Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoltenMT2 [PL][Dedyk]

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vatowy kozaczek ; o boje się co mi zrobisz;)

ZAPRASZAM NA PRYWATNY SERVER MT2 (DEDYK) SAFIR !!!

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eq z navi i jeb ... Nięta. administracja serwera

nie polecam

Nie nabijaj postów!!!

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

jakby to GM Cie zabił komendą, leżąc pasek zdrowia nie pokazywałby żadnego ubytku dopiero po wstaniu miałbyś 0 hp

pewnie jakieś neo zabiło na modzie bez strefy ochronnej (chociaż na strefie nie da się zabić najwyżej wypchnąć)

Opublikowano

administracja jednym słowem w chuja, pełno bugów i nic sobie z tego nie robią, po prostu usiąść i płakać ze taki ciekawy serwer schodzi na psy..

Budowniczy
Opublikowano

Mi osobiście się wydaje że tego dt nigdy nie odbuguje Pytanie czemu (odpowiedz jest prosta póki cwele kupują szkaty ripa z is) poczym adminowi staje pałka i zaczyna się radość a gra prawie żadna z jeden strony polecam z drugiej pierdole ich w oczy

Opublikowano

ją kończę grę na tym serwie .zawsze dawałem konta ludziom za free tera tak nie będzie jeśli ktoś zwróci mi śmiesznie małą kwot co wydałem na serwer dostanie szamana smoka 161 lvl z full eq .to nie handel bo ja nikogo nie zmuszam kto chce pw

Opublikowano

Gram tutaj od początku jedynym bugiem jest dt oraz możliwość założenia fryzurek z IS. Dlaczego administracja tego 4um nie karze takich idiotów za pisanie takich bredni? To jest zwykły spam i tyle ... KONKURENCJA która ma online 150 osób online w godzinach szczytu sie mści...

Opublikowano

Gram tutaj od początku jedynym bugiem jest dt oraz możliwość założenia fryzurek z IS. Dlaczego administracja tego 4um nie karze takich idiotów za pisanie takich bredni? To jest zwykły spam i tyle ... KONKURENCJA która ma online 150 osób online w godzinach szczytu sie mści...

Dokładnie nie wiem gdzie oni znajdują te bugi, bo o jakich wiem i to tylko fryzura i DT, ale DT działa podobno o 3 w nocy, tak słyszałem na forum.
Opublikowano

DT działa w nocy ale tylko na parę CH później znowu się buguje

Fryzurki działają tez w nocy i się później buguja

Fryzury można założyć o każdej porze dnia i nocy na ślubie

x

Opublikowano

Tak przeglądając ten spam... Chyba was poje*ało?! Obecnie bardzo przyjemnie gram sobie na serwerze i zauważyłem trzy lekko denerwujące sprawy, to jest; Zbugowane DT, Zbugowane fryzury i krzaczki w nazwach niektórych przedmiotów.

Ogólnie serwer jest całkiem przyjemny, ilość graczy jest na tyle duża że powoli można rozwijać już wojny gildii itp. Zapraszam wszystkich ogarniętych graczy na serwer, naciskając na ogarniętych.

Opublikowano

SERWER PO PROSTU ZALATUJE GOWNE, A W TEMACIE SERWERA WYPOWIADAJA SIE TYLKO SZCZYPIORY KTORZY PEWNO NIE WBILI NAWET 103 LVLA, MAPA OD 160 ZBUGOWANA, BRAK JAKOWYCH ZAROBKÓW, TAK Z HEJCUJCIE MNIE ZE MACIE W 1 DZIEN 2KKK, ALE DLA MNIE 2KKK TO GOWNO, BO JEDNO ULEPSZENIE BRANSTY ETC JEST WARTE 1.5KKK, WIEC GDZIE TU LOGIKA !?

nie POLECAM! DNO~

Opublikowano

Piękna prezentacja, serwer zapowiadał się na porządku i stabilny. A z komentarzy wynika, że nie warto wchodzić, bo jest się zalewanym przez syf cheaterów.

Administracja nie ma zamiaru nic z tym zrobić?

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Hmm, sam już nie wiem, sprośne te opinie, nie wiem co mam o tym myśleć, już od startu podejmuję decyzję, czy grać tam, czy nie..

54050393129090175898.png

Opublikowano

Serwer ogarnięty, ale jednak stwierdziłem że nie mam czasu na grę. Prawda jest taka że dostają duże zyski ze szkat ripera z tego powodu nie chca naprawić dt.

Mam do sprzedania eq + konto za doładowania jak ktoś jest chętny to GG: 2221157

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@up

naprawde szkoda mi takich ludzi nie wiem po co ktos wypisuje takie glupoty serwer w sumie pozytywny tylko na lv 130 + troszke hard sie zaczyna ale da sie wyexpic bugi? malo spotkalem administracja? dla mnie sa wporzatku nie wiem co wyprawiaja ale mi pomogli juz pare razy... ogolnie to serwer ladny i warty zagrania polecam

bez reklam serwerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...