Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MeLePety [SkyBlock] [PvP] [NoWL] [25 slotów] [Dedyk] Pierwszy w Polsce Skyblock Multiplayer!

sensus12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeśli chodzi o server to miła atmosfera server naprawdy godny zagrania na nim Polecam

Opublikowano

Bardzo dobre posunięcie zaxer. wysyłanie jakis małolatow aby reklamowali twoj serwer za zelazo. Jak ty na to wpadles.?

<>

Opublikowano

nie polecam admin tylko sie opierdala gada z swojimi kolegami jakiś gostek spamuje 20 min a admin nic już gracze prędzej odp są wulg na chacie sam admin przeklina i to mocno co to za serwer .... admin nic nie pomoże ... obrazisz jego kolege albo cos takiego to od razu ban a jak ktos z jego kolegow obraza to nic ... pzdr

Opublikowano

Niestety nie pierwszy, mc-jcraft zorganizowało ostatnio rozbudowany konkurs z użyciem skyblocka i tej wtyczki.

Opublikowano

skąd wy w ogóle mogliście wiedzieć że to jest pierwszy w polsce serwer skyblock... nie grałem jeszcze na serwerze bo nie można nawet wejść...

game_of_thrones_signature_by_spyrde-d4d40zf.png

Znawca
Opublikowano

Gorąco polecam serwer. Jest to coś nowego. 10/10

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam zagrać. Ogarnięta administracja, dużo ludzi.

Moim zdaniem serwer 10/10.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Administracja: Ogólnie to sumiennie wypełniają swoje obowiązki, choć czasami zdarzają się jakieś niedogodności i admin nie raczy odpisać, ale ogólnie bardzo przyjemna i ogarnięta administracja.

Grałem sobie wcześniej na jakiś serwerach RPG, FB i jakoś po jednym dniu mi się nudziły. Później napotkałem ten. Wszedłem, pograłem trochę i muszę wam powiedzieć, że gra mi się tam znakomicie. Zupełnie inna forma rozgrywki, która wciąga na wiele dni/tygodni.

Świetny pomysł na serwer.

Prośba: Dodajcie wszystkie rodzaje grzybów, bo ja brązowe sprzedałem i teraz zupki nie zrobię. Ktoś inny też może mieć z tym problem, a inni gracze sępią i nie sprzedadzą ^^

~TuPac

Opublikowano

Super serwer, ale mam bana. Dlaczego?!

Na spawnie w jednym miejscu można było budować. Tylko na jednej kratce. I wszyscy budowali tam wieżę bo nad tym blokiem był jakiś duuuuuży mechanizm. Rozwaliłem tą wieżę, zbudowałem "własną" o wysokości 5 kratek i wszedłem na ten mechanizm. Było tam kilka osób. Łaziłem sobie, admin pisał do niektórych (wymieniał ich nicki) żeby zeszli. Do mnie nie napisał nic, aż tu nagle... JEB! I dostałem bana na 23 godziny 59 minut 59 sekund. Ban niewyjaśniony dlaczego go dostałem. No, ale dobra. Minęły ponad dwie doby, a gdy próbuję wbić na serwer pokazuje się komunikat, że mam bana jeszcze na 23 godziny 59 minut 59 sekund. Proszę o unbana!!!!

Opublikowano

nie polecam! Mod jak i admini mają mnie w dupie. Musiałem tworzyć 5 wysp i tak nie wypadła mi żadna sadzonka. Wulgi na czacie. Brak zainteresowania serwerem ze strony adminów. Moderator udostepnia labirynt swoim wybrankom przed eventem i na evencie znają drogę. Wielkie ogłaszanie eventu o 13:00!! a eventu nie ma. Ocena? - 1/10 widać że serwer zrobiony tylko dla tego by ludzie kupowali vipów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...