Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exc3ll3ntMt2 [PL] [Hamachi]

NieUgryze

Co chcecie na nowym serwie  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie DC (Diabelskie Katakumby) i WW(Wie?a Wygna?ców)

• Tak
      24
    • Tak Same Diabelskie Katakumby
      4
    • Tak Sam? Wie?e Wygna?ców
      0
    • Nic z tego Nie chcemy
      3
  2. 2. Chcecie 6/7 bony

• Tak jedynie na potwory i p?
      13
    • Tak na klasy itp.
      3
    • Tak do stat, na kryta itp
      10
    • Nie chceny
      5
  3. 3. Chcecie eq epickie

• W du?ych ilo?ciach
      15
    • Po 5 par zbrojek i broni i 3 przedmioty z bizuterii
      4
    • Po 4 pary zbrojek i broni i 2 przedmioty z bizuterii
      3
    • W ma?ych ilo?ciach
      6
    • po 1 zbrojce, broni i po 1 przedmiocie z bi?uterii
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoze kos jak wlaczyc gre ? bo sie nie da jak chce patcher wlaczyc to jakis blad Pomocy!

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Pomoze kos jak wlaczyc gre ? bo sie nie da jak chce patcher wlaczyc to jakis blad Pomocy!

Też tak mam i czekam na pomoc, jak zrobić tutaj clienta, żeby poprawnie działał .

Opublikowano

Mi Wszystko Poprawnie działa !!! A Serwer Off Możę Dlatego Bo Cos HA Dodaje Naprzykład Kd+9 Czy Cos Innego

Trzeba Najlepiej mieć Klijęta i Luczechera w Jednym Folderze i odpalać przez głowe sury !!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

charlie ja uwazam ze tylko ty masz eq z navi arth ma tylko zbrojke i meicz bez bonow a ty masz eq wybonowane przez navicata a co do tego co Morder napisal to HA nawet nie potrafi sprawdzic hasla do konta a ty chcesz zeby sprawdzil itemki? HA mowil duranowi zeby mu passy podal bo HA nie potrafi wejsc do navicata i zobaczyc...

Opublikowano

charlie ja uwazam ze tylko ty masz eq z navi arth ma tylko zbrojke i meicz bez bonow a ty masz eq wybonowane przez navicata a co do tego co Morder napisal to HA nawet nie potrafi sprawdzic hasla do konta a ty chcesz zeby sprawdzil itemki? HA mowil duranowi zeby mu passy podal bo HA nie potrafi wejsc do navicata i zobaczyc...

W takim razie jedyne co możemy zrobić to spytać Tate albo Kowala czy potrafią wejść w navi i sprawdzić.
Opublikowano

wiesz domyslam sie ze kowal nie ma i nie bedzie mial dostepu do navicata a ZlyTata zapewne ma dostep do navicata a HA wgl o tym nie wiedzial jak pisalismy na hamachi. a wiec skoro HA mowil ze na 100% nie komu nie dawal a mysle ze durnia by nie udawal i mowi prawde wiec sadze ze to ZlyTata dal to eq z navicata Duranowi...

@edit ty czlowieku nie masz wgl reputacji jestes zwyklym zerem ktory jedynie potrafi lizac dupe adminowi i prosic go o pro eq zebym wszystkimi kosil ale teraz jest tak jest ze cie jade jak chce bo nie masz eq z navi a tak wgl ja nie probuje cie zjechac tylko cie jade na wolnym ;-)

Opublikowano

Ile razy można mówić że nie mam eq z navi? Szkoda że cie nie było na turnieju pvp wtedy byś wiedział o co poszło. MHM jakiś poszkodowany bo go zjechałem ?Lub ty go do tego namówiłeś ?

IDcncno.png

Opublikowano

wiesz gra powinna byc rozrywka a nie ty prosisz o eq bo sam nie potrafisz zrobic. a co do tego ze jestem uzalezniony to jestes smieszny ;-) czy ja wiem okolo 3h na dniach roboczych dziennie to jest duzo? w weekndy jedynie szaleje bo gram po okolo 7h ;-)

Opublikowano

hmm.. co to za problem sie wlamac jak pewnie hasla etc jest standardowe ?

@edit teraz ci sie przypomnialo ze to mogl walnac ktos inny? wiesz co specjalnie chce cie wrobic wiesz...

Opublikowano

JEEEESSSSSTTTTTTTTTTT!!!! Exell to najlepsza rzecz jaka zrobiles!!! GRATZZZ teraz bedzie 100% pewniaka ze nikt eq nie bedzie mial z navicata oczywscie do czasu... hmm ze Exell tylko bedzie mial dostep do navicata ;-))

@edit jak bys jeszcze mogl exell to usun te miksy co daja 30% i daj normalne potki ktore daja 120k hp...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...