Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koreon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest świetny , tylko mam pytanie co będzie z kd czy będzie w sklepie + ile będzie max i jakie wartości.

A jak nie to z czego będzie dropić

Pozdrawiam

1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze mowiac ta beta to nie jest najglupszy pomysl, ja osobiscie chce wiedziec jakie bony maja zbroje/miecze itd zeby pozniej wiedziec mniej wiecej kim grac ..

Za ile dokładnie będzie client ? proponuje zrobić już prezentacje w publikacjach żeby więcej osób weszło

TrueKlimo

Opublikowano

Serwer jest świetny , tylko mam pytanie co będzie z kd czy będzie w sklepie + ile będzie max i jakie wartości.

A jak nie to z czego będzie dropić

Pozdrawiam

Kd będą leciały ze Szkatułek Blasku Księżyca, które dropią podczas expa. Standardowo też z metinów.

Kd max +5.

Opublikowano

Do v3 pająków trzeba jakąś przepuskte, od jakiego lvl'a mozna tam wejsc?, dziala jakis bon na nie ? tp na ta mape jest w pierscieniu ?

TrueKlimo

Opublikowano

Do v3 pająków trzeba jakąś przepuskte, od jakiego lvl'a mozna tam wejsc?, dziala jakis bon na nie ? tp na ta mape jest w pierscieniu ?

Przepustki nie trzeba, można wejść od 75 lvl.

Nie działa specjalny bon.

Tak, teleport na mapę jest w pierścieniu .

Opublikowano

no nie koreon teraz to juz nie przesadzaj wczoraj mial byc start dobra ataki niech bedzie ale teraz z beta mi nie wyjezdzaj -,-

Opublikowano

Kiedy client będzie ?

50442140989713903247.png

Opublikowano
jutro start około której?
nie jutro powiedziali ze dzis to dzis niech zrobia tak jak mowili i nie wkurwiali ludzi
Opublikowano

Są 6i7 bony ? i 6 skill ?

Na temat 6-7 bonu będzie przeprowadzona prawdopodobnie ankieta.

6 skill nie występuje na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...