Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exc3ll3ntMt2 [PL] [Hamachi]

NieUgryze

Co chcecie na nowym serwie  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie DC (Diabelskie Katakumby) i WW(Wie?a Wygna?ców)

• Tak
      24
    • Tak Same Diabelskie Katakumby
      4
    • Tak Sam? Wie?e Wygna?ców
      0
    • Nic z tego Nie chcemy
      3
  2. 2. Chcecie 6/7 bony

• Tak jedynie na potwory i p?
      13
    • Tak na klasy itp.
      3
    • Tak do stat, na kryta itp
      10
    • Nie chceny
      5
  3. 3. Chcecie eq epickie

• W du?ych ilo?ciach
      15
    • Po 5 par zbrojek i broni i 3 przedmioty z bizuterii
      4
    • Po 4 pary zbrojek i broni i 2 przedmioty z bizuterii
      3
    • W ma?ych ilo?ciach
      6
    • po 1 zbrojce, broni i po 1 przedmiocie z bi?uterii
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Nie Polecam

EQ Z NAVICATA!!!

http://imageshack.us/photo/my-images/803/obrazqn.jpg/]obrazqn.jpg

jak widac na SS-u sura Duran cos tam.. walnal ze skilla okolo 2.5kk mialem full abs a gdy bralismy pvp elegancko go jechalem ,wczesniej jeszcze w mojego woja klepnal 3kk ale nie zrobilem ssa bo nie domyslalem sie ze ma eq z navicata. 2 sprawa GM SuryKOX dal niejakiemu Arthowi jakas zbrojke i miecz ktorych nie da sie zrobic. Ten sura o ktorym wczesniej mowilem ma osobne eq i kiedy mu sie spodoba zaklada je i klepie po 2.5kk moze nasz szanowny HA cos z tym zrobi?

narazie poki co nie polecam gry na serwie poniewaz niektore postacie posiadaja eq z navicata.

PZDR Dexus/br0

Opublikowano

Dex ma rację. Ja miałem to samo. biłem się z nim i normalnie go jechałem. I tak kilka razy pod rząd, aż w końcu niewiem jakim sposobem on zaczął mnie jechać jakbym nie miał abs i wgl. Już później nie mogłem go pokonać. Po PvP spytałem mu się jak on to zrobił i taka była odp. "mój tata jest gm hahaha". Myślę, że HA powinien coś z tym zrobić. Z poważaniem MHM aka. N3LSON .

Opublikowano

MHM myślałem ze jako ty jedyny jestes rozsądniejszy ale jednak myliłem się był turniej pvp i cie jechałem 3-1 pamiętasz ? I nie udawaj jakiegoś poszkodowanego i zacznij stosowac w pvp taktykę .

IDcncno.png

Opublikowano

Ja miałam taką samą sytuację jak kolega wcześniej że duran napisał że mój tata jest GM haha.....To mnie powaliło

Opublikowano

Do Navi nie mam dostępu. Tasaka nikomu nie dawałem. Nie mieszajcie mnie w to ! Pzdr. [GM]SuraXowy.

PS: To że macie wybrane złe bronie pod PvP to nie nasza wina. Tata może wam powiedzieć ile można wyciągnąć ze skilla na WP full eq w InT,kd,2xlud :]

EQ woja najlepiej ma wyglądać tak:hp, abs, abs na magię, pszeszywka, krytol, siła, kd, 2xlud w broni i po jednym bonie na ludzi w innych rzeczach. Zróbcie tak eq i sprawdzcie ile walniecie takiemu noobkowi z Niebiańskiego miecza ;]A tak wgl. ta zbroja ma około 101 defa i nic więcej. Założę się za 100zł że żadnen z GM nic nie dawał z navi. [HA] może to sprawdzi... MOŻE >.>

Opublikowano

Ehh. Nie dobrze mi się robi jak na to patrze. Po 1. Nikt nie ma EQ z Navi!!!! Po 2. Ha będzie musiał sprawdzić EQ Arthowi,bo na pewno może to 1 z nowych GM. Prócz mnie,bo ja nie dawałem i wczoraj wieczorem dostałem. Po 3. Te miecze można wygrać z eventu. Co chcecie jeszcze.

Ja tam z takim zdaniem zostawiam,i żebyście mieli coś do zrozumienia.

PS. Nie mieszajcie SuraXowego. No czytajcie co pisał UP i tyle. A nie wy tu płaczecie.

Pozdrawiam. [GM]Kowalski

f5VDdgI.jpg

Opublikowano

Ale Powiedz mi na 100%.

