Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuentuS PVP [Dedyk]

HempGru ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to prawda że za 2 tyg. dopiero ruszy.. to nie stety odpadnie wam naprawde duuuzo graczy..

Ale jak by nie było czekamy na Odpowiedz kogoś z Teamu... (mam nadzieje że wieczność czekac nie będziemy..).

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serw fajny a jeżeli mamy czekać 2 tygodnie to wam wielu graczy odpadnie tak jak napisał up chyba że czasami niektórzy się natkną na ten serw

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

up nie reklamuj pls bana mu czy coś

/wystarczy raport. daruj sobie takie posty.

MAXCHAOS:

Opublikowano

Serwer on będzie dziś lub jutro a co do harda to sama administracja da znać co i jak z serwerem lub można zapytać sie samemu to adres ts3 : quentus.pl

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

jak przyjdę ze szkoły i serw on to se zagram na 100% a jak nie to raczej już se nie pogram bo znalazłem lepszy serw pvp tylko że nie pl

MAXCHAOS:

Opublikowano

@up

podaj nawzwe tego Twojego nowego na pW to tez zagram moze .

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Czyżby usuneli konta. ? bo moje nie działa i na stronie także, a Jak wypowiedział się kolega wyżej rejestracja jest wyłączona... -,-'

no oczywiście usuneli konta -,-'.

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Jak pisał Lyons na razie testują nową mapę, co do kont to to jest taka ogromna strata? To jest tylko serwer PvP, gdzie wszystko dostajemy od npc, a jeśli poczekamy to i konta też do nas wrócą ;]

Opublikowano

Tak. Może i błąd na błędzie, ale M4GIST3R zaatakował stronę i serwer chyba też. Wcześniej strona chyba nie była po niemiecku. Jak dla mnie to wszystko bez ddos.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

była po niemiecku ale niech napiszą kiedy on bo napisali że dziś ale off!

MAXCHAOS:

Opublikowano

wjebało mi całe eq nad którym męczyłem sie ponad 2h chuj z tego że wszystko jest u npc ale bonow npc nie wbije mi sam..

No niestety stracony czas na robienie eq 2h troche dlugo
beznazwy1ul.png

Opublikowano

Serwer syf. 100 razy usuwają konta, nie ma sensu codzienne robienie tego samego eq zeby pobic sie pare h bo padnie serv.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...