Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koreon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ontubyl

Nie nasza wina ze ktoś nas atakuję ale damy radę możne wyrobimy się jeszcze dziś ale nic nie gwarantuję

Ps

- Lubicie hajtowac na forum ale przed chwilą jakaś osoba pod nickem " xxx " bała się nawet odezwać ;(

Opublikowano

5-6h przed startem client 14:14... Brak clienta; x

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

ataki maja przesuneli start

Ok Dzieki

A wiecie o ktorej dokladnie start jutro ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Nie ma stu procentowej ochrony na ataki.

Lepiej by było dla Was,aby serwer wystartował już dziś.

Powodzenia przy starcie.

Zgadzam sie z toba Jutro wiecej ludzi odejdze od serwer, albo sie napali i gowno , a jak dzis beda ataki i nie dacie rady i wtedy przesuniecie start na jutro ale to moje zdanie wiec ja polecam dzis zrobic start ;]

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Nie ma stu procentowej ochrony na ataki.

Lepiej by było dla Was,aby serwer wystartował już dziś.

Powodzenia przy starcie.

Nic chce cie kompromitować ale ...

czytuję....

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/firewall_serwery_dedykowane.xml

Firewall Cisco ASA zapewnia następujące funkcje:

• Kontrola aplikacji: nadzór aplikacji, wsparcie protokołów głosowych i wideo;
  • Ochrona przed włamaniami: ochrona w czasie rzeczywistym przed atakami DOS, wykrywanie i filtrowanie robaków, wirusów, spyware, adware oraz malware;
  • Zabezpieczenia IPCom: szczegółowa kontrola protokołów głosowych, podpisów IP;
  • Połączenia SSL i IPsec: usługi IPSec i SSL chronione, usługi SSL dla klienta oraz portalu;
  • Zarządzanie przepustowością na poziomie 450 Mbps;
  • Aktywacja lub wyłączenie firewalla są dostępne po zalogowaniu do panelu klienta.

Opublikowano

Po jakimś czasie mogę powiedzieć że ludzie zaczynają myśleć i mieć kreatywność jeżeli chodzi o servery

PS Dojebany ten konkurs z tą pizza ;D

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Start serwera zostanie przeniesiony na Sobotę/Niedziele z powodu ataków na maszynę nie chcemy po starcie mieć klapy dlatego przenosimy serwer na nową maszynę z ochroną " Anty DDos " (co wiąże się z opóźnieniem)

+ Wszystkie IP atakujących zostaną zgłoszone na policję

Za wszystkie problemy przepraszamy Team Koreon.pl

na Policję ? ;]

ciekawe jaką karę ci dojebią za nie legalne pliki ;p

czy też wykupiłeś Licencje ?: P

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

I co że jego serwerownia ale ta serwerownia jest postawiona na plikach bez licencji ;](nielegalna) zresztą ostatnimi czasy się tak wkopał niemiecki serwer;] i to raczej za to więcej zabulili.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Ta jak dla przykładu na policje składasz zawiadomienie że okradli ci dom to oni wpadają do ciebie na chatę i szukają czy przypadkiem nie masz narkotyków albo rzeczy z innych kradzieży?

Opublikowano

Ciekawe kogo to interesuje co mam na serwerze

Ps

GameChEaTerS.

po co się wogóle udzielasz byleś u nas w team max 3/4 dni potem wyleciałeś i teraz się udzielasz nie twój serwer to co cie to interesuje ...

Mi opinia członka który był w team i potem poleciał jest zbędna my ci nic nie zrobiliśmy a ty rozwaliłeś na serwer teamspeak ....

Opublikowano

Powiem tyle maszynę mają kupioną !!! mówcie co chcecie załóżcie wy swój serwer zobaczymy co z tego będzie czy wy kurwa tylko hejtować umiecie ludzie !!!

Opublikowano

Ja nie wylecialem ja sam wyszedlem ;] więc mylisz trochę pojęcia.

Juz nie mam siły czytać twych wypocin

Ja wiem jak było BraveSon tez wie jeśli masz coś jeszcze do wypowiedzi to zapraszam TeamSpeak3 bo na forum jesteście cwaniakami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...