Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pulsefire Ezreal.

Diaz7321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up. Wiesz dla niektorych 50zł to nie dużo, a nie maja co robić z kasą, a ten skin będzie jedyny taki i jeszcze na początku tańszy niż legendarka + nowy awatar i banner w profilu + zajebiste zmiany co 6,11,16 lv + dzwieki przy aktywacji skili + inna animacja deda creepow i champow. Wiec to ULTA LEGENDARY SKIN tanszy od legendarki...

Opublikowano

Ale rzeźnia.. Teraz to skiny mają swoje bajery. :) Niech Riot zacznie wprowadzać takie coś do każdej postaci ;)

eune

Opublikowano

Grałem ,nie da się latać ,a na filmiku chyba jest ,że ezio lata xD

na PBE już jest , zapraszam do testów na customach xD skin jest zayebisty .

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Grałem ,nie da się latać ,a na filmiku chyba jest ,że ezio lata xD

na PBE już jest , zapraszam do testów na customach xD skin jest zayebisty .

Da się tylko na PBE jeszcze nie jest dostępne... jest mnóstwo bugów z tym skinem na PBE

to co z tym jetpackiem ?

Jetpack odblokowuje się na 16 lvl i włącza się randomowo , coś jak chodzenie u wukonga - raz na dwóch nogach , raz na czworaka .

Nie , jetpack nie daje możliwości przeskakiwania przez przeszkody , naziemne przeszkody takie jak mur Karthusa czy lodowy mur Anivii będą go blokować .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@2xUP Na PBE wejsc sie nie da :O Pewnie wszystkich do tego skina rwie. Dlugo logowalo jak varus wchodzil, teraz na ezia wejsc sie nie da

A ja mam pytanie. Jak np. aktuwujemy skill jakis i babka mowi ze jest aktywny to czy inni tez to slysza czy tylko my?

Opublikowano

@2xUP Na PBE wejsc sie nie da :O Pewnie wszystkich do tego skina rwie. Dlugo logowalo jak varus wchodzil, teraz na ezia wejsc sie nie da

A ja mam pytanie. Jak np. aktuwujemy skill jakis i babka mowi ze jest aktywny to czy inni tez to slysza czy tylko my?

Słyszymy tylko my , byłoby to ułatwienie dla przeciwników przy ganku .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

To będzie ,,super legendarny'' skin. Czemu? Jako jedyny skin bedzie mial 4 animacje. Głosy AI. Jak mamy killing spree są jakieś efekty jakie niewiem. Dostaje się też ikonke Summonera i banner profilowy.

Żródło:

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Jak to wszystko jest ładnie zaplanowane. Najpierw buff w postaci zmniejszenia kosztów many (aż taki manożerny nie był), drobne nerfy dla innych postaci (OP jungla nocturnem - ta jasne [hlip]) i teraz dostajemy ładnego hiper dopracowanego skina za: 3 kafle z hakiem RP. Czyżby nowy ulubieniec Riotu?

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jak to wszystko jest ładnie zaplanowane. Najpierw buff w postaci zmniejszenia kosztów many (aż taki manożerny nie był), drobne nerfy dla innych postaci (OP jungla nocturnem - ta jasne [hlip]) i teraz dostajemy ładnego hiper dopracowanego skina za: 3 kafle z hakiem RP. Czyżby nowy ulubieniec Riotu?

Vlad też dostał buffa przed wydaniem legendary skina ^_^

Opublikowano

Kupiłbym ale jest za drogi lepiej kupić sobie za to 6 postaci na wyprzedaży :D

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Przemo, nie masz nic wartościowego do powiedzenia w temacie, to się w nim nie wypowiadaj, następnym razem będzie warn.

Opublikowano

Najbardziej perfekcyjny skin wykonany w tej grze. Mam nadzieję, że niebawem powstanie grupa takich skinów za 3000 RP. Riot postarał się, tym razem wykonał naprawdę kawał dobrej roboty. Doskonały krok w skinie do Ezreal'a, do niego każdy typ skórki pasuje.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Na PBE wejść nie moge :( .. Lagi mam straszne . Dużo osób mówi , że kupi , czyli co 2 ezz będzie miał tego skina :P

i

Ja go napewno kupie... Kiedy on wychodzi?

@W next patchu :0

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...