Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pulsefire Ezreal.

Diaz7321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skin elegancki, ale wole kupić za te RP kilka champów lub skórek do ulubionych "zamiataczy" ;)

@UP: Bug dokładnie działa tak: stawiasz warda przy np. smoku i dashujesz się do niego [smoka] (np. u Jaxa bijesz z Q smoka, bo ma doskok) i nie otrzymujesz dmg. Jedyny minus jaki zauważyłem, to po zabiciu dragona cały dmg się sumuje i na pasku ubija nam hp, jakby trynda z 6x IE wjechał :D

7m9a.png

Opublikowano

Teraz sprawdzają to jeszcze bardziej i jest większa szansa że usuną wam tego Ezreala bo był robiony przez refflinki , tak zrobili mojemu kumplowi a miał ledwo 11 reffów przez bota .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

To nie jest skin tylko motyw. Posiadacz będzie miał nowy avatarek i backgorund na profilu.

tumblr_m5mm28xp2X1qj1grao1_1280.jpg

DAWAĆ LAJKI :D

Arcymistrz
Opublikowano

Moj main więc muszę mieć jego skórkę kupię podczas promocji i po kłopocie

ZAJEBISTA !!!

@up

widziales filmik ? i do tego skin ;

Opublikowano

To nie jest skin tylko motyw. Posiadacz będzie miał nowy avatarek i backgorund na profilu.

tumblr_m5mm28xp2X1qj1grao1_1280.jpg

DAWAĆ LAJKI :D

Chciałbyś lajki pacanie...

To jest skin a background i summoner icon to dodatki...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Mam teraz napisane ze za jakies 30 min na NA wylaczaja serwery bo bd patch :) W niedziele patch z Ezem to by bylo bosko <3 Nie moge sie doczekac

Arcymistrz
Opublikowano

Własnie off NA jest ;// A z tego co paczyłem dali jakiś dziwny patch 6\/12\/14 i troche tam tego jest ale do eza nie ma ncic ;//

Opublikowano

W plikach 6.12.14 jest ezreal, ale pytanie brzmi, czy dodadzą go do sklepu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze się tu nie wypowiadałem, więc najwyższy czas :D

Ogólnie skin jest bardzo fajny, jest wszystko zmienione, spoko wygląda, dostajemy sporo dodatków, na pewno nie jeden by nam zazdrościł ^^

Lecz na pewno jest za drogi, w promocji (40zł) to może jeszcze, ale 80zł na jeden skin to zdecydowanie za dużo.

Opublikowano

Matko 40zł na skin -.- a potem 80? przesada...(no dobra 40 można raz na x miecha wydać, ale nie 80 jak potem będzie) Dali promocje, żeby ludzie zobaczyli i od razu kupili, bo niby "wielka promocja". Jakbym miał Ezreala to może bym kupił bo urodzinki się zbliżają, a tak wole Full Metal Pantheona kupić.

fs.png

Opublikowano

ja za cene tego skina mam bf3 i jak dobrze pogadam mw3 :}

skin taki sobie mi sie nie podoba

Skin jak skin, jakiś tam fajny jest.

Najlepszy lans wkoło znajomych kiedy będzie po 3.2k

;> zbieram IP bo jest tylko do 4 lipca, yo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...