Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] SUPER HIT - XenoxMT2 - itemy od GM oraz NAVI !

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że się moge nie znasz trudno. :) To ja cb zegnę. Koleś miał 42 sr i 1 + na um. :) To nie było navi.

Tak ciekawe... Może zaraz średnie 60 a -2 um?? A co do tych um to ja na PL'u mam koziki 22%um a w nich średnie -43 więc raczej dziwne są te średnie w tej broni... Navi nic więcej. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Z mojego doświadczenia wiem, że przy UM 19%+ średnie wynoszą min. -35%, więc musi to być navi

Opublikowano

Prosze oto i mój ss ale to znów z gondormt2 jeden z serwerów xenoxa 50276c009bf8a.png

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

@up wbij mi 30% um , 15 lud 20 sila 15kryt to masz dożywotnie lajki

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

a teraz jest jeden ---- wiecie kto tam zadzi? ---- nie zadna anisa ktora dostala pasy? tania sztuczka------ nie pawelmol --- oni mieli szczescie z#e Kamera zwanego xxxxxxxxxxxxx poznali---znaczy wylizali-------- bo juz dawno ten serwer by poszedl w dupe------- gdyby on nie zaczol zabezpieczac tego serwa byscie wszyscy byli w dupie------------ taka jest prawda----te bugi na smy? te bugi na itemshopa? tania sztuczka przyciagajaca wiare----- wyplata z banku po 4sm ( prostszego Zlamania tego nie widzialem) --- tutaj na tym serwie nie chodzi wcale o gre ----chodzi o kase-----wiara dostaje male bugi i sie cieszy -----dlatego graja na tym serwie------ nie badzcie smieszni ze kamer nie moze sobie poradzic z tymi bugami( i te obludne wiadomosci na glownay---jezeli zauwazysz jakis zlamanie ....czy jakos tak ---skontaktuj sie z nami ----Zalosne) Kamer juz dawno napisal programy by rozwalic tego serwa ?! No Powiedz Mol czy tak nie bylo? a wiecie czemu one nie dzialaja ?!!!!! bo jak mol je zobaczyl to mial pelne gacie !!!! musial sie podlizac--------Co moze ich nie ma ----jak chcesz to je wstawie na forum ---niech wiara sie dowie jaki ubludny jestes i ze nastolatkow w Polsce na siano rozjezdzasz bo tylko o to Ci chodzi------Lezc pamietaj jedna rzecz Kamer wcale nie byl prymusem na roku ----- I poddenerwuj nas jeszcze troche a ZObaczysz co sie stanie ----jakiego reseta dostaniesz----ciekawe czy wiara bedzie expila od nowa --- Pozdrowienia z IT London

Daronian ----szacun dla Ciebie

Nie marnuj sie na tym xenoxie ------masz nauczke jak pierwsza kasa zmienia lamusow ----------- A pawel sam pod miotla siedzi o nazwie Kam.........

Sam czasami sie loguje na xenoxa tylko ze wiara odrazu pisze ze hack hahahahahahahahahahahah Smieszne

Pamietaj Pawelku ze Kamer pojdzie za Toba tylko ze jak reseta wylapiesz to i nawet Kamer sie zes rraaaaaaaaaaaaaaa

Baw sie dalej a My z Toba sie Zabawimy

Chcecie zobaczyc jaka jest niesprawiedliwosc na xenoxie LUDZIEEEEEE ---W Kazdej chwili zrobie filmik mojej postaci i zobaczycie cos ciekawego

Opublikowano

Prawda o xenoxie jest taka jak sam pawelmol powiedzial ---kiedys bylo 5 gmow

Niepotrzebnie odkopujesz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• 3 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...