Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja za cholerę nie moge zrobić spolszczenia :/ nie umiem sie posługiwać WinHaxem a M2 loaderem nie działa...

dam oczywiście 5

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WINHEX"EM a nie haxem xD

w tym modku co boy zrobił do swojego multilauchera wystarczy 1 ip zedytować na swoje xD

Opublikowano

Ja mam problem, jak chce otworzyc serwer to moj dostawca odcina mi wtedy siec ( pisze, ze do modemu podlaczono nielegalne urzadzenie :D )

W poniedzialek sie pobawie i moze wejdzie, ale mam tylko 512 ram DDR2, moze pojdzie, mam 3 mega inetrnet :)

edit@

Mt2 Connect, mozna tam zrobic spolszczenie, ale wie to mala garstka ludzi :D......Moze sie domyslicie kim jestem ^^

Nie wiecie kim jestem ?....Dra..odszedl w zapomnienie...
Opublikowano

Probowałem zrobić priva robie tak jak to było w jednym z poradników wyskakuje mi takie okno czarne okno i tam mi sie ładuje (tam bodajże miałem wpisac te hasło i login ... ) I ładuje mi się i w koncu tam mi sie jakis tekst pojawia i tak w kółko godzinke się "tak ładowało" i dalej to samo Czy może mi ktoś poradzić coś na to ?? :> Jak w temacie będzie 5*

PS nie liczę na odpowiedzi pt.Nie wiem ja tak nie mam ...

Sorry za gramatykę ;] Ale pisałem na szybkiego ^^

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Opublikowano

@robo12... i tak nie wiem o co kaman w tym programie... :/

weź mi ktoś spolszczenie dej bo się załamie -.-

@Edit

M2 Changer? hmm ale nie moge tego znaleźć

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Gdy próbuję odpalić serwer wyskakuje mi taki błąd The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host. . Po polsku oznacza to

Wirtualna maszyna nie może zostać uruchomiony, ponieważ nie było wystarczającej ilości pamięci dostępnej na gospodarza. Co mam wtedy zrobić?

Opublikowano
M2 Changer? hmm ale nie moge tego znaleźć

Chodzilo mi o MT2_Connect_Changer, to to samo....

Gdy próbuję odpalić serwer wyskakuje mi taki błąd The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host. . Po polsku oznacza to

Wirtualna maszyna nie może zostać uruchomiony, ponieważ nie było wystarczającej ilości pamięci dostępnej na gospodarza. Co mam wtedy zrobić?

Zmien uzycie pamieci przez program ;)

Opublikowano

@Green

ściągłem to i pisze że brakuje pliku o nazwie: comdlg32.ocx

ehh, w takim tempie bede mial server za tydzien ;/

Opublikowano
@Green

ściągłem to i pisze że brakuje pliku o nazwie: comdlg32.ocx

ehh, w takim tempie bede mial server za tydzien ;/

Eee......Nie wiem, to ten program kamera, musisz edytowac "wlasciwe spolszczenie" :D

Opublikowano

Mam problem mianowicie podczas wyświetlania się tabelki po synsinstall>configure>networking>interafce>deO>IPv6 NO, DHCP yes, nie wyświetla sie IPv6, a potem po włączeniu (./start) pisze no such file or directory, can not public(mam stałe ip) ip..Za pomoc dam 5*

Proszę o odpowiedź, nikt mi nie chce pomóc. Z góry dziękuje.

PS.Na filmiku robo12 ma tam wpisane, a w poradniku pisze żeby nic nie wpisywać tylko przetabować do ok. Więc co mam zrobić?

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Opublikowano

to prosze zrób mi spolszcznie... to IP: 192.168.2.100

Opublikowano

ja mam taki maly problem... serw jest ON wszystko ok.. ale nie da sie zalogowac i za jakies 5 minut pelno bledow sie sypie.. moze ktos wie o co chodzi ? z gory thxi 5* :P

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

no to odpaliłem... niby wszystko ładnie jak z poradnikiem... ale mam błąd podczas łączenia z serverem ;/

Opublikowano

@ziolek

mozemy sie wkurwiać ale i tak nam nikt nie pomoże... taka prawda ;/

Opublikowano

Green2Noob@@@

Robie wszystko tak jak w poradnikach, a konczy sie na bledzie polaczenia z serwem

Noix@@@

Co racja to racja, ale szukac pomocy zawsze warto

Opublikowano

xD

@UP 3

Jeśli pobrałeś wideo poradnik od robo to powoli i dokładnie tak jak on zrób na filmie to Ci się odpali... :D

Ja też miałem problem z odpaleniem ale nie spamowałem na forum tylko dokładnie przeanalizowałem mój problem i teraz hula :P

Mój pierwszy problem to:

Jak zmieniam to IP w Navicat to i tak dalej nie ma nikt GM

A drugi mój problem to:

Jak zrobić własne konto bo nie chce mieć tego rain :PP tylko swoje :D

Video poradnik by robo12 upload by foto29

Link

http://www.przeklej.pl/plik/pservtutbyrobo12-mpcforum-pl-rar-00044s9tv96u

Hasło: foto29

47a2cebcf2f4df95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...