Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska vs Rosja - wymiana zdań!

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pitolicie że Smuda chujowy, że grać nie umieją itp. zajmijcie ich miejsca i zobaczym

Dostają za to grube pieniądze i to jest ich zawód. To oni powinni być perfekcjonistami, więc nie zajmę ich miejsca.

Będę krytykował polską reprezentację dopóki nie nauczą się celnie, mądrze podawać i grać w polu w >2

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostają za to grube pieniądze i to jest ich zawód. To oni powinni być perfekcjonistami, więc nie zajmę ich miejsca.

Będę krytykował polską reprezentację dopóki nie nauczą się celnie, mądrze podawać i grać w polu w >2

Przypominam Ci że nasza reprezentacja i Niemiecka to jedne z najmłodszych, więc jeszcze dużo przed nimi.

Polska ofensywa do najsilniejszych nie należy, ale defensywa sobie bardzo dobrze radzi ;)

Opublikowano
Przypominam Ci że nasza reprezentacja i Niemiecka to jedne z najmłodszych, więc jeszcze dużo przed nimi.

to porównaj polskę z niemcami... Jakoś kolkanaściue lat temu polacy byli najlepsi na świecie...

Opublikowano

to porównaj polskę z niemcami... Jakoś kolkanaściue lat temu polacy byli najlepsi na świecie...

Chciał byś aby zawsze byli niepokonani? Tak się nie da... Dla każdego zespołu przychodzi gorszy moment. Myślisz że barca, madryt itp. będą wiecznie dobrzy? Nie, odejdą czołowi piłkarze i nie będzie ich miał kto zastąpić ;)

Opublikowano
Chciał byś aby zawsze byli niepokonani?

Nie. Chcę żebyś nie mówił, żę polacy słabo grają bo są nową drużyną.

Grają słabo bo nie umieją.

Opublikowano

Nie. Chcę żebyś nie mówił, żę polacy słabo grają bo są nową drużyną.

Grają słabo bo nie umieją.

Z czasem się nauczą, zgrają się, będzie git :P

Kuniec dyszkuszaja bo nie chce warna wyłapać ;)

Opublikowano

Chyba kilkadziesiąt ^_^

W tej "świetnej" Niemieckiej reprezentacji jest coraz mniej niemieckiej krwi ^_^

Opublikowano

"Smuda straci prace po euro"?

Pojebało?

Powiem szczerze od dawna nie widziałem żeby Polska tak dobrze grała... może to nie jest perfekcyjna gra ale zobaczcie przez ile czasu non stop atakowaliśmy bramke Rosjan.

Grali swietnie i zespolowo. Brakowało im tylko szczęscia. A Czechy rozpierdolimy.

Opublikowano

Jak ja widze, to każda drużyna gra słabo zespołowo, bo przecież to jest zlepek ludzi z różnych drużyn i tak naprawde sporo musieli by grać, żeby to poprawić. Od początku mistrzostw każda drużyna co mecz generuje fchuj niewykorzystanych akcji. No lepiej maja drużyny np. Rosja, gdzie masz 7 zawodników, co na codzień grają w klubie razem, albo Hiszpania. Co do tej drugiej to po ostatnim meczu widze, że czasem nawet jaki punkt jak wspolna gra w 1 teamie paru zawodnikow malo daje, bo i tak cos nie wychodzi.

Cześć :)

Opublikowano

`1:1 kurwa hahahahah i co łyso wam hahaha!! Kuba wpierdolił piłkę do bramki i kurwa nawet bylo okienko i był Remis hahahaha!!!!!

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Jeśli z Czechami zagramy tak jak wczoraj z Rosją, to możemy śmiało powiedzieć, że wychodzimy z grupy ^_^

Phi właśnie nie koniecznie bo z Ruskami byliśmy cofnięci żeby przeciwdziałać Ruską którzy grają dobrze z kontry.A jeżeli zagramy tak z Czechami to zapewne znowu zremisujemy i odpadniemy.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

1;1 to nie taki zły wynik ja myślałem ze przegramy a tu remis

zobaczymy jak co bd dalej

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

wy macie 0 wiary w Polskę tak jak nasi piłkarze tylko smuda nadrabia ruski to cieniasy ale mówią:

"Wygramy, wygramy!"

"Cioty przegracie my was przejedziemy czołgiem"

a polacy się boją ...

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Dobrze Dobrze , mam nadzieje że wygramy z Czechami ale..... Wyjdziemy z 2 miejsca bo z 1 to nie możliwe już ;( Ale.... Wyjdziemy z tego 2 miejsca i gramy z drużyną która zajmuje 1 miejsce w grupie B czyli :

-Holandia

-Portugalia

-Niemcy

-Dania

Z tą ostatnią i 2 to może... Może będzie remis ;) ale Holandia ? Niemcy ? To jak nawet wyjdziemy to dostaniemy lanie....

Pzdr. :P

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...