Skąd wiesz, że nie mają eq z navi. Niech Podadzą Ci ID i Hasło to sprawdzisz. Proste?...

Ale Dobra ja sie nie mieszam, bo tu nie mnie oskarżono, ani nie jestem winna..

Prezentacja 9/10

Serwer myślę , że 10/10. Opinie rozpisze później Gdy wejdzie HA, a ja obejże serwer. Ten Serwer Wydaje mi się, skądś znany (Oo) Ale nie wiem skąd ^^... Zasysam.

LeCi Like.

Mój Nick w grze będzie DorCia.

99523830871009328537.png

Opublikowano

Ale Powiedz mi na 100%.

Skąd wiesz, że nie mają eq z navi. Niech Podadzą Ci ID i Hasło to sprawdzisz. Proste?...

Prezentacja 9/10

Serwer myślę , że 10/10. Opinie rozpisze później Gdy wejdzie HA, a ja obejże serwer. Ten Serwer Wydaje mi się, skądś znany (Oo) Ale nie wiem skąd ^^... Zasysam.

LeCi Like.

Ale Powiedz mi na 100%.

Prezentacja 9/10

LeCi Like.

na 100% nie mają eq z navi bo GM'owie nie mają dostęu do nawi ogarnijcie to w końcu a [Ha]i [GM]'Owie są w miarę spoko

Pozdro Alibaba

Opublikowano

Morder bedziesz mnie uczyl jak eq robic? chodz na serwer pvp jak narazie wczoraj wieczorem jak wszedl Exell to durana jechalem jak chcialem 3;0 padl nawet mi 1/4 hp nie zabral a wiecie dlaczego? bo nieuzywal eq z navicata zanim zrobilem tego ssa duran jechalem mnie na 1 skilla a teraz leszczyk pada wiec wiesz kto ma eq z navi? Duran a jak ty Morder jestes zerem i nie potrafisz robic eq to wiesz szkoda mi cie i powodzenia w dalszych sukcesach metina Morder ty chyba sobie zartujesz wlasnie ta zbroja ma malo defa i jak bys potrafil grac wiedzial bys ze w pvp nalezy meic jak na mniej defa poniewaz gdy masz wiecej to inne osoby wiecej ci klepia...a co do tego ze byl turniej pvp o ktorym ja nawet nie mialem pojecia dlatego proponuje zeby byl znowu turniej i ja sie zglaszam ;-) nick w grze Dexus / br0

@edit wlasnie nic nie znalazl i cie jechalem a wiesz dlaczego? bo zapewne przewaliles eq na inna postac wiece prosze cie milcz.

Opublikowano

Mathew czlowieku ja jade caly serwer tzn jak sie z duranem lalem w południe to bylo tak ze raz on wygrywal raz ja a gdy wszedl wieczorem z Exelem to ten smiec padal jak mucha... Duran niby zostal Mistrzem PVP? przeciez to jest zwykle zero, ja nie wiem jakim cudem MHM go nie jedzie... a co do turnieju pvp gdy ten turniej byl to mnie nie bylo ;-)

@edit a tak wgl Mathew jak nie grasz na tym serwie to niewdawaj sie w ta dyskusje..

Opublikowano

Dexus to ja tomek .. Pzdr przyjal exell takich nieogarnietych gm wspolczuje ... Mordor wez nie badz taki wygadany szczeniaku ...

Jak nie umiesz robic eq pod pvp i padasz to ***** płaczesz ; ]

Dedlem cie to odrazu /kill pzdr....

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Dexus to ja tomek .. Pzdr przyjal exell takich nieogarnietych gm wspolczuje ... Mordor wez nie badz taki wygadany szczeniaku ...

Jak nie umiesz robic eq pod pvp i padasz to ***** płaczesz ; ]

Dedlem cie to odrazu /kill pzdr....

Po 1. Nie killam po 2. To że jesteś starszy to nie znaczy że mądrzejszy i to potwierdzi nawet Exell i Tata. po 3. Nie masz już nic do gadania ,,Gimbusie"

PS: Nie masz GM bo się bawiłeś i killałeś jak jakieś dziecko i teraz się odgrywasz bo zastąpili cię lepsi.

Opublikowano

kaspian to dawaj na ninjy ubiore sie tak samo jak wtedy kiedy duran zajebal mi 2.5kk zobaczymy ile ty mi walniesz z 100k?

@edit jak cos to napisz w grze ninja br0 lub woj Dexus

Opublikowano

wystarczy sam client czy trzeba cos jeszcze ??

potrzebne jest cos oprocz clienta

bo mi nie chce sie patcher uruchomic a jak wlacze przez ikonke topuste ch sa

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...