Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuentuS PVP [Dedyk]

HempGru ;P

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie zrobiłem odbugowanie.. ale wczoraj byłem w m1 Shinsoo i nadal mnie wywala..

No dokladnie, robienie nowego konta albo postaci tez nic nie daje. NIECH KTOŚ POMOŻE GRACZOM W POTRZEBIE ! ;D
bl3nd.jpg
Opublikowano

Wie ktoś czemu serw off .? Na stronce pokazuje 15 online.. A jak wchodzę to mam bład na 4fun. A na Hard mam że konto nie instnieje ;p

HELP .!!!!!!!!!!

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

,,w najbliższym czasie " czyli mniej więcej kiedy ?

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

,,w najbliższym czasie " czyli mniej więcej kiedy ?

Pod koniec wakacji.

Ale server nie warty uwagi, wartości absów są spierdzielone i można tu grać jedynie szamanem i bmem, z którymi żadna inna klasa nie ma najmniejszych szans. Więc jeżeli ktoś chce cieszyć się z fajnych wojen i pvp metina, to niech lepiej nie marnuję na ten server czasu, tylko poszuka jakiegoś mediuma.

Opublikowano

Ten 4fun postawili po to aby wylapac bugi na swojego przyszlego harda ktory jak widac bedzie za 2 miechy i bedzie konkret niewypalem.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Pod koniec wakacji.

Ale server nie warty uwagi, wartości absów są spierdzielone i można tu grać jedynie szamanem i bmem, z którymi żadna inna klasa nie ma najmniejszych szans. Więc jeżeli ktoś chce cieszyć się z fajnych wojen i pvp metina, to niech lepiej nie marnuję na ten server czasu, tylko poszuka jakiegoś mediuma.

cO TY GADASZ? jaki pod koniec wakacji . Ogar.

74586152.png
Opublikowano

Nic się nie stało , HA jest w pracy to po 1. a nad serverem jesczę pracuje , ja aktualnie prezentacje robię , więc w najbliższym czasie będzie ON

gosc jest w pracy gosciu napisał

ok jest w pracy ale pisze jak BYK!! ZE SERV JEST CZYNNY 24/7 to bez roznicy czy to hamachi czy nie moim zdaniem

Opublikowano

to kiedy on? pisze 24/7 a jak ma być jakaś przerwa to może napiszecie w temacie lub na stronie serwa

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

jak najszybciej a wiadomo ile to będzie trwać ? i czy ten ha jest czy on w pracy?

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...