Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie się serwerów ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

największa głupota, widać że ludziom znudził się metin, a oni na siłę ciągną

lepiej by było podciągnąć max lv do 120 i nową mapkę dać to wtedy ludzie nabrali by chęci

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gameforge VS Gracze 1:0

Nieczysty chwyt ze strony GF, ot co. Mam nadzieje, że dodadzą chociaż dodatkowe ~10ch, bo innaczej powodzenia w graniu wam życzę. Dobrze, że ja skończyłem z Polskim metkiem w chuy czasu temu. Wszystko dla kasy.

Opublikowano

największa głupota, widać że ludziom znudził się metin, a oni na siłę ciągną

lepiej by było podciągnąć max lv do 120 i nową mapkę dać to wtedy ludzie nabrali by chęci

No i po co ? Jak na takim Astralu czy Twierdzy jest po 500 osób online ?

Opublikowano

HAHAH, tylko kasa , do tego trzeba jeszcze sobie 4 postacie wybrać żeby ciule mniej roboty mieli z nickami i innymi ciulstwami, ręce opadają

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

co Wy gadacie, że tylko kasa ...

to jest również dla graczy bo komu chce się grać na prawie pustym serwerze? nie ma po co robić zajebistego eq pod pvp bo nie ma kogo bić, po połączeniu serwerów znów będzie z kim robić wojny, iść na dt, czy bić się o metka :D na tym polega gra :)

Ja jestem w 100% za połączeniem serwerów

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Zgadzam sie z Toba MarioBase.

Wszyscy wczesniej pisali ze za malo osob gra na starych serverach wieje nuda itp. GF zrobilo krok dla Nas a Wy teraz marudzicie. I przestancie pisac o tej kasie GF. Ten sposob powstal aby zatrzymac graczy ktorzy koncza gre z powodu nudy na serverze. Jak Wam sie az tak nie podoba to podajcie argumenty a nie teksty typu GF zrobilo aby zaeobic...

Opublikowano

Oni zapewne połączą te najbardziej puste serwery moim zdaniem :D Ale to oni tylko też dla kasy robią bo oni więcej tracą na takich serwerach co np gra 200 osób a z nich kupuje 12-17 ludzi sm miesięcznie... Jak tracą kasę to niech zrobią jakiegoś łatwego serwera itp... i mają dużo kasy bo mało ludzi gra na pl jak dla mie a taki nowy global łatwiejszy epiki lepsze itp to by było cos .. ;D

Opublikowano

Zauważcie że jak np masz konto na monastyrze i feniksie i tam po 4 dobre postacie.

To po połączeniu zostaną ci tylko 4 wylosowane przez nich czyli reszta pójdzie się jebać ; x

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Zauważcie że jak np masz konto na monastyrze i feniksie i tam po 4 dobre postacie.

To po połączeniu zostaną ci tylko 4 wylosowane przez nich czyli reszta pójdzie się jebać ; x

To mają być wylosowane przez nich automatycznie czy ręcznie ? bo jak ktoś by miał 99 lv i jakiś 10 lv na innym s to by mogło mu wylosowac tak że 99 lv przepadnie ?

Opublikowano

Kowal co ty gadasz jak u nas na s18 to jest spot wolny za spotem nam to by się napewno przydało tak z 2 serwery dac ;] i może być ciekawie będzie kogo bić będzie dużo wojen czyli zabawy, jeżeli chodzi już o coś to cieszę się że będzie nowa nazwa serwera a skoro tak się stanie to zawsze mogą dodać 5 ch.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Nie automatycznie ! napewno nie to my będziemy wybierać, bo to by było bez sensu.

Z tym wybieraniem byś miał wiele problemów , zdziwiłbyś się że automatycznie za ciebie wybiorą.

Dlatego nie gram już na globalu bo to nie ma sensu ;)

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Po pierwsze Art napisal że zmiany jeszcze będą wprowadzane i my o tym zostaniemy poinformowani więc napewno zzaczną się o tym kłótnie więc nie ma o co się martwić, i pewnie będzie tak, że all postacie zostaną, w sumie ja się tym nie przejmuje mi jest buff i BM do szczęścia potrzebne ;].

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

To jest bardzo dobry pomysl bo jakbyscie chcieli zauwazyc to kiedys w m1 stalo wiecej graczy nie to co teraz. A co do kasowania gildi to gildie tworza ludzie i nie powinno sie dla was liczyc ze kupiliscie ziemie i ktorzy jestescie w topce.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

To nie jest robione dla graczy tylko dla GF, wiadomo utrzymanie każdego serwera kosztuje, a stare serwery nie generuja tyle kasy z IS co mlodsze, wiec polacza po 4 stare w 1 a zajakis czas znowu naotwieraja nowych szitow dla kaski...

Opublikowano

Bardzo fajnie. Pewnie bedzie z 5 serwow po 6ch. Aha i wreszcie bedzie jak kiedys po 2 ch busy. W koncu beda wojenki,dt,dc w duzo osob. Nie moge sie doczekac.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Bardzo fajnie. Pewnie bedzie z 5 serwow po 6ch. Aha i wreszcie bedzie jak kiedys po 2 ch busy. W koncu beda wojenki,dt,dc w duzo osob. Nie moge sie doczekac.

Hehe też sie tego nie moge doczekać a jak to nastąpi to powróce do metka moją surka 80 wp :D lub nawet zaczne grać na 1-4 tym nowym co powstanie i posmakuje starego metka :D ciekawe czy chinole wrócą hhe :D pewnie nie ale pożyjemy zobaczymy ;P

Opublikowano

Noo fajnie, jak tu wyżej pisali- gf to robią dla zarobku,

a wyobrażcie sobie taki motyw:

Nie będzie praktycznie jak zarabiac,bo wszystkie mapy z metinami będą po fullu,

Bossy- duzo ludzi się będzie czaić na nie to na 100%,

No i uprzykrzający gre ludzie- dt, ksucie, itp :)

Myślmy pozytywnie, ale to glupi pomysl.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Jestem Za ! :) Ponieważ na wszystkich serwach Metin2PL gra codziennie coraz mniej

osób z powodu tego że co tydzień powstają 3/4 nowe serwery dedykowane :(

Dobrze by było gdyby Gameforge zabroniła tworzenia serwerów prywatnych

i aby były tak jak dawniej 4/5 serwów prywatnych a nie 80+ :)

1359796545-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...