Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoltenMT2 [PL][Dedyk]

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer był fajny, był.

Pełno osób na wspomagaczach.

GM podchodzi niepoważnie do swojego zadania - bicie na inv graczy z jinno.

Masa osób nieznających się na grze.

Opublikowano

Dziwne, że na tym filmie nie rusza się nikt prócz Ciebie, jakoś ja nie miałem takiego przypadku, a na expowiskach miałem podobne sytuacje podczas "czasów z wielkimi lagami" (okres, w którym były spore lagi), gdzie dostawałem DMG, a koleś się nie ruszał.

Opublikowano

Dziwne, że na tym filmie nie rusza się nikt prócz Ciebie, jakoś ja nie miałem takiego przypadku, a na expowiskach miałem podobne sytuacje podczas "czasów z wielkimi lagami" (okres, w którym były spore lagi), gdzie dostawałem DMG, a koleś się nie ruszał.

25 sekunda - OptimuSpram

koniec filmiku - pojawia się ninja 97lv i biegnie na kółko

Expowiskach gdzie liczba mobów jest duża, lagi mam tylko gdy ktoś przejeżdża przez miejsce gdzie expie i mam zebrany spot.

Do teorii spiskowej któregoś z poprzedników.

Wojownik leżący koło sury z gildii GROM na jednym filmiku normalnie stoi a dmg jest zadawane, to nie on.

Opublikowano

Serwera jednak nie polecę. Prowadzi go że tak powiem nieodpowiednia osoba. Ci co głębiej znają temat będą wiedzieli o co chodzi. Owszem, serwer jest zabezpieczony dlatego, że prowadzi go właśnie osoba, która kilka tyg. temu 'kosiła' konkurencję. Z biegiem czasu priorytetem Administracji stanie się jedna rzecz - zysk z IS i nic poza tym.

Nie polecam.

Opublikowano

25 sekunda - OptimuSpram

koniec filmiku - pojawia się ninja 97lv i biegnie na kółko

Expowiskach gdzie liczba mobów jest duża, lagi mam tylko gdy ktoś przejeżdża przez miejsce gdzie expie i mam zebrany spot.

Do teorii spiskowej któregoś z poprzedników.

Wojownik leżący koło sury z gildii GROM na jednym filmiku normalnie stoi a dmg jest zadawane, to nie on.

Chłopie, ruszył się, a reszta nawet o tym nie marzy, nawet animacji włączania skilla nie było co świadczy samo za siebie o lagach..

Opublikowano

WYKURWISTE ZABEZPIECZENIA ujoi.jpg

pfri.jpg

aha. i jeżeli to jest różowe to pozdro:

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

dajcie ip ts

nie ma ts.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Server : Fail

Administracja : Fail

Padnie samo w sobie lub w tym się pomożemy:)

Pozdro Poćwicz MySql:)

ZAPRASZAM NA PRYWATNY SERVER MT2 (DEDYK) SAFIR !!!

Opublikowano

Widzę serwer 10komentarzy negatywnych 1 pozytywny .. -Zajebisty serwer / Nie polecam pograłem dobiłem 80lvl i zakończyłem grę masa bugów , Zabezpieczenia lipne ,Gm faktycznie mają wszystko w dupie Napisałem do Gm z zapytaniem czemu w M1 mnie napierdala niewidzialne coś ten odpisał stań w kole i problem z głowy ..... Dno! A i na co drugim expo.. Ludzie dopierdalają na chaksach.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Przyjemny serwer, nie licząc napków... ale są wszędzie tacy.

Zapraszam serdecznie, dużo ludzi i ciekawy system gry... można sobie pograć dla zabicia nudy.

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Dziękujemy My z Bambuskiem jeszcze pare takich ataków szykujemy

Hetisek nie martw się ty nie będziesz jedyny

Jeszcze Molten padnie

I inne tak samo

To jest cytat z forum serwera SevenHevenMT2 który padł przez ataki myślę, że adminom się przyda wiadomość, że mogą im zaatakować serwa...

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Wie ktoś ile jest pi razy oko % na ulepszenia ? 3x hwanga na 130, 2x maske na 150 maasakra..

Przynajmniej wiedział bym czy mam farta czy nie, bo tak jak na razie to wydaje mi się, że jest poniżej 40%.. Obliczając na to wszystko calutki dzień zarabiać trzeba było, a tak w dupe lekko.

Opublikowano

Ogólnie spoko serwer, klasy wyrównane, ciekawe misje, a jak ktoś lubi pograć bez bugów co krok (teraz nowe serwery bez bugów to ze świecą szukać) i pobawić się to polecam : )

PS. jest jeden bug z DT, lecz mam nadziej, że w najbliższym czasie zostanie to naprawione.

Vindictus 

Opublikowano

Jak dla mnie jest to połączenie Diamonda i Pandory w jedno. Może zagram bo swerwer wygląda na taki, który postoi długo.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Misje, odbugować fryzurki, dt. Nie wiem co oni robią, zero infa w ogóle, ale serwer dobry ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...