Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoltenMT2 [PL][Dedyk]

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigga metju juz ci cos pisalem zatkaj ryj bo taki kozak a na pw piszesz ze jak wyjdzie to moze jednak zagrasz..

A tu tak kozaczysz lamusie.

Wiec japqa i nie udzielaj sie..

Myslisz tak i tak to napisz mi wlasne game ciekawe co natym odpalisz.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wszyscy na KM i nie wszyscy BS

bo ja gram czysto , nie mam haxów nie mam eq z navi

i PISZĘ ŻE SERWER JEST FAJNY

a ci co piszą źlę to na 101% albo nie weszli na serwa albo konkurencja

Opublikowano

Poprawcie drop sztabek lub kaski bo 2 czy tam 3 dzień serva a stal dla woja po 800kk o_0 skąd kase wziąść

I jeszcze jedno niewiem czemu ale mam 800 obrony a w v2 pajaków rady dac se nie moge wtf

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Skype; A widziałeś jakieś eq z navi czy o tak sobie to mówisz bo ktoś Ci to powiedział -,- ?

Pierw kór.wa dowód daj , a nie pierd* bez sensu .

Starczy mi to ze kumpel z reala ma 80k hp i parenascie innych pro itemow, ktorych normalnie rzecz jasna nie da sie zrobic. Mozliwe ze dostanie jeszcze jedno to bedziecie mogli pewnie podziwiac jak ludzie sobie bija po 2kk, to tylko kwestia czasu i stanie sie to co na xenoxie : )

Opublikowano

UPS chodziło ci o loch pajaków ta ciekawe żebym tylko jeszcze mógłbym dac rade w red lesie bo niemoge mam mentala 900 obrony i dac rady nie moge nie czaje tego

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Hehe zbrojownia Cheatow na serwerze w redlesie i na innych mapach tylko drophacki, tu zaraz ci koles wlatuje na spota i ściąga całego na waithacku masakra dobry serwer ale dla dzieci którzy popierniczają na hackach i ładują w tak gówniany is.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Eq z navi na serwie dostalem dzis od kolesia 200k ze skilla nawet luidzie tu nie wchodzcie bo ten serw pas]dnie szybciej niz powstal.. 90% ludzi gra na wh zero zabezpieczen

Opublikowano

Jakby ktos byl tak dobry i mi linka do kamerka na ten serwer na pw podeslal... :>

jestę lenię

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Niewiem o co przeżywacie ja przez te 74 lvl nie zobaczyłem żadnego czitera żadnego !!! jedyne co mnie dziwi to siła potworków w red lesie

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jednak tak dużo ludzi na serwie, to nie jest taka fajna sprawa.

Ogólnie serwer jest w miare, tyle że w chuj cziterów, a to co dzieje się na forum to jest po prostu śmiech. Kazdy się wyzywa, administracja ma wyjebane, moderatorów nie ma. Boże.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dobra kończe grać na tym servie ponieważ zauważyłem że bez kupowania itemów w Item-Shop'u nie da się grać

I wkońcu zauważyłem gościa z czitami

Nie da się dropnąć stalki w red lesie wystarczy że kupicie do większego dropu lecą ale za realną kasę heh szkoda

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Dobra kończe grać na tym servie ponieważ zauważyłem że bez kupowania itemów w Item-Shop'u nie da się grać

I wkońcu zauważyłem gościa z czitami

Nie da się dropnąć stalki w red lesie wystarczy że kupicie do większego dropu lecą ale za realną kasę heh szkoda

Zrobiłem dzisiaj dropera, ubiłem 2 metiny i miałem 3 stalki (które już sprzedałem, na woja stoi w jinno), na IS wydałem aż 0 zł, z kasą nie mam problemu, tak samo z expem, także nie wiem o czym Ty chłopie mówisz.

Czity wystarczy nagrać i wrzucać na forum/support.

Opublikowano

sk757_gfhfghfg.jpg

Fms kupiony za 12 zl wiec tu eq z navi bardzoo popularne

Na tym serwerze powiadasz ? , to wytłumaczyć mi jedną rzecz , dlaczego masz ochronkę na g10 ? , jak za jednym kamykiem wbija się skila na P. hm ?

Na temat serwera powiem tak , serwer ogółem jest dosyć ciekawy niestety wczoraj sporo osób odeszło od serwera , ponieważ serwer był niezabezpieczony w takim sensie , że pewną ekipa ludzi , okradała , zmieniała hasła oraz usuwała postacie, niestety również ja zostałem okradziony no ale , serwer został wczoraj zabezpieczony o postanowiłem dać im drugą szanse , bo serwer jest naprawdę godny , może i sporo ludzi używa Wh itd, no ale zawsze możecie zrobić filmik i wysłać do supportu i Ci gracze sami ponoszą za to konsekwencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...