Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exc3ll3ntMt2 [PL] [Hamachi]

NieUgryze

Co chcecie na nowym serwie  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie DC (Diabelskie Katakumby) i WW(Wie?a Wygna?ców)

• Tak
      24
    • Tak Same Diabelskie Katakumby
      4
    • Tak Sam? Wie?e Wygna?ców
      0
    • Nic z tego Nie chcemy
      3
  2. 2. Chcecie 6/7 bony

• Tak jedynie na potwory i p?
      13
    • Tak na klasy itp.
      3
    • Tak do stat, na kryta itp
      10
    • Nie chceny
      5
  3. 3. Chcecie eq epickie

• W du?ych ilo?ciach
      15
    • Po 5 par zbrojek i broni i 3 przedmioty z bizuterii
      4
    • Po 4 pary zbrojek i broni i 2 przedmioty z bizuterii
      3
    • W ma?ych ilo?ciach
      6
    • po 1 zbrojce, broni i po 1 przedmiocie z bi?uterii
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@gat2luzg pisze 8/14 czyli ze jest otwierany miedzy 8 a 14 jestes taki nieogar czy udajesz ?

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Hmm, Ha coś robi, jeżeli został dodany system ulepszeń z gotowca(rykoxa), to prawdopodobnie odchodzę, iż ten serw miał się wyróżniać.3/4 To są serwery z rykoxa, wszystko, 0 editu. Classic myślą ze edytowali ''dużo rzeczy'', lecz tego nie zauważyłem. Zresztą co będę się wypowiadał o innych serwach. Jak ha wróci będzie on, jeżeli poda inne godziny otwarcia to wam podam osobiście lub ha. Proszę żebyście poczekali, wyszli na dwór lub coś takiego.

Zapraszamy Później!

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Mati, ty będziesz wiedział czy komp padnie czy nie? W każdej chwili może się coś stać.

Opublikowano

Hmm, Ha coś robi, jeżeli został dodany system ulepszeń z gotowca(rykoxa), to prawdopodobnie odchodzę, iż ten serw miał się wyróżniać.3/4 To są serwery z rykoxa, wszystko, 0 editu. Classic myślą ze edytowali ''dużo rzeczy'', lecz tego nie zauważyłem. Zresztą co będę się wypowiadał o innych serwach. Jak ha wróci będzie on, jeżeli poda inne godziny otwarcia to wam podam osobiście lub ha. Proszę żebyście poczekali, wyszli na dwór lub coś takiego.

Zapraszamy Później!

Moim zdaniem lepsze były stare pliki ;p Teraz jest za dużo tego ; d
Opublikowano

Sam jestem za tym, lecz ha nie jestem. Nie wiem po co te pliki rykoxa ... Zamiast na swoich robić to na tych przeżytych ...

Opublikowano

przydalo by sie te pliki zmienic

za duze dmg broni i za duzo hp zbroja daje

za duzo zabawy z tym eq

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

a więc tak serwer nie jest off 4 ever tylko off na parę dni wszystko robimy od nowa nie będzie gotowców za 5 dni góra serwer będzie gotowy;]

Serwer będzie startowal za gora 10 dni wszystko od 0 będzie oczywiście zapowiedź. Nie, nie będzie to gotowiec. Wszystko zrobimy od 0. Pewnie się spytacie czy będzie zabezpieczony nie jak ten. Oczywiście że tak. Zapraszamy w wakacje

Opublikowano

Żałosne

Byl pro priv.. spiepszyliscie go kurwa... Powinniscie dac jakis ogar gm Zalosne po raz 2... Dali teraz gotowca na plikach rykoxa z niedzialajacym launcherem (dziala ale nie mozna ulepszac epikow i eq zakladac/zdejmowac) ... pzdr bedziecie miec fuxa jak max 5osob na nowa odslone tego shitu przyjdzie pzdr..

