Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie się serwerów ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo fajnie, jak tu wyżej pisali- gf to robią dla zarobku,

a wyobrażcie sobie taki motyw:

Nie będzie praktycznie jak zarabiac,bo wszystkie mapy z metinami będą po fullu,

Bossy- duzo ludzi się będzie czaić na nie to na 100%,

No i uprzykrzający gre ludzie- dt, ksucie, itp :)

Myślmy pozytywnie, ale to glupi pomysl.

Grales kiedys na privach? 2800 to ładny wynik ale czasami na poczatku balmora tyle miala i dalo rade expic.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak mam +20 kont na s3 tzn sklepy itp na kazdym 4 postaci zapelnione i 3x konta glowne szamanka 75 sura 91 woj 90 to strace moje postacie? i bede miec tylko 1?

Opublikowano

Z jednej strony dobrze, że połączą bo więcej ludzi...

Ale z drugiej to to, że metków/bussów sobie nie pobijesz...

A jak będą dropić jakieś szkaty typu blasku lub będzie bous expa to w v2 spota na znajdziesz...

Opublikowano

Jest to bardzo dobry pomysł ja z 76 lvl na Almanachu przerzuciłem się na Solar z powodu braku ludzi ;/

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Mhm... ciekawe kto ma na JEDNYM koncie kilka pro postaci na kilku serwerach :) NIKT :)

Zgadzam sie z Toba MarioBase.

Wszyscy wczesniej pisali ze za malo osob gra na starych serverach wieje nuda itp. GF zrobilo krok dla Nas a Wy teraz marudzicie. I przestancie pisac o tej kasie GF. Ten sposob powstal aby zatrzymac graczy ktorzy koncza gre z powodu nudy na serverze. Jak Wam sie az tak nie podoba to podajcie argumenty a nie teksty typu GF zrobilo aby zaeobic...

Dokładnie, ludzie narzekają na każda zmianę :) a jak nie ma zmian to narzekają że nic się nie dzieje xD co za paradoks

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co do postaci to może ja wam to wytłumaczę bo widzę tutaj i na forum metina analfabetyzm informacyjny :)

A więc tak: jeśli masz na koncie o ID: mpcforum postacie na s1,s2,s3,s4,s5,s6 ( na każdym serwie 1 postać co w sumie daje na jednym koncie 6 postaci ) to z tych 6 postaci możesz wybrać 4, bo tyle "slotów" jest na 1 koncie. Natomiast jeśli masz na jednym / różnych serwerach postacie na różnych kontach to nic nie stracisz :) prościej nie potrafię tego wytłumaczyć....

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Pomysł świetny, ale dopiero kiedy Niemcy ich przyciskają o większe zyski zaczęli myśleć? xD

Niedorzeczność...

'Człowiek się zmienia, a wraz ze człowiekiem przyzwyczajenia' - `Gnyp3k

Opublikowano

mnie sie bardzo podoba, nie mam pojecia jakie minusy sa w tym, to jest gra mmo i lepiej grac z innymi niz samemu ze soba. Ja sam przestalem grac ze wzgledu na pustki i na to ze nie bylo juz z kim grac.

napewno bym nie skonczyl gry na plu gdyby zrobili cos takiego wczesniej, ale teraz juz za pozno :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mnie sie bardzo podoba, nie mam pojecia jakie minusy sa w tym, to jest gra mmo i lepiej grac z innymi niz samemu ze soba. Ja sam przestalem grac ze wzgledu na pustki i na to ze nie bylo juz z kim grac.

napewno bym nie skonczyl gry na plu gdyby zrobili cos takiego wczesniej, ale teraz juz za pozno :P

Minusy będą napewno między innymi rynek zwariuje do tego kłopoty przeróżnego rodzaju jak takie że ziemie gildii przepadną nazwy nicków być może trzeba będzie zmienić i wiele wiele innych nie dogodności ale ogólnie myślę że to się opłaci.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Z jednej strony lipa, bo mniej dropu bedzie itp. Ale za to nowe znajomosci i mozna znow na dt z ludzmi chodzic a nie samemu jak dotychczas. Walki o spoty tez git, jestem za :P.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Dopiero lacza serwery na uk jest to chwyt, zeby ludzie kupywali rzecy z is;'a dropali zeby miec coś na nowym serwie oni zgarna kase a serwy polacza za 2 lata :> jak 105lv nie ma tak nie ma a teraz, za co inne się biorą.

Opublikowano

Ciekawe jak teraz będę dropić w m2 jak bedzie tam z 50 postaci na metkach siedziec ...

Jak dla mnie to niezbyt dobry pomysł ;/

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

Nie no "świetny" pomysł... znów 100 noobów będzie się wpierdalać na expa mówiąc: "EJ> MUJ SPOD" itd.itp. Nie będzie już żadnej gry. Co najwyżej stanie w m1, bo dzieci będą ksuły.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

@up, nie o to chodzi w grach mmo? Rywalizacja?

Wdg mnie moga laczyc serwy .. ale lepiej by bylo jak by privy pozamykali to by ludzie moze powracali ^^

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Nie no "świetny" pomysł... znów 100 noobów będzie się wpierdalać na expa mówiąc: "EJ> MUJ SPOD" itd.itp. Nie będzie już żadnej gry. Co najwyżej stanie w m1, bo dzieci będą ksuły.

100 noobów, a wśród nich Ty. Widocznie nie grałeś w starego metina, gdzie było wiele ludzi i nikt nie płakał z powodu walki o spot. Rozumiem, że Ty wolisz mieć spot dla siebie, drop również, nabić 90lvl z pro eq i stać samotnym w m1, z powodu braku ludzi. No rzeczywiście ciekawy pogląd.

Opublikowano

Dobry pomysł nawet.Ale gorzej będzie pewnie ze strony technicznej i czasowej.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak już mają to robić to poprosze 15 channeli. A nowi gracze nie będa mieli jak zarobic, m2 zajete, spoty zajete wszystko zajete. Wszedzie bitwy o spoty. Bezsensowny pomysł. Ale naważyli sobie piwa to teraz musza je wypić.

Opublikowano

To niech zrobią reseta do metina z 2007 roku, takie same ceny itp.

Cały reset kont, to zarobią miliony, tryliony i mpcliony.

Jak by wróciły ceny z 2007 80% ludzi by wróciło.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...