Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska vs Rosja - wymiana zdań!

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

354665c62cf1eabfb52a109328496219.png

Ta nieco spóźniony - ale! Możemy wygrać, zapraszam all! To co w starym temacie z Grecją.

98763533515051689628.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładna bramka wpadła, tylko szkoda że na OFSAJDZIE...xD

Myślę że wygrają gdyż są cały czas przy piłce, i tworzą ładne akcje.

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

Jeżeli wygramy będziemy mieli ~70 procent szans na przejście, a nawet więcej. Mogę śmiało stwierdzić, że to mecz o wszystko, gdyż Czechy pokazały klasę w dzisiejszym meczu. Możemy z nimi przegrać, Grecy ich zignorowali.

Lewandowski ma ogromną presję, gdyż ludzie całą uwagę kierują na niego i wszelkie nadzieje, są pokładane właśnie w nim.

98763533515051689628.png

Opublikowano

żeby

Rzeby POLacy strzelili !!!

Niech wygrają !!!

Niech wyjdą chociaż z tej GRUPY !!!

Naucz sie pisac z ciebie taki Polak ... "rzeby" xD

A ja mysle ze juz przegralismy :)

Opublikowano

przy takiej grze NIE MA SZANS wygrać, ofensywa polaków wygląda tak = piłke otrzymuje lewandowski i w tym momencie się kończy. on sam stoi na ich połowie, przed nim 4obrońców i nie ma komu podać... a przeciez sam nie przejdzie połowy rosyjskiej druzyny. jedynie jak jest jakiś rożny albo rzut wolny mamy szanse. zdecydowanie widać o wiele większe umiejetnosci rosjan którzy spokojnie tą piłke rozgrywają...

nie ma szans na wygraną, cud jak bedzie remis.

Opublikowano

Zabawne... Ruski ma piłkę na naszej połowie. Trzech naszych zawodników z 3 metry od niego stoi i on sobie ich mija..

1393461645-U349224.png

Opublikowano

a ja wam powiem, że i tak przegramy :DD ale nawet jak teraz przegramy i wygramy z Czechami to wyjdziemy z grupy ; p

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Nie potrafimy się utrzymać,rosjanów można spokojnie sklepać... zagrali klepke i już gol tylko był spalony ...

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...