Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuentuS PVP [Dedyk]

HempGru ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Jeszcze nie spotkałam sie z tym, by usunęli konta. Jedynie co raz, czy tam dwa była cofka, bo były problemy.

Ale muszę podkreślić, że... na mapę pvp - jeśli nie jesteś surą - jak wejdziesz to już z niej nie wyjdziesz. Rzucą się na Ciebie jak muchy na resztki sosu pomidorowego od pizzy malowniczo rozsmarowane na włochatym dywaniku. Enjoy.

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pvp tego servera było do dupy tak i nadal jest do dupy.

Max na magie tutaj to 55%, przy takich absach sury bm biją ze sfery po 40-45k, gdy mental duchowym maksymalnie za 30. Sura z pozostałych skilli ładuję lekko za 25k+, czego przy krytykach nie da się w ogóle ustać. Szamanka wcale nie lepsza, bo biję cały czas krytykami z wszystkich skilli po 35k+. Jak tutaj grać to głównie szamankami i surą bm, reszta klas tak na prawdę w porównaniu do nich gówno robi.

Powinni dodać wode Young do handlarki z 10% abs na magie i byłoby okej.

Opublikowano

Zgadzam się z Honghua. Wszystkie roski są, tylko zielonej nie ma. Przeoczenie? Ładnie, ładnie...

nb7p0x.png

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/341/0625205824.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/812/0625210117.jpg/

Pozdrawiam was żałosne pajace , server dla dzieci . Wszyscy stoją w kole z duchem i czekają aż gracz wejdzie na mapę PVP .

Jeżeli nie chcesz tracić nerwów na ten server i ludzi to odradzam gry .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

@UP to raczej nie jest przeoczenie tylko specjalnie jej nie dali żeby szaman i BM mieli jakieś szanse w pvp

Haha, oni nie mają szans w pvp, oni jedynie w pvp istnieją i każdy gra tylko nimi. Inne klasy to ozdoba, BM i smok to tutaj jedyne znaczące klasy postaci. Osobiście zmieniłabym nazwę servera na : Pvp Uwaga Tylko Sura bm i szamanka smok.

Tak jak pisałam, albo woda mong u handlarki albo to będzie kolejny nudny server.

Opublikowano

Jak pvp tego servera było do dupy tak i nadal jest do dupy.

Max na magie tutaj to 55%, przy takich absach sury bm biją ze sfery po 40-45k, gdy mental duchowym maksymalnie za 30. Sura z pozostałych skilli ładuję lekko za 25k+, czego przy krytykach nie da się w ogóle ustać. Szamanka wcale nie lepsza, bo biję cały czas krytykami z wszystkich skilli po 35k+. Jak tutaj grać to głównie szamankami i surą bm, reszta klas tak na prawdę w porównaniu do nich gówno robi.

Powinni dodać wode Young do handlarki z 10% abs na magie i byłoby okej.

Pogrzało ? Tutaj chyba tak jak piszesz jest do 89 lvla potem jak zrobić notatki to masz 20% na magie i potem smok jest do niczego .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Pogrzało ? Tutaj chyba tak jak piszesz jest do 89 lvla potem jak zrobić notatki to masz 20% na magie i potem smok jest do niczego .

Pisałam o serverze pvp quentus, tam nie ma takiej misji i wszystko co magią biję niszczy w pvp.

Opublikowano

Jak tak teraz czytałam wypowiedzi i po dłuzszym zastanowieniu... Nie ma po co grać. W Chunjo nawet jeśli jestes z tego królestwa to na mapce PVP sury BM i Smoki latają na trybie wolnym, i nawet własny "rodak" Cię zabije. Masakra z tym. Dziękuję za (nie)miłą grę.

nb7p0x.png

Opublikowano

Nie działa teraz ;] Wywala przy logowaniu. Tylu was siedzi tutaj. Czy któryś może wejść, czy tez macie ten problem? I forum oczywiście nie działa ;]

kostekh.png

Opublikowano

Sorry ale bugów to na serwie nie ma tylko nie dopracowania które są cały czas naprawiane.I nie zgadzam się z wypowiedzią up.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest do dupy poniewaz jest na nim tyle bugow ze o japierdole (za przeproszeniem) . Stoje w miejscu , chce zalozyc bron .. *aby zalozyc przedmiot musisz stac w miejscu * no to sobie mysle , ku#@! co jest ?? !! a tu sie okazuje ze to nie moja wina , tylko wina admina serwa , przed chwila go widzialem na serwie i nawet nie raczyl powiedziec np cos w stylu * lognijcie sie , reset ( podczas resetu bedzie naprawa bugow na serwie) * .....

SERWER DNO!!!!

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...