Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie się serwerów ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@lexiflexi ja Cię nie obrażam, więc zamknij twarz :)

Nie mówie, że sam mam siedzieć w grze ale też nie chce, żeby 100 osób na raz ksuło 1 spota + te marne 4 kanały... A co do tego ile gram. Zacząłem grać kiedy było 5 serwerów.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Pomysl jest zajebisty w-g mnie gram na Twierdzy 82 woj mental i powiem wam ze jest dupa nie ma co robic expic sie nie chce koledzy polecieli na inne swiaty nowe.

A tak jak by zlaczyli Monastyr Feniks i Twierdze np to odrazu by bylo lepiej nowe znajomosci nowe gildie itd lvl zostaje przeciez bo przenosisz postac z innych swiatow na ten swiat pisze. Jestem stanowczo za tym pomyslem.

Opublikowano

Oczywiście, będzie taka masa ludzi że będzie się zajebiście grało. Tylko niech dadzą 120 lvl do wbicia i nic już wiecej nie wprowadzają żeby ludzie się pomęczyli i będzie gites :D. Gorzej z tymi gildiamy bo masa ludzi się wkurwi, ale większość gildi które mają powykupywane ziemie to już nie istnieje i tylko zajmują miejsce.

Opublikowano

Z jednej strony dobry, bo połączenie graczy, wiele ludzi, mniejsze ceny, bo więcej itemów, większe znajomości, dostępność eq.

Z drugiej strony, zrobienie tego tylko pod względem IS, będzie ksucie, zabieranie, kradzieże.

Jednak, jest to dobry pomysł i tak.

Opublikowano

czytajcie dokładniej będą połączone serwery będzie ich kilka

np. s1-s8 te 8 serwerów będzie jako 1

więc nie ma co się bać ,że monek będzie z Solarem

sygnafranc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...