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

raber i po co komentujesz. Do mnie pretensji nie miej, iż mnie nie było. Nie ja pomyślałem o gotowcu. Racja był pro może jak bym był przez ten tydzień to czegoś takiego by nie było. Pliki Rykox - launcher rykox no problem i skąd wiesz że będzie 5 osób nie wiesz jaka będzie ostateczna odsłona serwera i nie pisz że to shit. Krytykujesz a sam byś 1/4 tego co było na 1 odsłonie nie zrobił. Modzie proszę zamknij temat oraz wyczyść.

Opublikowano

hahaha wyczyscic temat no to idziesz po bandzie kolego ..

wyczyscic zapewne wszystkich plotek odnosnie waszego serwera pzdr ;]

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Zachowujesz się jak ''bachor'', nie umiesz się zachować, narzekasz jak stracisz gm-a co ja temat będę zmieniał i chłopczyku ( piszę tak do Ciebie, iż tak powinni na Ciebie pisać ). Jakich plotek, pomyśl trochę. Serwer będzie inny więc nie musisz narzekać. Nie masz i tak szans o gm-a ( co Cię pewnie smuci ). Nie powinieneś kill-ować każdego, kickać i wgl. Przywoływałeś moby, że aż lagi się malutkie robiły. psułeś eventy. Na koniec się doigrałeś i dostałeś banika. Na nowej osłonie też pewnie będziesz się podlizywał. Nie martw się, nikt nie będzie się na Tobie skupiał. Nie znasz nawet podstawowych komend, typu : skille p, handlarze ( zbroja, różności etc. ). Nie zapomnę jak prosiłeś o skille p exella, ponieważ nie umiałeś sobie dać. Nawet jak zmienisz nick to i tak Cię poznam po zachowaniu, jeśli nie poznam to ktoś inny ;] a ty raber już się nie wypowiadaj. Modzie Proszę Cię jeszcze raz zamknij temat i jak możesz to jeszcze wyczyść

Opublikowano

mu zapewne chodzi o te plotki z eq z navi ;-) ale tak sie sklada ze to nie sa plotki bo niektorzy mieli eq z NAVICATA a wiec jak juz w tym serwie taki przekret byl to zapewne w wersji v2.0 bedzie to samo ale nic nie jest pewne ;-)

Opublikowano

@up

Nie wiem po co zmyślasz że ktoś ma eq z navi? Proszę napisz chociaż 1 osobę która miała to eq. Pewnie nie wymienisz bo nikt nie miał. Jedna osoba jedynie dostała bron z eventu, broń nie dostępna jest w zrobieniu. Nie wiem skąd się tacy ludzie biorą. Nie znacie się na tej grze dobrze to się nie wypowiadajcie, iż to żadnego sensu nie ma

Opublikowano

up ja wymyslam? jedna osoba kora miala eq z navicata jest Sura Duran i jaki amm dowod? obczaj sobie ssa pare postow wczesniej to sie przekonasz czy mial eq z navi.

@ hmm piszesz ze nie mial eq tylko bron z eventu? no wlasnie jedna osoba dostala ta bron i klepala z rozpro po 2.5kk? ty jestes za przeproszeniem jakims kretynem... przeciez ta bron ma takie dmg ze hoho i wy dajecie takie nagrody za eventy? przeciez to jest to samo jak byscie dali eq z navicata wiec pomysl 2x nad tym co napiszesz i nie pisz tego...

Opublikowano

Hmm, ja mam myśleć co pisze? Jakoś widzę ze coś Ci rozum szwankuje. Zresztą co ja się będę tłumaczyć, będzie nowy serw i za turnieje pvp i ox-y będą inne nagrody .

Opublikowano

Hmm, jak chcesz wiedzieć nowy serw nie będzie taki sam jak ten, o nie. Nie będzie żadnego podobieństwa, eq epickie inne. ok 5 broni na klase. Biżuteria na 80 100 200. Dodane będzie ww może i dc (Diabeleskie Katakumby)

Opublikowano

Nie dodamy. Wszystkie bronie będą szły z tych na 65. Oczywiście nie dodamy późniejszych śr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...