Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska vs Rosja - wymiana zdań!

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

japierdole kurwa mac zjebali to bo byla taka okazja a wczesniej okazja. lewandowski tylko stoi i główkuje...

Gra na ''sępa''. Fajnie tak się gra. Stoisz cały mecz i tylko czekasz na piłki ^^.

PS:

Niewiem jaki będzie wynik ale przegramy.

Postawiłem 350zł na to, że [Rosja] wygra mecz.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wszystko się jeszcze może zdarzyć... Teoretycznie...

YamiYugip_rshpwhn.png

Sygnatura od użytkowniczki Selenkaa. ;>

Draenor.pl - Najlepszy polski prywatny serwer Metin2 rodzaju hard. Czekamy na Dr2. :3

Opublikowano

jak ruscy mieli pierwszego gola to mogło już być 2:0 dla nas tylko te kilka cm ...........

a tak to stawiam na 2:1 dla nas , te kartki masakra

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeszcze jeden gol i naprawdę, mamy szansę wyjść z grupy, a nawet zdziałać więcej.

98763533515051689628.png

Opublikowano

d859a7c22afc9484a563c0a96c363da0.gif?1339532326

Tutaj taki gif na wywołanie uśmiechu na waszych ustach. ;)

Opublikowano

no no, w drugiej połowie polacy się ogarneli i wkoncu zaczeli atakowac, a nie podawac cały czas do tyłu... jak by grali tak w pierwszej połowie może byśmy nawet wygrali

Opublikowano

Jak dla mnie FAjny meczyk szkoda że był spalony w pierwszej połowie .. jak by nie było spalonego to bym się kurewsko cieszył :D ale jak dla mnie zajebiście zagrali 2 połowę ;)

Smuda mnie wkurzył ;( dlaczego mamy pecha do tych trenerów ;/ ;/

Opublikowano

Tracą szybko piłkę. Smuda robi zmiany w zajebistym momencie. W polu jest aż 2 zawodników podczas akcji. Muszą bardzo lubić rosjan, bo aż do nich podają. A jak nie znajdą rosjanina to podają byle gdzie. Mamy szanse na wyjście z grupy.

Mają szczęście, że ruski chujowo grali.

Opublikowano

Ajm from rasia, hew ju got any kłeszczyns for my maj frends ?

Ps. Mecz był całkiem ok, nie jestem jakimś wybitnym znawcą piłki kopanej, ale jak na oko przeciętnego kibica Polska grała dobrze, zabrakło szczęścia.

f.png

Opublikowano

Już mamy 2 remisy. Ponieważ jeszcze nikt sie nie kwalifikuje , to jeśli miażdżąco pokonamy Czechów , mamy szansę na wyjście z grupy!! :D

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Ale teraz będzie ciężko bo Czechą wystarczy remis i to my musimy atakować a wtedy mozemy się narazić na kontrę.Ale myślę że jeżeli zagramy z Czechami jak z Ruskami to wygramy :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Powiem wam tylko, że Smuda po Euro może stracić posadę . Jak zwykle, 0 zmian, bo po co ?

Były zmiany wszystkie (3).

@top

Polska pokazała, że umie walczyć do końca. Mecz był dobry. Bardzo piękna bramka Kuby i zobaczycie, że będzie ona wyróżniona na najpiękniejszą bramkę Euro.

Teraz tylko MUSIMY wygrać z Czachami.

Opublikowano

Oby tylko wygrali z Czechami.

Żeby wyszli z tej grupy.

A mi też się zdaje że F.Smuda straci posadę Trenera po "EŁRO 2012" xD

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

Pitolicie że Smuda chujowy, że grać nie umieją itp. zajmijcie ich miejsca i zobaczymy ;)

Pierwsza połowa jakoś nam szła, szkoda tego spalonego bo akcja na prawdę świetna.

Druga połowa miodzio, aż ma się ochotę oglądać taką reprezentacje.

Ruscy mieli za dużo szczęścia...

Opublikowano

Mecz w wykonaniu Polaków był dobry tylko brakowało im szczęścia, jak na początku meczu gdy Boenisch z główki trafił w nogę Malafeeva. Teraz trzeba wygrać z Czechami a to nie będzie łatwe bo oni też mają chrapkę na wyjście z grupy. GOŁ GOŁ POLAND!

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...