nadzieję, że zachowacie się odpowiednio i przyjmiecie wiadro zimnej wody "na klatę"...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Biorę pod uwagę, że dzisiaj są przeprowadzane beta testy, jednak zostawić swoje uwagi muszę. Traktujcie to jak chcecie jednak będzie to forma krytyki.

- Mapa, a raczej spawn jest dość mizernie wykonany, nawet jeśli nie jest to serwer FB to i tak spawn powinien być wykonany starannie, bo w takim wypadku jak wasz serwer, to on musi wręcz emanować zajebistością, a tego nie ma jest po prostu - mizerny i brzydki.

- Na spawnie nie ma odpowiedniego regulaminu, nic nie przedstawione rzetelnie. Oprócz notki, która twierdzi, że sami nie wiecie jaki to typ serwera, a to jest najgorsze co może być - mieszanka wielu typów na jednej mapie. Gracz "x" woli sobie budować, a grac "y" lubi zabijać. Więc informacja, że są to wszystkie typy serwera, mnie osobiście odrzuca. Podsumowując - "Wolna Amerykanka".

- NPC - czyli kukły do handlu. Oprócz handlowania te NPC praktycznie stoją w miejscu i robią pod siebie. Ani nie można z nimi porozmawiać, by się dowiedzieć niczego ciekawego, ani też nic ciekawego nie sprzedają (no może alchemik).

- Kolejną rzeczą jest zlewka adminów, na pytania, obelgi - ogólnie cokolwiek od graczy wychodzi. Nie wspomnę o przerażającej ortografii graczy, a czego admini choć w najmniejszym stopniu nie egzekwują. Dla potwierdzenia, tego, że administracja jest jaka jest 2 screeny (Dla niekumatych, na jednym gracz obraża admina, a ten się pyta, czy on go obraża, a na drugim padają dwa pytania do admina, który sobie kopie...).

Na koniec dodam, że każdy hejt na moją osobę, ze strony administracji, będę odbierał jako przyznanie się przez nią do tego o czym napisałem wyżej, lecz nie mając kontrargumentów by się wybronić. No bo proście wyzwać mnie od ch*ja, który trolluje ? Mam nadzieję, że zachowacie się odpowiednio i przyjmiecie wiadro zimnej wody "na klatę"...

Ktoś ma Cię tutaj zamiar "hejtować", no misiek - nieźle ;) Dzisiaj jest BETA po edycji głównego wątku niestety zapodziała się notka która wyjaśniała o co chodzi z tą BETĄ. Napisałem, że to co zobaczymy będzie niewielkim procentem tego co chcemy przygotować. Dziś miał odbyć się test serwera, pluginów - nieraz kiedy 2 osoby tworzą co tworzą, a potem wejdzie ich kolejne 10 - pluginy lecą, tym razem jednak poszło po naszej myśli. NPC to teraz kukły - zgodzę się, w akcie II będą zrobione tak żeby każdy miał swoje miejsce w fabule, trzeba będzie iść od jednego do drugiemu, a drugi każe nam przynieść coś trzeciemu. Typ serwera, mi to ciężko sprecyzować, dla jednego typem będzie samo to że "Wojny Frakcji" <_< innego PVP bo jest :huh: a dla innego Surviwal bo są potworki :ninja:

Zlewka adminów? Rozwalasz mnie koleś ;) Grande5 ma zielone papiery i adhd, tak mi przykro ale jest moim dalszym znajomym (tj. znajomym dalszych znajomych) i wiem tyle ze mieszka gdzieś niedaleko :unsure: A pytanie Vercila było w charakterze żartu, a piszący dostał bana. Gdzie tutaj widzisz problem? ;)

Mimo wszystko dziękuję za opinię, po to właśnie została zrobiona BETA aby każdy dodał coś od siebie dla dobra serwera.

Pozdrawiam i zapraszam ponownie! Będziemy pracować :)

Znawca
Opublikowano

czemu jest wl :?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Czy na tym serwerze , administrator rozdaje ekwipunek ?

Nie, administratorzy też ludzie, też zakładają serwery żeby pograć. Swoje frakcje prowadzimy z wyłączonymi jakimikolwiek pomocami.

Co do kolegów @UP. Na serwerze trwają intensywne prace.

Opublikowano

Nie, administratorzy też ludzie, też zakładają serwery żeby pograć. Swoje frakcje prowadzimy z wyłączonymi jakimikolwiek pomocami.

Co do kolegów @UP. Na serwerze trwają intensywne prace.

W takim razie kiedy można spodziewać się ON ? ;)

Opublikowano

Bardzo polecam serwer, dobra administracja serwer 0 lagów.Każdy serwer Edka był udanym serwerem... Wiec serdecznie zapraszam do grania!:P

Opublikowano

Zapraszam Na serwer !

I Zachęcam Do Kupna Vipa !

Zapraszajcie znajomych na serwer, zakładajcie frakcje i wspólnie podbijajcie inne wrogie frakcje !

Milej Gry!

Opublikowano

Polecam serwer , miła administracja , brak lagów , atmosfera w porządku , cóż chcieć więcej ;D

Pozdrawiam QuentiN ( W Grze :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...