Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koreon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w kazdej zapowiedzi zamiast oceniac i wyjsc jak sie nie podoba kazdy ocenia innych i wyzywa.

Jakie beda bonusy na serwerze? Tylko max? Czy minimalne tez?

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do pana NolLajfa została już wysłana wiadomość. Nie możecie posiadać praw - bo ja jestem autorem. Czyż to nie jest logiczne? Czy może znów rozmawiam z 14 letnim dzieckiem, które płacze i nie wie co robić gdy jest oskarżone? Bo już z jednym miałem do czynienia - może znowu to Ty się kryjesz? :]

wyjdź stąd złodzieju okradłeś Mickeja Szafira itd.... skończ!!!!!

jedynie to masz pełne gacie a nie prawa

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Skąd ty możesz wiedzieć takie coś....

Zapraszam Wszystkich hejterów na teamspeka ...

ts-koreon.eu

Ponieważ znam Cię po pierwszym projekcie Koreon'a.

Serwer niegodny uwagi.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

wyjdź stąd złodzieju okradłeś Mickeja Szafira itd.... skończ!!!!!

jedynie to masz pełne gacie a nie prawa

Chyba coś nie jest z Tobą ok.

Ponieważ to Mickej okradł mnie, lecz po skomunikowaniu się z nim moje prace z serwera Lexalia znikły. Także nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Btw. kto to Szafir? :] Xyz czy inny dzieciak?

Opublikowano

Jak w kazdej zapowiedzi zamiast oceniac i wyjsc jak sie nie podoba kazdy ocenia innych i wyzywa.

Jakie beda bonusy na serwerze? Tylko max? Czy minimalne tez?

Bonusy bedą cały czas maksymalne żeby się dożo z bonami nie trudzić

Opublikowano

Serwer ciekawy, w prezce nad bronami jest coś takiego " oprócz zbroij posiadamy też <liczba> nowych zbroi" jest to literówka. Popraw, z góry dziękuje.

Cytat:

Prócz zbroi na serwerze posiadamy 35 nowych zbroi."

Ok ;D

Opublikowano

@up popieram niech admin sypie ostrzeżenia i będzie spokój to jest zapowiedź ludzie chcą się dowiedzieć o serwie a nie o waszych problemach.

serwer zapowiada się fajnie na pewno zagram.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Nie spamuj kleszczu serwera nie polecam, znam jedna osobe w administracji i już dziękuję, bo wiem że będą przekręty, a co do serwera to taki sobie.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

@up

Jesli twierdzisz ze mamy po 13 lat zapraszamy na teamspeka i pisałem wcześniej jeżeli chcecie tak bardzo hejtowac to zapraszam pogadamy bo nie ma sensu spamowania bo połowa z was nie ma nawet 15 lat taki Kurlz wszedł na ts'a i nawet nie nie odezwał ....

Opublikowano

@Dzis Upade zapowiedz by Flooe

Zostaną dodane Informacje na temat Dropu(Szkat_Blasku),Kamieni Duszy,Nowe Wierzchowce i Pety,Nowe mapy , informacje na temat robienia konia ITP

HOT UPADE DZIŚ PO 20 !!!

Opublikowano

Up

a kiedy Client będzie gotowy do pobrania ?

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Haha Koreon co ty d omnie mówisz ja w teamie ja antywirus syneczku ty chyba mylisz osoby^^ bo dla ciebie jestem panem GAME.

Opublikowano

@podłączam się pod zapytaniem dajcie clienta dziś wieczorem lub jutro rano

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Jakie będą występowały rosy na serwerze?

Czy będzie magiczny metal? Jeżeli tak to z czego będzie on dostępny?

Czy będą 6/7 bony? Jeżeli tak to jakie wartości?

Jakie wartości bonusów w 1-5 bonach?

Czy bonusy w zbrojach będą miały zwiększony bonus na magię? Powyżej 20%?

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano
przecież jesteś taki spec od ataków DDos;] to co walisz z neta 256kb/s? ;p myślałem że masz chociaż z 70-80mb/s ;p ale cóż Amator to Amator

wiesz co ja mam od atakowania inny komputer ten mam do gry:) + lepszy net na tamtym kompie:)

apa3s.jpg

Opublikowano

Oni mają takie nowości że wszystko biorą z epvp i gotowcow. to są dla nich nowości.

A no i co mogę powiedzieć w sumie jak byłem clientmasterem na serwie to kilka informacji udało mi się wyciągnać, Flooe zwany jako Robert podczas mojej pracy, stwierdził że napchamy żeczy na serwer, żeby dzieci grały i dawały na Isa, po czym kupimy 2giego pro dedyka i zrobimy poważny serwer, pan BraveSon robić forum + działy na niego przez jakieś 4 dni, bo większość jego pracy to było granie w , Minecraft LOL.

Prace na serwie były tak wzdumiewająco szybkie że aż sam stwierdziłem żeby się poopierniczać, "Brave zrobiłeś w nocy ten system ulepszen" nie jutro zrobie, zrobiles wkoncu nie nie chciało mi się , a tekst że niby na plu, to była wymówka żeby jak najszybciej odejść z tego gówna powód lepszy projekt ;], Robert mistrz mistrzów stwierdził że każdy mój projekt padnie to zapraszam 04.07, nie zdziwcie się jak do 3 dni to wam padnie to przepaść między serwerami.

Dlatego serwer odradzam;], zresztą możecie na serwie BraveSona ModernCraft.pl zoabczyć jakie tam warunki panują, admin raz na dzien wejdzie na 5 min, serwer off no to tak przez 2 dni, bo nie ma kto serwa odpalić.

Jednym słowem gówno nie serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...